• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben sancı nası oluo onu bilmiorm kurban olim biri annatsın neye benzio??? Regl ağrısı demeyin o da tanımlı deil bende 🙈😂😂😂

Ben sancı nası oluo onu bilmiorm kurban olim biri annatsın neye benzio??? Regl ağrısı demeyin o da tanımlı deil bende 🙈😂😂😂
Karnin semsert oluyor ve belinde kasiklarinda karninda bazende bacagina vuran bir agri hissedebilirsin bende sk sk oluyor bu aralar suan 3 cm acilmam var ama bakalim nezaman gelecek

Karnin semsert oluyor ve belinde kasiklarinda karninda bazende bacagina vuran bir agri hissedebilirsin bende sk sk oluyor bu aralar suan 3 cm acilmam var ama bakalim nezaman gelecek
canım açılma olsun diye yaptığın özel bir şey var mı ?

Ben bugün sordum doktor dalga geçti geldiğinde anlarsın diye 🤣 en basit tanımıyla ağrıların geldiği yer önemli değil sıkıştırıp sıkıştırıp(ellerini sıkıp sıkıp açtı) bırakmaya başlıyomuş sıklığı arttıkça anlarsın zaten başka ağrı olmadığını dedi🤣

Doktor ne diyor bu konuda ? O haftalarda açılma oluyor mu
şehir hastanesindeyim ve genetiktir kemikleri iri diyor. ama 34+5 de 38 hafta çıktı kafası.😳 bana dönüp kafası bu kadar demedi ama başını ölçtüğünü biliyordum o an. Karnıda önde evet ama baş daha önde. Açıklama yapmadıkları için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama burada herkes kafası önde normal doğum zor olur sezeryan tavsiye etti doktorum diyor e doğal olarak bende korkuyorum.🙈
Kızımda 36 haftada 3 cm açılmam olmuştu ama çok aktiftim ağrım sızım yoktu bol bol geziyordum ondan olmuş olabilir.🤭

Kızlar benim akintim artti bu aralar bu bir doğum belirtisi mi acaba😬 1haftadir böyle öncesinde bu kadar degildi
Benim de arttı canım filiz arkadaşın dediği doğru olabilir çünkü benim de karnımın aşağıda olduğunu söylüyorlar artık ve baskıyı çk net hisseditorum yürüyünce belim ağrıyo vajina sızlıyor.. Yarın serklaj dikişi alınacak bakalım ondan sonra 1 hafta daha dayanabilecek miyiz

canım açılma olsun diye yaptığın özel bir şey var mı ?
Yok cnm yapmadm ama ben gun icinde zaten cok hareketliyim evin icinde 2 kucuk cocukla ve duzenli iliskimiz oldu sonra bizim ev mustakil ev merdiven var odalara cikmak icin bi yukari bi asagi hareket halindeyim belki ondandir 😁

Yok cnm yapmadm ama ben gun icinde zaten cok hareketliyim evin icinde 2 kucuk cocukla ve duzenli iliskimiz oldu sonra bizim ev mustakil ev merdiven var odalara cikmak icin bi yukari bi asagi hareket halindeyim belki ondandir 😁
anladım canım. sağlıkla gelsin prenses inşallah.🧿🤭

şehir hastanesindeyim ve genetiktir kemikleri iri diyor. ama 34+5 de 38 hafta çıktı kafası.😳 bana dönüp kafası bu kadar demedi ama başını ölçtüğünü biliyordum o an. Karnıda önde evet ama baş daha önde. Açıklama yapmadıkları için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama burada herkes kafası önde normal doğum zor olur sezeryan tavsiye etti doktorum diyor e doğal olarak bende korkuyorum.🙈
Kızımda 36 haftada 3 cm açılmam olmuştu ama çok aktiftim ağrım sızım yoktu bol bol geziyordum ondan olmuş olabilir.🤭
Anladim canim gönlünden geçen olur inşallah hayırlısıyla ama son haftalar çoğunlukla esitleniyor eğer çok büyük fark yok ise. Benim bildiğim öyle yani. Sen birdahakine sor yine de doktora ne diyecek bakalim
Benim de arttı canım filiz arkadaşın dediği doğru olabilir çünkü benim de karnımın aşağıda olduğunu söylüyorlar artık ve baskıyı çk net hisseditorum yürüyünce belim ağrıyo vajina sızlıyor.. Yarın serklaj dikişi alınacak bakalım ondan sonra 1 hafta daha dayanabilecek miyiz
Serklaji bu haftalarda almak zorundalarmi aslında senin haziran 10una kadar vaktin var sezaryen için.
Merdiven çıkmanın doğumu kolaylastiprdigini bende duydum diye hatırlıyorum

Endiselenme cnm bebek nasil dogmak isterse o sekilde oluyor benim ki 30 dan 36 a kadar bas asagiydi gecen hafta geri yukarı cıkmış yapacak birsey yok 39 a kadar da dönen oluyormus doktorum öyle dedi bakalim keyfine düşkün bir kızım var makat geliş bile durmuyor öyle diyim size
Canım bebiş dönmüş çok sevindim🙈😍hissettin mi peki döndüğünü doktora gitmeden önce böyle içinde kayma gibi bi his oldumu

Anladim canim gönlünden geçen olur inşallah hayırlısıyla ama son haftalar çoğunlukla esitleniyor eğer çok büyük fark yok ise. Benim bildiğim öyle yani. Sen birdahakine sor yine de doktora ne diyecek bakalim
Aminn canım benim inşallah. Tosun gibi bir bebek beklemiyorum sağlıkla gelişimini tamamlamış olarak doğsun istiyorum. O yüzden 36 dan sonra uğraşmaya başlıycam zaten.🙈

Kizlar merhabalar. Sessiz bir haziran annesi adayiyim. Ve ilk bebegim olacak insallah. Sizlere bisey soracagim. Dogum oncesi vede sonrasi icin hastanede yanimizda illa biri olmasi gerekiyormu sizce. Yani yarin doktor yatis verebilir. Ben olursa sadece esim kalsin istiyorum. Ama illa yanimizda bi bayan kalmasi gerekir mi? Acemilik de var. Siz ne dusunuyorsunuz.

Kizlar merhabalar. Sessiz bir haziran annesi adayiyim. Ve ilk bebegim olacak insallah. Sizlere bisey soracagim. Dogum oncesi vede sonrasi icin hastanede yanimizda illa biri olmasi gerekiyormu sizce. Yani yarin doktor yatis verebilir. Ben olursa sadece esim kalsin istiyorum. Ama illa yanimizda bi bayan kalmasi gerekir mi? Acemilik de var. Siz ne dusunuyorsunuz.
merhaba. Eğer eşine ve bakım konusunda desteğine güveniyorsan tabi ki eşin kalabilir. hatta ilk doğumda keşke eşim kalsaymış diyorum benim içimde kaldı şimdi de devlet hastanesine almadıkları için nasip olamayacak. Kim sana yardımcı olacak üzerinde ki yükü hafifletecekse onun kalması daha iyi olur.

Bunu bende düşünüyorum eşimle o ilk anları yaşamak istiyorum çekirdek aile olarak 😍 3 müz olalım istiyorum ama pandemiden dolayı tek bi kişi alınırsa refakatçi olarak onunda kayınvalidem kalabilir yanımda yani bayana daha çok mu ihtiyaç olur bebeğin altını alma vs yada tecrübe sahibi oldukları için daha mı iyi çok kararsızım bende

Back
X