• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
memurhanim memurhanim durumunuz nasıl canım merak ettim
Canım hastaneden cıktı çok şükür 100 gr almıs 9 a düşmüş geriliği sütünü sag 60 ml ver sonrasında hem emzir dedi.3 saatte bir en az 60 ml içtiğinden emin olalım sarılık artmasın dedi

Tünaydın kızlar herkes bir şikayetten bahsetmiş😅artık son ayımız ister istemez oluyor sıkıntılar🙂bende gece uyuyamayanlardanım,gram uyuyamadım ya,birde üstüne sabah randevum vardı endokrinden kan verdim bakalım inş normal çıkar tiroid ve şeker,onun dışında şeker ölçümlerimi kaydettiğim defterimi gösterdim,kaçamak yapıyorsun herhalde dedi,evet yaptım dedim 🤭bayramda falan,birde birkaç kez dayanamadım dedim,dr da yapma dedi,son ay insüline başlamayalım dedi,10 gün sonra tekrar gel dedi işte,yoruldum şu endokrine gitmekten,kadın doğuma koşa koşa,endokrine sürüklüne sürüklene gidiyorum 😂
Ben 3 haftadır sanırım gitmiyorum sonuç göstermeye şeker için🙈

Ben de istemezdim galiba. Onlar yapsın sen uzan durumu da olmaz zaten kendin rahatsiz olursun. Benim annem de doguma 1 gün kala gelecek eğer planlı olursa. Gerci annemden rahatsız olmam ama kimseye de yük olmak istemem eşimden başka.
Yani hem bu var yük olucam diye çekiniyorum hem orayı burayı kurcalasınlar istemiyorum. Annem de diyo yardım etmek istiyolar kabul et nolacak diyo. Bi babam anladı beni herkes herkesin evini kurcalamasın bence dedi bi de 3 gece de az değil ki yahu

canım seni anlıyorum ben yatamamakdan falan değil gelip evdeki düzenimi bozacaklarından dolayı istemiyorum kimseyi. karşı apartmanda teyzem ve yaşıt kuzenlerim var ama her şeyi kendim yaparım istemem kimseyi. mesela evime geldim buzluk için yapacaklarımı bu hafta yapıcam ki sonra temizliğe başlayayım bugün mantı yapıcam ama onları çağırmadan kendi kendime gerekirse akşama kadar yapıcam. Ben annem gelince bile nasıl olacak diyorum şimdiden. Gelirken kız kardeşimide getirecek kızımla aralarında 3 yaş var ve çok anlaşamıyorlar onu bile kafama çok takıyorum gelmesede olur diyorum ama annem gelmese bu sefer kayınvalidem hemen gelir. Zor tutuyorum 50 kere annem gelecek dememe rağmen hala plan proğram yapıyor kötünün iyisi olarak mecbur annemin gelmesinde karar kıldım.🤪 istemiyorsan tavırlarınla belli et bencee.
Ettim ya söyledim kac kere ev pis değil gerek yok yorulmayın dedim yok tutturdular temizlicez yardim edicez diye. Perşembe günü doktor randevum var adamın ellerine sarılıp beni acil sezeryana alır mısın diye yalvarıcak resmen o kadar istemiyorum 😂

Yarın kontrolüm var Nasipse 35+2 olmuş olcam sezeryan istiyorum acaba gün verir mi yoksa daha erken mi ki
Erken suan için 37den sonra genelde gün veriyorlar eğer acil durum olmazsa
Canım hastaneden cıktı çok şükür 100 gr almıs 9 a düşmüş geriliği sütünü sag 60 ml ver sonrasında hem emzir dedi.3 saatte bir en az 60 ml içtiğinden emin olalım sarılık artmasın dedi
Canim cok sevindim maasallah bebisine. Bu arada ismini ne koydunuz ben kaçırmışım orayi🙂

