Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız biz yaşadıkta ne oldu hepimiz negatifiz
Hahahha bu çok iyiydi ya

Kızlar hamileyim Dün bat’a 3 gün kala kan testi yaptırdım 42 çıktı. Gün aşırı kan vermeye devam edicem . Hayırlısı olur ınsallah

Battan 5 gün önce normal kaset gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı.
Çok fazla belirtim vardı aslında tahmin ediyordum ya da hissediyordum diyebilirim.

Belirtiler;
Kasık agrısı (acı eşiğim benim çok düşüktür o yüzden çok net hissettim herkes hissetmiyormuş)
Sivilce
İdrarda tortu
Karında bir ara aşırı şişlik ve gaz

Ovulasyon testı kullandım. Sadece 4 gün kullandım ve 3 gün denedik. Tam nokta atışı olmuş sanırım.

beslenmeme aşırı dikkat etmem. Ama saf erken hasat zeytinyağı ve avokado her gün tükettim. Faydası oldugunu dusunuyorum.

Ben bir hayatel cizgi goruyorum canim. Emin olmak icin baska bir kaset test ile tekrarla sonrada kan ver istersen. Yumurtlama tarihlerini biliyormusun?
23'ünde yumurtadım. Ama testte bu kadar erken çıkar mı bilemedim Tekrar test yapmaya o kadar korkuyorum ki.
Günaydın bende görüyorum bir çizgi umarım hamişsindirr
İnşaallah. Düşüğün ardından olacak Allah nasip ederse. Acımı hafifletir.

Gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıkla doğduğu haberini de almayı nasip etsin.

Sağlıkla gelsin inşllah tebrikler

Buna uyan insan bırak gebe kalmayı.
tebrik ederimmmmm cok mutlu oldum

Canm tebrik ederimmm
Ben avokado yiyince midem çok ağrıyordu sende de oldu mu?

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Bu grubu da temmuz grubunu da takip edeceğim.

Avokado bir tane ağır gelebilir. Yarım avokadoyu catalla ezıp beyaz peynırle karıstırıp ekmegın ustune suruyorum. Hem tadı harıka oluyor hem faydalı:) Bir de öyle deneyin gerçekten çok etkiliymiş.

Bir de tek tavsiye stres yapmayın demesi kolay biliyorum ama ben gerçekten hiç stres yapmadım yumurtlama dönemini çok mutlu ve stressiz geçirdim bence kesin onun etkisi var.

cnm bende tam bir tane yiyemiyorum ama yarım yiyorum limon ve tuz atıyorum o şekilde yiyebiliyorum yarım dene olmadı bakalım ağrı yapacak mı
Evet belkı yarım olabilir cünkü 1 tane yedigimde aşırı dokundu bana 2 seferdede

Bu testler beni çıldırtacak valla bata 6 gün kaldı ovu testi devam ediyorum ikinci çizgi çıkmıyor geçen aylarda silik de olsa çıkardı mutlaka bu ay noldu anlamadım

Gebelik sürecinde beslenmesine dikkat eden arkadaşlar neler yiyor mesela bizimle de paylaşırsa çok mutlu olurum çünkü ben baya sağlıksız besleniyorum :))) cipsler çekirdekler paketli gıdalar hak getire
Ben bebek düşündüğümüz icin yaklasik 5 aydir cok kaliteli beslendim iki kere hacamat yaptirdim. Ekmegi kestim 1 bucuk ay pirinc patates paketli gida yemedim kola icmedim. Daha sonra ekmegi ata bugdayi unundan evde kendim.yaptim hala 5 ay oldu beyaz ekmek cok.nadir yiyoruz. Paketli herseyden kacinmak lazim . Ben ilk hamileligimden önce de hacamat yaptirdim ilk ayda hamile kalmıştım şükür bundada adet öncesinde hacamar yaptirdim cok şükür ilk ayda hamile kaldim. Sağlıklı beslenmek gerektiğine inaniyorum. Hacamat i yillardir yaptıran biri olarak guvenilir saglik kuruluslarinda yaptırmanızı tavsiye ederim.

Nerede yaptırıyorsunuz acaba cok acitiyormu. Bende cok istiyorum aslinda.

Nerede yaptırıyorsunuz acaba cok acitiyormu. Bende cok istiyorum aslinda.
Benim 5 yıldır bir öğretmen arkadasim yapoyor sertifikasi filanda var. Önce bel fıtığından kurtuldum.sonra omuz agrilarimdan cok.sukur. mutlaka iyice araştırın mutlaka guvenilir bi yer vardir. Acı olmuyor acı esiginiz cok cok düşük degilse . Korkan arkadaşlar yaptırdıktan sonra hic de acımıyormus dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…