Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden benmde ayaklarımda ödem oluştu. Ödem çok olunca mi alırım dedi yoksa diyabette olduğu için mi . 37 de gelişmiştir canım kuveze girmez inşallahArkadaslar kontrolüm vardı bebeğim 3kilo olmuş aşırı derece ayaklarımda ödem ve gebelik diyabetim olduğundan dolayı doktor 37 hafta sonunda alabileceğini söyledi ama ben çok tedirginim ciğerleri gelişmişmidir küveze girermi die
Kilosuda iyi haftası da inşallah sorunsuz sağlıkla doğar bebeğin.Merhaba kızlar 36+1 deyim dr nst de kalp atışlarını beğenmedi yatış verdi 2 gün takip edecek önde gidiyor zaten kızım 3200 olmuş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Daha çok çıkartıyor ama uzunluğu önemli değil şekil vermişti benim uçlarım çok genişti pompayla falan biraz daralmıştı. Yani çocuğun ağzına sığmıyordu çevresiİnşallah canım sağlıkla gelsin göğüs ucu çıkartıcı daha çok çıkarmaz mı pompa bile büyütüyor sütte arttı ama tam alamıyor alışır inşallah ya uyuyamıyorum bile lohusalık etkiliyor beni valla. Ben de çok ağırlaşmıştım inşallah sen de rahatlarsın![]()
Hayırlı olsun sanada cnm. Belkide yazdım sanada ama bian hatırlayamadım. Kusura bakma. Bu aralar o kadar çok doğum oldu kiEvetmerwepdr suyum gelince apar topar alındım doğuma canım
TeşekkürlerKilosuda iyi haftası da inşallah sorunsuz sağlıkla doğar bebeğin.![]()
Vajinal varis diye şüpheleniyorum bende de vardı kadın doğumcu kalp damara yönlendirdi o da kadın doğumcuya bende bıraktım da ha doğumdan sonra düzelir inşallahKızlar sizde de var mı vajinada koyu renkli şişlikler oluşuyor bende. Geçer dedim yenileri çıkmış, temizliğimi yaparken zar zor gördüm. Zaten bir bartholin kisti büyüyordu bir de bunlar var. Acısı vs yok ama önemlimidir acaba bebeğe zararı var mıdır? Bir bu kalmıştı olmamış valla![]()
Yarın bir sorayım bende madem önemli değildir inşTeşekkürler
Vajinal varis diye şüpheleniyorum bende de vardı kadın doğumcu kalp damara yönlendirdi o da kadın doğumcuya bende bıraktım da ha doğumdan sonra düzelir inşallah
Sata göre doğum oluyor cnm. Ben şuan sata göre 38+3 deyim. Usg göre 40+3. Gözüküyor dr. Sata göre dedi. Daha once sormuştum. Bir de benim tüp bebek iyice karışıkKızlar hani bi son adet tarihine göre hesaplanan hafta var bir de ultrason kağıdında yazan hafta var ya, bebek hangisine göre doğuyor? Yani mesela sata göre 38 ama ultrasonda 39 görünüyorsa doğuma 1 hafta mı 2 hafta mı kalmış diyoruz ?
Bende pentiden aldim bugün geldi beğendim. Bu da güzelmiş bir tane de bundan alayim iyi oldu paylaşmanızHala emzirme sütyeni almamış olanlar varsa trendyoldan tampap marka yeni elime ulaştı kumaşı çok güzel iyi sarıyor bedeni de![]()
Yok cnm ödemden değil daha çok şekerden ben insulin kullanıyorum iki aydan fazladır.Birden benmde ayaklarımda ödem oluştu. Ödem çok olunca mi alırım dedi yoksa diyabette olduğu için mi . 37 de gelişmiştir canım kuveze girmez inşallah![]()
2li aldım bende kargo bedava 65e geliyor iyi geldi fiyatı pek ümitli değildim açıkcasıBende pentiden aldim bugün geldi beğendim. Bu da güzelmiş bir tane de bundan alayim iyi oldu paylaşmanız![]()
Maaşallah herşeyi haftasındaysa dert etme bende yarım kilo vermişim biraz sıcaklardan saldım yemeyi şimdi dikkat edicem artık. Doğduğunda alır kiloyu nasılsa sağlıklı büyüsünlerdeKontrolden geldim kızlar. Çok şükür bir sorun yok nst gayet iyi çıktı. Bir hafta sonra gel dedi. Hala baş aşağı suyu falan iyi haftasıyla uyumlu dedi. Bu sefer ulturason kağıdı vermedi İlk defa bu doktora gittiğim için çekindim bende istemedim. Neyse elhamdülillah bir sorun yok tek sıkıntım ben kilo verdiğim için mi bilmiyorum önceki kadar kilo almamış ama onuda çok takmıyorum sağlıklı olsunda kilo önemli değil.![]()
aynen öyle yaa. kafamıza her şeyi takıyoruz zaten buda eksik kalsın.Maaşallah herşeyi haftasındaysa dert etme bende yarım kilo vermişim biraz sıcaklardan saldım yemeyi şimdi dikkat edicem artık. Doğduğunda alır kiloyu nasılsa sağlıklı büyüsünlerde![]()