- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
Bende haftaya dogurmayi düşünüyorum içimden öyle geçiyor ama bebiş kafasini yukari cikarmis bakalim ne olacak37+3 dedi canım, aynen açtım şom ağzımı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende haftaya dogurmayi düşünüyorum içimden öyle geçiyor ama bebiş kafasini yukari cikarmis bakalim ne olacak37+3 dedi canım, aynen açtım şom ağzımı![]()
Valla hastanede beklerken diğer kadınlarla konusuyoduk herkesin bebiş gecikmiş bi tanesi 41 haftalığım dedi fenalaşıcaktım nerdeyseBende haftaya dogurmayi düşünüyorum içimden öyle geçiyor ama bebiş kafasini yukari cikarmis bakalim ne olacak![]()
Oy oy oy napcaz biz benim doktorda 39 da bile dönebilir diyor sanci felanda öyle cok yok 40 i gecmez insallah :)Valla hastanede beklerken diğer kadınlarla konusuyoduk herkesin bebiş gecikmiş bi tanesi 41 haftalığım dedi fenalaşıcaktım nerdeyse![]()
Benim sekerden dolayi doktor 40. Haftada suni sanci vericem dedi. Bebek fazla kalirsa cok kilolu olur dedi. Bende ne yalan soyliyim suni sancidan korkuyorum. Erken dogurma çabam bu yuzden biraz.Valla hastanede beklerken diğer kadınlarla konusuyoduk herkesin bebiş gecikmiş bi tanesi 41 haftalığım dedi fenalaşıcaktım nerdeyse![]()
Azad olucak insallahKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Ay suni sancı çok kötüymüş ya allah düşmanımın başına vermesinBenim sekerden dolayi doktor 40. Haftada suni sanci vericem dedi. Bebek fazla kalirsa cok kilolu olur dedi. Bende ne yalan soyliyim suni sancidan korkuyorum. Erken dogurma çabam bu yuzden biraz.![]()
Insallah bi kadın daha vardı ikinci bebeğiymiş 35. Haftada sancım vardı serumla durdurdular 40 haftalık oldum tik yok şimdi diye söyleniyoduOy oy oy napcaz biz benim doktorda 39 da bile dönebilir diyor sanci felanda öyle cok yok 40 i gecmez insallah :)
Defne düşünüyoruz ama cok mu klasik bilmiyorum bu aralar oyle düşünmeye basladimAzad olucak insallahsiz ne dusundunuz??
Hayir hemen dogum yapacagn anlamina gelmiyor 3 4 gun sonra yapan bile varKızlar 37+6 ym. Salı günü çatı muayenem olmuştu. Dün akşam dan beri sümüksü yapışkan akıntı geliyor. Dr a mesaj attım. Nişan geliyor sıkıntı yok yürüyüşlere hareketlere devam dedi. Sancim falan da yok. Ilk dogumum olacak inşallah. Korkuyorum nişan gelmesi hemen doğum yapacağım anlamina mi geliyor. Nişan dan ne kadar sonra doğum başlar
Anladim cnm dediğim gibi benim de öyleydi ayni seyirde gidiyordu sonra su iç tekrar nstye gir dedi hareketlendi kalp atış ve sancılar da düzelmistiArabada şimdi kağıt atarım birazdan ama sancı yok bebeğin kalp atışları uyuyo gibi sürekli hiç iniş çıkış yok dedi
Tok degilmiydin cnm sekerli seyler yememi istiyorlar gelmeden once geneldeArabada şimdi kağıt atarım birazdan ama sancı yok bebeğin kalp atışları uyuyo gibi sürekli hiç iniş çıkış yok dedi
Kanlı akıntı mi? Öyleyse nisandir. Nişan gelince çok da beklemez canim hakkında hayırlısı olsunKızlar 37+6 ym. Salı günü çatı muayenem olmuştu. Dün akşam dan beri sümüksü yapışkan akıntı geliyor. Dr a mesaj attım. Nişan geliyor sıkıntı yok yürüyüşlere hareketlere devam dedi. Sancim falan da yok. Ilk dogumum olacak inşallah. Korkuyorum nişan gelmesi hemen doğum yapacağım anlamina mi geliyor. Nişan dan ne kadar sonra doğum başlar
Defne çok güzel ve kibar bir isim benceDefne düşünüyoruz ama cok mu klasik bilmiyorum bu aralar oyle düşünmeye basladim
Cnm senin bebisin ismi ne olacak birde kızın vardı sanirim adi ne zillininKanlı akıntı mi? Öyleyse nisandir. Nişan gelince çok da beklemez canim hakkında hayırlısı olsun
Defne çok güzel ve kibar bir isim bence
Ali Alptuğ .Kizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Arada kasilmalarim oluyoÇatı muayenesinden sonra normal. sancın var mı?
Toktum aaslinda amaTok degilmiydin cnm sekerli seyler yememi istiyorlar gelmeden once genelde
Prensesimin adı Fulya olacak inşallahDefne düşünüyoruz ama cok mu klasik bilmiyorum bu aralar oyle düşünmeye basladim
isim konusunda ben de hala kararsızım.babamı şubatta kaybettik hatırlarsanız,ikinci isim olarak aslında koymak istiyorum.daha eşine hiç bahsetmedim çünki kafamda netleştiremedim,iki erkek kardeşim var Allah kısmet edip bir oğulları olursa koymak isteyeceklerdir acaba ben koyunca ne düşünürler diye düşünüyorum,bi sorayım fikirlerini dedim ama vazgeçtim,koymaya karar verirsem neyini sorayım diyorum.babamın adı Aslan.aklımdakiler Selim Aslan,Semih Aslan,Muhammet de çok severim ama Muhammet Aslan uzun mu bilmiyorum.yada yine böyle dini anlamlı başka ne olabilir ince harf bulunsun istiyorum,yardım edin kızlar çözeyim şu işi yoksa bebek isimsiz kalacakDefne düşünüyoruz ama cok mu klasik bilmiyorum bu aralar oyle düşünmeye basladim