Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim beyaz 1.gün ortadaki 2.gün En sondaki az önceki

Eklentiler

• img_2021-06-03_09-55-24.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 60
Hayir bugunki daha koyu yanlisim varsa duzeltin kizlar bence koyulasmis var bebegin gekiyor allahin izniyle
Bana Dünki daha koyu geliyor sanki dün çok adet sancım oldu öncekilerdede böyle olup beta düşmüştü çıkamıyorum su pskolojiden ya

Bana Dünki daha koyu geliyor sanki dün çok adet sancım oldu öncekilerdede böyle olup beta düşmüştü çıkamıyorum su pskolojiden ya
Canim psikolojinide bozma lutfen olacak seyker bunlar elbet ama ne biliyim simdi dusundumde yorumumu yaparken seni uzdum ozur dilerim

Canım rahat ol biraz çok kafana takma düşünme bu durumu ya stresten kotu etkileniyorsa belki iyidir durumu kan vermeden doktora gitmeden nerden bileceksin

Canim psikolojinide bozma lutfen olacak seyker bunlar elbet ama ne biliyim simdi dusundumde yorumumu yaparken seni uzdum ozur dilerim
Yaa olurmu öyle şey ben sizden destek almak için yazıyorum buraya olumlu olumsuz herşeye açığım canım senin yorumuna değil ben tekrar aynısı olacak diye üzülüyorum

Canım rahat ol biraz çok kafana takma düşünme bu durumu ya stresten kotu etkileniyorsa belki iyidir durumu kan vermeden doktora gitmeden nerden bileceksin
Doğru diyorsun canım ama ne bileyim tam hevesleniyorum devamı gelmiyor beklicem biraz daha bakalım

Yok canım kan vermek için beklicem biraz ayın 9-10 u gibi veririm eğer adet olmazsam
Benimde bat 9u hayirlisi o zaman surekli test yapip kendini sitrese sokma bence. Zaten adet olmazsan test vercem diyosun onun rahatligi ile devam et. Kendini de yormamis olursun.

Kızlar rahmine çizik attıran var mı bana doktorum önerdi de rahim filmi nde yapışıklık vardı biraz birçok doktor gebe kalırsın bu önemli değil demişti dünkü doktor herşeyi yaptırmışsın birtek histereskopi kalmış onu da yapalım rahme çizik atacam dedi tutunmayı kolaylaştırıyormuş çünkü yumurta büyütme çatlama tedavisi de başarısız olabilir dedi eğer histereskopi yapmadan tedavi olursam belki de ondan kimyasal gebelik oldu tüp bebek tedavisi dedi bu doktora ilk defa gittim sizce ne yapmalıyım pko var hala ama glukoz ve insülin direnci normal değerlerde hormonlarım normal değerde çıktı sadece demir eksikliği ve d vitamini eksikliği varmış onlar için de ilaç kullanmayı düşünüyorum

Günaydınlar, ben salı sabahı erken gebelik testi yaparmıştım çok hayalet çizgi vardı ama dün akşam üzeri hafif lekelenme ile bugün adetim başladı.
habersiz bırakmam istemedim sizi, ilk denemeydi 4 değerlendirme yaptık ama bu ay için bir sonuç gelmedi. Hepiniz için hayırlısı olsun
Sizleri takipteyim

Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan kimyasal geçiriyorum bende. Ama kimyasalı da kesinlikle stresin etkilediğini düşünüyorum bence oraya odaklanma. Ben ilk beta verdiğimde kimyasal mı diye çok düşündüm yükselmedi değerim. Daha sonrakini vermeye giderken umurumda yoktu, düşmüştür kanamam ne zaman gelir diye gittim 3 katına çıkmıştı, bi diğerinde gittiğimde yine çok takmadım yine 3 katı artmıştı sonra dış gebelik vs dediler yine stres oldum en son kanama ile attım hala kanamam ve ağrılarım devam ediyor, lütfen kendine stres yapma.. Çok dikkat et

Çok teşekkür ederim öncelikle eğer buda kimyasala dönerse 3 aydır peşpeşe kimyasal geçirmiş olacağım sanırım biraz dinlenmenin zamanı geldi umarım yanilirim ve sağlıklı olur umarım

Çok teşekkür ederim öncelikle eğer buda kimyasala dönerse 3 aydır peşpeşe kimyasal geçirmiş olacağım sanırım biraz dinlenmenin zamanı geldi umarım yanilirim ve sağlıklı olur umarım
İnşallah, bir süre test yapmayın kendinizi durdurabilirseniz kafanızı dinleyin en basitinden

Valla canım senle aynı durumdayım. Kan testim bile negatif cıktı pazartesi ama hala adet olmadm ve belirtilr var
Bugün hala regl olmadım 2 gün geçti. Çok umutlanmak istemiyorum ama kan vermeye gitsem mi diye düşünüyorum. Ortaokuldan beri regl oluyorum düzenli bir şekilde. Düğün stresinden sadece bir kere 2-3 gün sarkmıştı onun dışında bir gün önce veya sonra bile olmazdı. Pazar günü adet olacak gibi hissettim hatta aa erken geliyor diye düşündüm. Ama o ağrı geçti o gün. 4 gündür bir şeyim yok. Şimdi gitsem kanda çıkar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…