Bugün tekrar test yaptınız mı bende erken gebelik yine aynı çıktı hiç koyulaşma yok kaset testte de hiç bişey yoktu negatif herhalde ben gelin güvey oluyorumEvet normal kaset testte cikmayan dun cikti ne olcak bklm
Sizle batimiz ayniydi sanirim 6 haziran. Bende yaptim sabah normal test yaptim bsey cikmadi birde regli olacagim sabah deneyecegim sansimiBugün tekrar test yaptınız mı bende erken gebelik yine aynı çıktı hiç koyulaşma yok kaset testte de hiç bişey yoktu negatif herhalde ben gelin güvey oluyorum
Kızlar başakşehir cam sakura hastanesi kadin doğuma muayene olan kimse var mı aranızda ?
Gerçekten müthiş aydınlandım çok teşekkür ederim süpersinizbeklenen adet tarihi öteki de hamiş görünüyorsun ama sağlıksız gebelikse beta değerin yükselmeden düşüyor ve regl oluyorsunn.. hayalet çizgiyi görüp kan veriliyo sonra beta 5 in üstü hamiş ertesi kan değeri yine üstü hamiş devam sonra yükselmemiş veya düşmüşse kimyasal gebelik deniyorr yalancıktan hamişlik yani
Bence 1 hafta bekle. Ya neler neler okuyorum adet 4 gün gecikip gitmis negatif Cıkıyo 20 gün sonra pozitife dönen oluyor..Bugün hala regl olmadım 2 gün geçti. Çok umutlanmak istemiyorum ama kan vermeye gitsem mi diye düşünüyorum. Ortaokuldan beri regl oluyorum düzenli bir şekilde. Düğün stresinden sadece bir kere 2-3 gün sarkmıştı onun dışında bir gün önce veya sonra bile olmazdı. Pazar günü adet olacak gibi hissettim hatta aa erken geliyor diye düşündüm. Ama o ağrı geçti o gün. 4 gündür bir şeyim yok. Şimdi gitsem kanda çıkar mı acaba?
Canım sen kan testi vermedin miBugün tekrar test yaptınız mı bende erken gebelik yine aynı çıktı hiç koyulaşma yok kaset testte de hiç bişey yoktu negatif herhalde ben gelin güvey oluyorum
7 Haziran benim aynı sayılır hangi markayla yaptınızSizle batimiz ayniydi sanirim 6 haziran. Bende yaptim sabah normal test yaptim bsey cikmadi birde regli olacagim sabah deneyecegim sansimi
Yok yapmadim ama suan 4 5 saat brklemedeyim erken gebelik yapicam eger bi oncekinden koyuysa aticam canimBugün tekrar test yaptınız mı bende erken gebelik yine aynı çıktı hiç koyulaşma yok kaset testte de hiç bişey yoktu negatif herhalde ben gelin güvey oluyorum
4 günüm var bata ve doğru düzgün bi çizgi görmedim ki canım hep hayaletCanım sen kan testi vermedin mi
Hangi markayla yapıyorsun ben iki gündür prodoctorla yaptım hayalet görünüp duruyor bide surelab kaset yaptım onda da tık yokYok yapmadim ama suan 4 5 saat brklemedeyim erken gebelik yapicam eger bi oncekinden koyuysa aticam canim
Doğru söylüyorsunuz ama böyle beklemek çok zormuş. Kendimi umutlandırmamak için hep şey diyorum yarın sabaha olurum herhalde. Sabah kalkıyorum olmadığımı görünce yine bir umut kırıntısı oluşuyor.Bence 1 hafta bekle. Ya neler neler okuyorum adet 4 gün gecikip gitmis negatif Cıkıyo 20 gün sonra pozitife dönen oluyor..
Canım aynısı bende var sabah test yaptım kontrastı gölgeyi arttırıyorum çizgi görebilmek içinDoğru söylüyorsunuz ama böyle beklemek çok zormuş. Kendimi umutlandırmamak için hep şey diyorum yarın sabaha olurum herhalde. Sabah kalkıyorum olmadığımı görünce yine bir umut kırıntısı oluşuyor.
Canım aynısı bende var sabah test yaptım kontrastı gölgeyi arttırıyorum çizgi görebilmek için
Aynen bende idrar testiyle oyalanıyorum şimdilik sende öyle yapEvde son bir kaset testim kaldı yarına saklıyorum olmadı pazartesi kan testi...
Aynen bende idrar testiyle oyalanıyorum şimdilik sende öyle yaptrendyol gebelik testi satıcılarını zengin ettim
Benımde ilk ayımbenim ilk ayım ama daha ilk aydan baya harcadım. Regl olduğumda ise ovülasyon testleri almayı planlıyorum en azından bilinçli ilerleyebilirim
Bende dün regli oldum hemen ovulasyon siparisi verdim hemen geldi bugünbenim ilk ayım ama daha ilk aydan baya harcadım. Regl olduğumda ise ovülasyon testleri almayı planlıyorum en azından bilinçli ilerleyebilirim
Ben predictor express le yapiom.Hangi markayla yapıyorsun ben iki gündür prodoctorla yaptım hayalet görünüp duruyor bide surelab kaset yaptım onda da tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?