Kızlar benim bi derdimvar ama benden başka kimse de çevremde dert etmiyo bu durumu

2 tane dünya tatlısı görümcem var birbirimizi çok seviyoruz gerçekten ama fazla yardımseverler tutturdular temizliğe gelicez evini temizlicez diye. Evim temiz gerçekten tamam öyle pırıl pırıl değil ama temiz yani. Şimdi hafta sonu sokağa çıkma yasağı da var biliyosunuz. Cumadan gelicez haftasonu sende kalicaz diyolar. Ya ben zaten kendimden geçmişim tek istediğim pijamalarımı çekip yatakta yatmak. Gece zaten uyuyamıyorum kalkıp salonda dolanıyorum karnım acıkıyo mutfağa geçiyorum (mutfak salona bağlı) gündüz bi kaç saat şansım yaver giderse uyuyabiliyorum. Şimdi gelicekler 3 gece salon iptal, mutfak iptal, gündüz uykuları iptal, pijamalı rahatlık iptal benim için. Nasıl çıkarım bu işin içinden bilmiyorum. Zaten afedersiniz kıçımdan nefes alıyorum onlar 3 gün hadi şurayı temizleyelim burayı temizleyelim dicek ben öyle bacaklarımı uzatıp oturamicam sonuçta. Eşyalarımın kurcalamasından da çok hoşlanmıyorum açıkçası. Eşime söyledim o da ne diyim gelmeyin mi diyim diyo. Nasıl cikicam bu işin içinden