- 12 Mart 2017
- 634
- 745
- 103
Agahagh aynen içine girdiğim en saçma sapan tuh hali olabilirsıfırdan başlıycaz her şeye. gözüm baya korkuyor ama aynı zamanda biran öncede doğsun istiyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agahagh aynen içine girdiğim en saçma sapan tuh hali olabilirsıfırdan başlıycaz her şeye. gözüm baya korkuyor ama aynı zamanda biran öncede doğsun istiyorum.![]()
çok tesekkur ederım canım bıberon almayı ıstemıyordum ama bıyanımda hastane cantasına koy neolur neolmaz dıyoduCanım hayırlı olsun tekrardan . İlk gelen süt kıvamlı oldugu için elle sağımı öneriyor bazı hemşire veya ebeler . İstersen bir dene inşallah faydası olur .
Linkini ekliyorum canım : Kaşık biberon sütüm gelir bebek ememezse bunu , sütüm gelmez bebek emebiliyorsa eds sistemini kullanıcam . İnşallah hiçbirine gerek kalmaz dadirek
Ayy hayırlı olsun canımm maşallah . allah analı babalı büyütsün
Canım bazen de ameliyathanede bekletiyorlar diye duydum . Muhtemelen ona uygun sıcaklıkta bir yerde tutuyorlardır
Benim kız da 3.5yasinda ama ben az çok hatırlıyorum nasıl baktığımı. Doğduktan sonraki hıçkırıklarini da hatırlıyorum hatta üzülürdüm hickirincaya benim kız 4 yaş 3 aylık ben bebek bakmayı tamamen unuttum geçen yeni doğan bir bebeği biraz tutayım dedim çok zorlandım.şimdi sen hıçkırıyor falan diyorsun ben hiç bir şey hatırlamıyorum yaaa.
![]()
Benimkide iyi emiyor kilosuda iyi olunca heralde ama kahve kısmı alması zor büyük sağmam lazım artmaz diye sağınca büyüyor nasıl kısır döngü anlamadım sarı gibi geldi bebeğim biraz uyuyor biberon ve kaşıktan almıyordu başta ya da düzenli mama veriyorum diye kaka çiş durumları iyi ama şükür.Yok canım benimkide büyüktü alamamıştı hatta sinirlenip ağlardı ama vazgeçmedi hiç devam etti asılmayahem biberon hem beni emmeye çalıştı. Hatta biberondan sonra beni istemez demiştim ama mama sayesinde güçlendi iyice memeyi daha iyi emdi diyebilirim. İnşaallah sorun yaşamayız yine
![]()
ben hiç çocuk doğurmamış gibiyim şuan.Benim kız da 3.5yasinda ama ben az çok hatırlıyorum nasıl baktığımı. Doğduktan sonraki hıçkırıklarini da hatırlıyorum hatta üzülürdüm hickirincahani biz gibi hickirmiyordu kafasi da hickiriyordu sanki tutamiyordu galiba
o yüzden baya aklımda kalmis. 2saatte bir emzirirdik ilk aylarda. Gece saat kurardık. uyanmasa altını açardım ayaklarının altını kaşırdım. Bazen kabız olurdu poposuna z.yagi sürmüştüm birkez ve o an kakasini yapmıştı mesela. Karnina gaz için masaj yapardım vs Ne bileyim bunlar aklımda kalmış.
Valla ben 2 aydır diyete başladığımdan beridir şeker yerine çayımı hurma ile tüketiyorum 1 tane 2 tane 3 tane arada birgün çay içmediğimde oldu ama inş sonrası için faydalı olur36+0 dan herkese günaydın kızlar. 36.haftaya girenler artık başlasın hurma yemeyeTek rakam olacak şekilde, 3 5 7 gibi yeyin ha
açılmayı kesinlikle kolaylaştırıyor. Sezaryen olacaklara gerek yok ama
![]()
Bu ara hepimizin sabırları tükenmeye başladıNe zaman doğurucaz acaba yetmedi mi![]()
Ben de squat ve yürüyüş yapmaya çalışyorum ama cok yoruluyorum bacaklarım cok ağrıyorBen de aynı squat yürüyüş hurma temizlik vs yapmadığım kalmadı![]()
Bende hepsini başa sardım sanki hiç sorma iki gün sonra kontrolü var ama ben bi sarılığına baktıracam şimdi bu halimde ayaklarım şişmiş nasıl yürüyeceğimi bile bilmiyorumBenim kız da 3.5yasinda ama ben az çok hatırlıyorum nasıl baktığımı. Doğduktan sonraki hıçkırıklarini da hatırlıyorum hatta üzülürdüm hickirincahani biz gibi hickirmiyordu kafasi da hickiriyordu sanki tutamiyordu galiba
o yüzden baya aklımda kalmis. 2saatte bir emzirirdik ilk aylarda. Gece saat kurardık. uyanmasa altını açardım ayaklarının altını kaşırdım. Bazen kabız olurdu poposuna z.yagi sürmüştüm birkez ve o an kakasini yapmıştı mesela. Karnina gaz için masaj yapardım vs Ne bileyim bunlar aklımda kalmış.
Ne zaman dedi doktorunuz son günü ne zaman a kadar beklicekn
Ben de squat ve yürüyüş yapmaya çalışyorum ama cok yoruluyorum bacaklarım cok ağrıyoracilmam olmazda sezeryan olcam. Bebek iri biraz.
Kızlar hani bi son adet tarihine göre hesaplanan hafta var bir de ultrason kağıdında yazan hafta var ya, bebek hangisine göre doğuyor? Yani mesela sata göre 38 ama ultrasonda 39 görünüyorsa doğuma 1 hafta mı 2 hafta mı kalmış diyoruz ?