• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım hayırlı olsun tekrardan . İlk gelen süt kıvamlı oldugu için elle sağımı öneriyor bazı hemşire veya ebeler . İstersen bir dene inşallah faydası olur .

Linkini ekliyorum canım : Kaşık biberon sütüm gelir bebek ememezse bunu , sütüm gelmez bebek emebiliyorsa eds sistemini kullanıcam . İnşallah hiçbirine gerek kalmaz da 😅 direk

Ayy hayırlı olsun canımm maşallah . allah analı babalı büyütsün 🙏🏻

Canım bazen de ameliyathanede bekletiyorlar diye duydum . Muhtemelen ona uygun sıcaklıkta bir yerde tutuyorlardır
çok tesekkur ederım canım bıberon almayı ıstemıyordum ama bıyanımda hastane cantasına koy neolur neolmaz dıyodu🙊hemen aldım cok tesekkur ederım ınsallah gerek kalmaz🤲

ya benim kız 4 yaş 3 aylık ben bebek bakmayı tamamen unuttum geçen yeni doğan bir bebeği biraz tutayım dedim çok zorlandım. 🤣🤣 şimdi sen hıçkırıyor falan diyorsun ben hiç bir şey hatırlamıyorum yaaa.🙈
Benim kız da 3.5yasinda ama ben az çok hatırlıyorum nasıl baktığımı. Doğduktan sonraki hıçkırıklarini da hatırlıyorum hatta üzülürdüm hickirinca🤣 hani biz gibi hickirmiyordu kafasi da hickiriyordu sanki tutamiyordu galiba:D o yüzden baya aklımda kalmis. 2saatte bir emzirirdik ilk aylarda. Gece saat kurardık. uyanmasa altını açardım ayaklarının altını kaşırdım. Bazen kabız olurdu poposuna z.yagi sürmüştüm birkez ve o an kakasini yapmıştı mesela. Karnina gaz için masaj yapardım vs Ne bileyim bunlar aklımda kalmış.

Ben hareket olsun hep oturuyorum doğuramicam diye bugün kendimi zorladım fiziğe yürüyerek gittim. Allahım ölüyorum yorgunluktan 500 m yürüdüm sanki 8 km yürümüşüm hahah. O kadar da iyileşmemişim. Ama buna Şükür 🙏🏻 Şimdi uyucam bir güzel enerjim çekildi benim 🤣

Yok canım benimkide büyüktü alamamıştı hatta sinirlenip ağlardı ama vazgeçmedi hiç devam etti asılmaya🤣 hem biberon hem beni emmeye çalıştı. Hatta biberondan sonra beni istemez demiştim ama mama sayesinde güçlendi iyice memeyi daha iyi emdi diyebilirim. İnşaallah sorun yaşamayız yine 🤲
Benimkide iyi emiyor kilosuda iyi olunca heralde ama kahve kısmı alması zor büyük sağmam lazım artmaz diye sağınca büyüyor nasıl kısır döngü anlamadım sarı gibi geldi bebeğim biraz uyuyor biberon ve kaşıktan almıyordu başta ya da düzenli mama veriyorum diye kaka çiş durumları iyi ama şükür.

Benim kız da 3.5yasinda ama ben az çok hatırlıyorum nasıl baktığımı. Doğduktan sonraki hıçkırıklarini da hatırlıyorum hatta üzülürdüm hickirinca🤣 hani biz gibi hickirmiyordu kafasi da hickiriyordu sanki tutamiyordu galiba:KK70: o yüzden baya aklımda kalmis. 2saatte bir emzirirdik ilk aylarda. Gece saat kurardık. uyanmasa altını açardım ayaklarının altını kaşırdım. Bazen kabız olurdu poposuna z.yagi sürmüştüm birkez ve o an kakasini yapmıştı mesela. Karnina gaz için masaj yapardım vs Ne bileyim bunlar aklımda kalmış.
ben hiç çocuk doğurmamış gibiyim şuan.🤣🤣
Senin maşallahın var.🧿

36+0 dan herkese günaydın kızlar. 36.haftaya girenler artık başlasın hurma yemeye 🤗 Tek rakam olacak şekilde, 3 5 7 gibi yeyin ha 😄 açılmayı kesinlikle kolaylaştırıyor. Sezaryen olacaklara gerek yok ama 🙈
Valla ben 2 aydır diyete başladığımdan beridir şeker yerine çayımı hurma ile tüketiyorum 1 tane 2 tane 3 tane arada birgün çay içmediğimde oldu ama inş sonrası için faydalı olur 😁😁fazlası da yasak en fazla 3 tane günde😀

Benim kız da 3.5yasinda ama ben az çok hatırlıyorum nasıl baktığımı. Doğduktan sonraki hıçkırıklarini da hatırlıyorum hatta üzülürdüm hickirinca🤣 hani biz gibi hickirmiyordu kafasi da hickiriyordu sanki tutamiyordu galiba:KK70: o yüzden baya aklımda kalmis. 2saatte bir emzirirdik ilk aylarda. Gece saat kurardık. uyanmasa altını açardım ayaklarının altını kaşırdım. Bazen kabız olurdu poposuna z.yagi sürmüştüm birkez ve o an kakasini yapmıştı mesela. Karnina gaz için masaj yapardım vs Ne bileyim bunlar aklımda kalmış.
Bende hepsini başa sardım sanki hiç sorma iki gün sonra kontrolü var ama ben bi sarılığına baktıracam şimdi bu halimde ayaklarım şişmiş nasıl yürüyeceğimi bile bilmiyorum 😅

Kızlar hani bi son adet tarihine göre hesaplanan hafta var bir de ultrason kağıdında yazan hafta var ya, bebek hangisine göre doğuyor? Yani mesela sata göre 38 ama ultrasonda 39 görünüyorsa doğuma 1 hafta mı 2 hafta mı kalmış diyoruz ?

Arkadaslar kontrolüm vardı bebeğim 3kilo olmuş aşırı derece ayaklarımda ödem ve gebelik diyabetim olduğundan dolayı doktor 37 hafta sonunda alabileceğini söyledi ama ben çok tedirginim ciğerleri gelişmişmidir küveze girermi die

Kızlar hani bi son adet tarihine göre hesaplanan hafta var bir de ultrason kağıdında yazan hafta var ya, bebek hangisine göre doğuyor? Yani mesela sata göre 38 ama ultrasonda 39 görünüyorsa doğuma 1 hafta mı 2 hafta mı kalmış diyoruz ?

Benim doktor ultrasona göre söylüyor

Back
X