- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Aaa merhaba canım,hatırladın mi beniAyıp ediyorsunuzherkes sırasını beklesin aceleniz ne
![]()
Yookkk dümdüz bi kağıt alıorm her seferinde bnm ilkinin sonunda da bişi olmadı suni sancıyı yedimNstde falan sancın çıkıyor mu ki? Bende o da yok gelse gerçekten anlarım belkiilkinde de hiç yoktu birşey son ana kadar
Ben de ben deOnları yapan başka bir arkadaştı ya
Lesam bu hafta doğurmak istiyorum diyordu sadece
Sıra bizde Tuba hazır mısın![]()
Kız vallah annem geldiğinden beri durmadım , su böreği yapıp dolaba koyduk son alışverişler temizlik derken kasıla kasıla bir hal oluyorum ama az kaldı diyip kendimi tutuyorum . Pertim çıktıOnları yapan başka bir arkadaştı ya
Lesam bu hafta doğurmak istiyorum diyordu sadece
Sıra bizde Tuba hazır mısın![]()
Bence doğum oldu yaLesaM naptınız arkadaşım merakla bekliyoruz haberlerini
Benimde 2. Bende ilkinde hiç bilmiyodum sancı nedir. İlki sezaryendi. Bu da öyle olacak nasipse. Ama adet sancısı gibi belden karından kasıktan hissedilio. İlkinde bu kadar olmazdı ama bu sefer bende hissediyorum sancı girdiğinde2. Ama ilkini iki günde suni sancıyla doğurdum kendi sancımla hiç tanışmadım o yüzden :/
Merhaba canım hatırladım tabi ki nick başkaydı sanırım :)Aaa merhaba canım,hatırladın mi beni2019ekim annelerini devretmiştim sana
2.ye az kalmış çok sevindim,kızın nasıl sen nasılsın
![]()
Sağol canım sen de inşallahGözün aydın canım sağlıkla büyüt inş
Sağol canim
İnşallah canım çok güzel günler görelim bebeklerimizleNe demek canım benim birbirimize destek için varıztokezledigimizde gelecek güzel günleri hatırlatmak boynumuzun borcu
Senden de Allah razı olsun güzel duan icin![]()
Yok ondada hiç sancı olmadı suni sancıda bile sancım olmadı diyebilirim hatta sonuçta 1 gün uğraşıp doğuramadımYookkk dümdüz bi kağıt alıorm her seferinde bnm ilkinin sonunda da bişi olmadı suni sancıyı yedimsen kendi sancınla mı doğurdun ilkini
Benm sağlık ocağı hemşiresi e nabizda görüyorum bilgilerini doktora yakın tarihte gittiysen gelmene gerek yok dedi. Boşver artık doğumdan sonra gidersinYa bu sağlık ocağıyla derdim nedir yine mi değişti bunların saati bilen var mı? 12:30yazıyor nette 12:10kala ordaydım kapalıdoktordan sonra gel izlem var diye aradılar bende randevu bişey almadım gittim ama bu sondu ya zaten yürüyemiyorum öldüm gidip gelene kadar