Bence uymayip hamile kalanlarin sayisi daha fazlada neyse bir sey daha gormustum dur bulunca paylasayimBen uyamam bu kadarına kendime normal beslenip hamile kalan bi örnek bulmam lazım
Evet evet, bana da çok sınırlayıcı geldi ve çok da yol gösterici bulmadım. Kabaca işlenmiş şekeri en aza indirip ev yemeği yemek ideal kiloda en normali :)))Ben uyamam bu kadarına kendime normal beslenip hamile kalan bi örnek bulmam lazım
Günaydınlar
Çok uzun zaman önce üyeliğim varmış ama sayfaları bu Mayıs ayı boyunca takip ettim, sebebi gebelik planı :)) beklemesi biraz heyecanlı benimde ilk sürecim açıkçası bu sabah bata 3 kala test yaptım, test erken gebelik testi olunca olumsuzluğa kapıldım ama sizlerle de paylaşmak istedim çünkü adetim gecikmeden kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası, 3-5 dakika içinde hayalet bir çizgi oluştu ama fazla hayalet değil mi?. Adetim düzenlidir 27-28 günde bir olur. Cuma günü beklenen adet günü, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :
Hahahha bu çok iyiydi yaKız biz yaşadıkta ne oldu hepimiz negatifiz
23'ünde yumurtadım. Ama testte bu kadar erken çıkar mı bilemedimBen bir hayatel cizgi goruyorum canim. Emin olmak icin baska bir kaset test ile tekrarla sonrada kan ver istersen. Yumurtlama tarihlerini biliyormusun?
İnşaallah.Günaydın bende görüyorum bir çizgi umarım hamişsindirr
Gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıkla doğduğu haberini de almayı nasip etsin.Kızlar hamileyimDün bat’a 3 gün kala kan testi yaptırdım 42 çıktı. Gün aşırı kan vermeye devam edicem . Hayırlısı olur ınsallah
Battan 5 gün önce normal kaset gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı.
Çok fazla belirtim vardı aslında tahmin ediyordum ya da hissediyordum diyebilirim.
Belirtiler;
Kasık agrısı (acı eşiğim benim çok düşüktür o yüzden çok net hissettim herkes hissetmiyormuş)
Sivilce
İdrarda tortu
Karında bir ara aşırı şişlik ve gaz
Ovulasyon testı kullandım. Sadece 4 gün kullandım ve 3 gün denedik. Tam nokta atışı olmuş sanırım.
beslenmeme aşırı dikkat etmem. Ama saf erken hasat zeytinyağı ve avokado her gün tükettim. Faydası oldugunu dusunuyorum.
Sağlıkla gelsin inşllah tebriklerKızlar hamileyimDün bat’a 3 gün kala kan testi yaptırdım 42 çıktı. Gün aşırı kan vermeye devam edicem . Hayırlısı olur ınsallah
Çok fazla belirtim vardı aslında tahmin ediyordum ya da hissediyordum diyebilirim.
Belirtiler;
Kasık agrısı (acı eşiğim benim çok düşüktür o yüzden çok net hissettim herkes hissetmiyormuş)
Sivilce
İdrarda tortu
Ovulasyon testı kullandım. Sadece 4 gün kullandım ve 3 gün denedik. Tam nokta atışı olmuş sanırım.
beslenmeme aşırı dikkat etmem. Ama saf erken hasat zeytinyağı ve avokado her gün tükettim. Faydası oldugunu dusunuyorum.
