Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün tekrar test yaptınız mı bende erken gebelik yine aynı çıktı hiç koyulaşma yok kaset testte de hiç bişey yoktu negatif herhalde ben gelin güvey oluyorum
Sizle batimiz ayniydi sanirim 6 haziran. Bende yaptim sabah normal test yaptim bsey cikmadi birde regli olacagim sabah deneyecegim sansimi

Kızlar başakşehir cam sakura hastanesi kadin doğuma muayene olan kimse var mı aranızda ?

Ben Muane Oldum O Hastanede Tedavisi Orada Bitirdim Onkoliji Bölümün de
Ne Sormak İstiyorsun ?
Benim Kadın Doğum Dr um Emre Beydi Şuan da Yok Diye Biliyorum Ağustos Ayında Randevu Alaçam Çünkü Son Üç ay Dir İlgilenmedim.

Ebru ceylanın adet söktürücü masajını deneyip işe yarayan oldu mu?

Gerçekten müthiş aydınlandım çok teşekkür ederim süpersiniz

Bence 1 hafta bekle. Ya neler neler okuyorum adet 4 gün gecikip gitmis negatif Cıkıyo 20 gün sonra pozitife dönen oluyor..

Bugün tekrar test yaptınız mı bende erken gebelik yine aynı çıktı hiç koyulaşma yok kaset testte de hiç bişey yoktu negatif herhalde ben gelin güvey oluyorum
Yok yapmadim ama suan 4 5 saat brklemedeyim erken gebelik yapicam eger bi oncekinden koyuysa aticam canim

Yok yapmadim ama suan 4 5 saat brklemedeyim erken gebelik yapicam eger bi oncekinden koyuysa aticam canim
Hangi markayla yapıyorsun ben iki gündür prodoctorla yaptım hayalet görünüp duruyor bide surelab kaset yaptım onda da tık yok

Bence 1 hafta bekle. Ya neler neler okuyorum adet 4 gün gecikip gitmis negatif Cıkıyo 20 gün sonra pozitife dönen oluyor..
Doğru söylüyorsunuz ama böyle beklemek çok zormuş. Kendimi umutlandırmamak için hep şey diyorum yarın sabaha olurum herhalde. Sabah kalkıyorum olmadığımı görünce yine bir umut kırıntısı oluşuyor.

Canım aynısı bende var sabah test yaptım kontrastı gölgeyi arttırıyorum çizgi görebilmek için

Eklentiler

• 451E40CA-CFFD-43D8-8069-E9FEE21C7A00.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 84
benim ilk ayım ama daha ilk aydan baya harcadım. Regl olduğumda ise ovülasyon testleri almayı planlıyorum en azından bilinçli ilerleyebilirim
Bende dün regli oldum hemen ovulasyon siparisi verdim hemen geldi bugün bir gebenin günlüğünden aldım ilk defa dikkatli bir şekilde düzenli yaparım insallah

Kızlar bir şey soracağım size ben şimdi ovulasyon testini Kullanlar en çok neye dikkat ettiniz saat aynı saat olmak zorunda mi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…