- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Selam kızlar nasılsınız. Ben bayadır giremedim sonlara doğru biraz okudum haziran bebelerine nazar değmiş hep hastalık sıkıntı dolu. Rabbim şifa versin hepsine tek tek. Benim miniğim iki diş çıkardı desteksiz oturtuyoruz geri geri sürünüyor ama yürüteçte sadece oturuyor asla hareket etmiyor ya. Kollarından tuttukmu adım atıyor ama yürüteçi his sevmedi koyduğum gibi ağlamaya başlıyor. Bizim ek gıda olayımız hala sıkıntı tam olarak başladık bile diyemiyorum. Denediğim şeylerde çoğunluk öğürerek çıkartıyor çok nadirdir sevip yediği. Uykum bölünmesin diye sıkıntılı zamanlarda yanımda yatırmıştım malesef artık hep benimle yatıyor alıştı ayırmak baya zor olacak. Bizde şimdilik böyle inşallah hep iyi şeyler yazarız.
Canım bizde bu sorunu yaşıyoruz. Kilolu bir bebek mi acaba. Korkumdan doktora götürdüm kilodan dolayı olduğunu söyledi. Kasıklarındaki kilo gittikçe görüntüde normale dönecekmiş.Kızlar selam bayadır yazmadım cankm çokkk sıkkın .. bi 15 gün önce çocuğumu sünnet ettirdim ve nerdeyse iyileşti ama berbat bir süreçti.. ve şuan pipisi sanki içine kaçmış doktor normal bazı çocuklarda öyleymiş gömük pipi deniyormuş ama ilk defa duydum böyle bir durum yaşayanlr var mı ?..