Buna uyan insan bırak gebe kalmayı.Eki Görüntüle 2861796 Eki Görüntüle 2861797 Eki Görüntüle 2861798 Eki Görüntüle 2861799 Eki Görüntüle 2861800
Kizlar arkadaşın dediği ahmet apanin sayfasindam aldim seker cok tüketiyorum malesef bende ekmek pasta borek corekte
tebrik ederimmmmm cok mutlu oldumKızlar hamileyimDün bat’a 3 gün kala kan testi yaptırdım 42 çıktı. Gün aşırı kan vermeye devam edicem . Hayırlısı olur ınsallah
Belirtiler;
Sivilce
İdrarda tortu
Canm tebrik ederimmmKızlar hamileyimDün bat’a 3 gün kala kan testi yaptırdım 42 çıktı. Gün aşırı kan vermeye devam edicem . Hayırlısı olur ınsallah
Belirtiler;
Sivilce
İdrarda tortu
cnm bende tam bir tane yiyemiyorum ama yarım yiyorum limon ve tuz atıyorum o şekilde yiyebiliyorum yarım dene olmadı bakalım ağrı yapacak mıCanm tebrik ederimmm
Ben avokado yiyince midem çok ağrıyordu sende de oldu mu?
Evet belkı yarım olabilir cünkü 1 tane yedigimde aşırı dokundu bana 2 seferdedecnm bende tam bir tane yiyemiyorum ama yarım yiyorum limon ve tuz atıyorum o şekilde yiyebiliyorum yarım dene olmadı bakalım ağrı yapacak mı
Yarım ye canım yağlı midene dokunmuştur kesin ben hep günlük yarım yedim bir sıkıntı olmadı şükürEvet belkı yarım olabilir cünkü 1 tane yedigimde aşırı dokundu bana 2 seferdede
Ben bebek düşündüğümüz icin yaklasik 5 aydir cok kaliteli beslendim iki kere hacamat yaptirdim. Ekmegi kestim 1 bucuk ay pirinc patates paketli gida yemedim kola icmedim. Daha sonra ekmegi ata bugdayi unundan evde kendim.yaptim hala 5 ay oldu beyaz ekmek cok.nadir yiyoruz. Paketli herseyden kacinmak lazim . Ben ilk hamileligimden önce de hacamat yaptirdim ilk ayda hamile kalmıştım şükür bundada adet öncesinde hacamar yaptirdim cok şükür ilk ayda hamile kaldim. Sağlıklı beslenmek gerektiğine inaniyorum. Hacamat i yillardir yaptıran biri olarak guvenilir saglik kuruluslarinda yaptırmanızı tavsiye ederim.Gebelik sürecinde beslenmesine dikkat eden arkadaşlar neler yiyor mesela bizimle de paylaşırsa çok mutlu olurum çünkü ben baya sağlıksız besleniyorum :))) cipsler çekirdekler paketli gıdalar hak getire
Nerede yaptırıyorsunuz acaba cok acitiyormu. Bende cok istiyorum aslinda.Ben bebek düşündüğümüz icin yaklasik 5 aydir cok kaliteli beslendim iki kere hacamat yaptirdim. Ekmegi kestim 1 bucuk ay pirinc patates paketli gida yemedim kola icmedim. Daha sonra ekmegi ata bugdayi unundan evde kendim.yaptim hala 5 ay oldu beyaz ekmek cok.nadir yiyoruz. Paketli herseyden kacinmak lazim . Ben ilk hamileligimden önce de hacamat yaptirdim ilk ayda hamile kalmıştım şükür bundada adet öncesinde hacamar yaptirdim cok şükür ilk ayda hamile kaldim. Sağlıklı beslenmek gerektiğine inaniyorum. Hacamat i yillardir yaptıran biri olarak guvenilir saglik kuruluslarinda yaptırmanızı tavsiye ederim.
Ben adet oldum temmuz grubuna geçtim:)@angelasel@Bihtercikolata@rbozaydin@zeynom4435@Symklc91@Kadinx@Birizz@muhendisannee@gzdogrtmn@aysesma@SimgeD @psklggbatlar gecmis durumm bildirirmisiniz
Benim 5 yıldır bir öğretmen arkadasim yapoyor sertifikasi filanda var. Önce bel fıtığından kurtuldum.sonra omuz agrilarimdan cok.sukur. mutlaka iyice araştırın mutlaka guvenilir bi yer vardir. Acı olmuyor acı esiginiz cok cok düşük degilse . Korkan arkadaşlar yaptırdıktan sonra hic de acımıyormus dediler.Nerede yaptırıyorsunuz acaba cok acitiyormu. Bende cok istiyorum aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?