Kızlar merhaba magnezyum ilacını kestiniz mi yoksa doğuma kadar kullanıcak mıyız. Erken kasılmaları önler yazıyor ben 38.haftadayım artık kasılmayı önlememesi gerekmez mi doktoruma daha danışmadım da bırakan var Kı aranız da

Eklentiler

• 24BA2918-1C46-4FBA-9FD7-AB68373C17A4.webp
    24BA2918-1C46-4FBA-9FD7-AB68373C17A4.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 37
Ettim ya söyledim kac kere ev pis değil gerek yok yorulmayın dedim yok tutturdular temizlicez yardim edicez diye. Perşembe günü doktor randevum var adamın ellerine sarılıp beni acil sezeryana alır mısın diye yalvarıcak resmen o kadar istemiyorum 😂
Yalan söyle o zaman , atrşim var kötüyüm de corona testi vercem de . Millet resmen bizi yalana itiyor ya :(

Yalan söyle o zaman , atrşim var kötüyüm de corona testi vercem de . Millet resmen bizi yalana itiyor ya :KK43:
Valla şimdi büyük görümceme mesaj yazdım upuzun iyi niyetinizden biliyorum siz de yanlış anlamayın ama ben hareket edemiyorum kendimi de iyi hissetmiyorum uykusuzum uyuyamıyorum doğumdan sonra zaten annemde kalicam 1 hafta gelen misafir oraya gelir koronadan dolayı kendi evime kimseyi sokmayı düşünüyorum yapmayalım biz bu işi sağolun yine de düşündünüz diye açık açık yazdım çok gerildim dayanamadım 😭

ay ne diyeyim inşallah gönlünce olsun.😊

Valla şimdi büyük görümceme mesaj yazdım upuzun iyi niyetinizden biliyorum siz de yanlış anlamayın ama ben hareket edemiyorum kendimi de iyi hissetmiyorum uykusuzum uyuyamıyorum doğumdan sonra zaten annemde kalicam 1 hafta gelen misafir oraya gelir koronadan dolayı kendi evime kimseyi sokmayı düşünüyorum yapmayalım biz bu işi sağolun yine de düşündünüz diye açık açık yazdım çok gerildim dayanamadım 😭
İyi yaptın kuzum yani anlamaları lazım ya aynı dert benim başımda var bende açık ve net dicem yani iyi niyetini anlıyorum ama ben yorgunum net 😞

Bende istemezdim biri evimi gelip temizlesin annem
Haric 😁 cunku annem biseyime karismaz bana sorar boyle boyle olsunmu diye ama ben yinede herseyi esimle hallediyorum😍 lohusa donemindede kimse yanimda kalmicak hic gerek duymuyorum zaten burda oyle alislanlik yok dogumada es girer lohusaykende es kalir yaninda😁😁 annem kayinvalidem yemek getirir goturur okadar 😍

Bende istemezdim biri evimi gelip temizlesin annem
Haric 😁 cunku annem biseyime karismaz bana sorar boyle boyle olsunmu diye ama ben yinede herseyi esimle hallediyorum😍 lohusa donemindede kimse yanimda kalmicak hic gerek duymuyorum zaten burda oyle alislanlik yok dogumada es girer lohusaykende es kalir yaninda😁😁 annem kayinvalidem yemek getirir goturur okadar 😍
Ben bekarken bile çalışırdım işteyken annem odama girip temizlerdi içten içe böyle bi ufaktan sinirlenirdim eşyalarımı kurcaladı falan diye halbuki süpürüp çıkıyodu alt tarafı şimdi koca evi alt üst ettiklerini düşündükçe sinirlerim bozuluyo pisse de pis kalsın modundayım 😄 zaten camları pimapenleri falan eşime sildirdim, mutfak dolaplarını da bi kaç hafta önce bu uykusuzluklar vurmadan yavaş yavaş silmiştim, e ortalığı da genel olarak süpürüp siliyorum sürekli zaten daha neyin temizliği olacak bilmiyorum. Bi de öyle gelip evini temizlicez deyince insan bi benim evim pis mi ki yaa diye savunmaya geçiyo 🤭

Back
X