- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 31
Canim şu sallanma yöntemini deneyecem insallah çok sağol hiç sanmıyorum da inşallah düzelir. Gece uykusunda hiç sallanmak istemiyor mesela uykuya dalınca koyuyorum uyanmiyor gündüz hemen uyaniyor.Dürtme olayı olmuyorsa tam daldığı zamanı kaçırıyoruz demektir cnm bende bazen emin olamıyorum deniyorum uyanıyor:) uyandıktan sonra emzirmeyi bırakmazsan memeyi emzik niyetine kullanır her uyandığında tekrar emzik gibi kullanıp uyumak ister cnm. Onun yerine kucağında sakinleştirip pışpışla falan mayıştırabilirsin ya da sadece uyutmak için emzik verebilirsin ama ondan emin değilim meme reddi olabiliyormuş. Benimki meme emmediği için veriyorum. Gündüz neyse de gecede emmeyle uyumayı bırakmazsa her döngüden sonra sen başında olup emziremeyeceğin için uyanacak. Not almak için daldığından emin olmadan başından ayrılma ilk xamanlar küçük bir dokun uyanmazsa dalmıştır. Gerçekten uykusu geldiği zaman zaten uyuyacaktır. Sallamayı bırakmak için, tam dalmadan sallamayı kes ağlayınca tekrar ufak salla, susunca tekrar dur böyle böyle pes edene kadar birkaç günde sallamadan uyumayı öğrenecektir. Çünkü mayışmış oluyor ve ona kendi kendine uyuma fırsatı veriyorsun destekle. Bende sallıyordum hemde dediğin gibi hiç durmadan uyanana kadar sallayıp duruyordum sürekli. En önemlisi saat düzeni cnm bak bi alışsın aynı saatte uykusu gelmeye o zaman desteğe bu kadar ihtiyacı kalmıyor bende hiç sanmıyordum uyuyabileceğini.
Ah emzik alsa hiç almadı emzik biberon dahi almıyor ancak meme memeyi ver saatlerce emer sonra kusar çok kusuyor zaten o yüzden.
Gece de 5 7 dk emziriyorum çekiyorum çekmek istemiyor ama çekiyorum yoksa çok emip kusuyor neden kendi çekmiyor doğduğundan beri hiç kendisi çekmedi memeyi bilgin var mı. Kilosu iyi her ay 1 kilo aldı