Hayir bugunki daha koyu yanlisim varsa duzeltin kizlar bence koyulasmis var bebegin gekiyor allahin izniyleKesinlikle dün ki daha koyu ya
Bana Dünki daha koyu geliyor sanki dün çok adet sancım oldu öncekilerdede böyle olup beta düşmüştü çıkamıyorum su pskolojiden yaHayir bugunki daha koyu yanlisim varsa duzeltin kizlar bence koyulasmis var bebegin gekiyor allahin izniyle
Canim psikolojinide bozma lutfen olacak seyker bunlar elbet ama ne biliyim simdi dusundumde yorumumu yaparken seni uzdum ozur dilerimBana Dünki daha koyu geliyor sanki dün çok adet sancım oldu öncekilerdede böyle olup beta düşmüştü çıkamıyorum su pskolojiden ya
Cizgi var kesinde bana ayni geldi koyuluklari gölgeden yanilsama ile daha koyu yada daha acik gibi duruyo, kan testi vermismiydin cnmCanim beyaz 1.gün ortadaki 2.gün En sondaki az önceki
Canım rahat ol biraz çok kafana takma düşünme bu durumu ya stresten kotu etkileniyorsa belki iyidir durumu kan vermeden doktora gitmeden nerden bileceksinBana Dünki daha koyu geliyor sanki dün çok adet sancım oldu öncekilerdede böyle olup beta düşmüştü çıkamıyorum su pskolojiden ya
Yaa olurmu öyle şey ben sizden destek almak için yazıyorum buraya olumlu olumsuz herşeye açığım canım senin yorumuna değil ben tekrar aynısı olacak diye üzülüyorumCanim psikolojinide bozma lutfen olacak seyker bunlar elbet ama ne biliyim simdi dusundumde yorumumu yaparken seni uzdum ozur dilerim
Yok canım kan vermek için beklicem biraz ayın 9-10 u gibi veririm eğer adet olmazsamCizgi var kesinde bana ayni geldi koyuluklari gölgeden yanilsama ile daha koyu yada daha acik gibi duruyo, kan testi vermismiydin cnm
Doğru diyorsun canım ama ne bileyim tam hevesleniyorum devamı gelmiyor beklicem biraz daha bakalımCanım rahat ol biraz çok kafana takma düşünme bu durumu ya stresten kotu etkileniyorsa belki iyidir durumu kan vermeden doktora gitmeden nerden bileceksin
Benimde bat 9u hayirlisi o zaman surekli test yapip kendini sitrese sokma bence. Zaten adet olmazsan test vercem diyosun onun rahatligi ile devam et. Kendini de yormamis olursun.Yok canım kan vermek için beklicem biraz ayın 9-10 u gibi veririm eğer adet olmazsam
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan kimyasal geçiriyorum bende. Ama kimyasalı da kesinlikle stresin etkilediğini düşünüyorum bence oraya odaklanma. Ben ilk beta verdiğimde kimyasal mı diye çok düşündüm yükselmedi değerim. Daha sonrakini vermeye giderken umurumda yoktu, düşmüştür kanamam ne zaman gelir diye gittim 3 katına çıkmıştı, bi diğerinde gittiğimde yine çok takmadım yine 3 katı artmıştı sonra dış gebelik vs dediler yine stres oldum en son kanama ile attım hala kanamam ve ağrılarım devam ediyor, lütfen kendine stres yapma.. Çok dikkat etBana Dünki daha koyu geliyor sanki dün çok adet sancım oldu öncekilerdede böyle olup beta düşmüştü çıkamıyorum su pskolojiden ya
Çok teşekkür ederim öncelikle eğer buda kimyasala dönerse 3 aydır peşpeşe kimyasal geçirmiş olacağım sanırım biraz dinlenmenin zamanı geldi umarım yanilirim ve sağlıklı olur umarımSeni o kadar iyi anlıyorum ki şuan kimyasal geçiriyorum bende. Ama kimyasalı da kesinlikle stresin etkilediğini düşünüyorum bence oraya odaklanma. Ben ilk beta verdiğimde kimyasal mı diye çok düşündüm yükselmedi değerim. Daha sonrakini vermeye giderken umurumda yoktu, düşmüştür kanamam ne zaman gelir diye gittim 3 katına çıkmıştı, bi diğerinde gittiğimde yine çok takmadım yine 3 katı artmıştı sonra dış gebelik vs dediler yine stres oldum en son kanama ile attım hala kanamam ve ağrılarım devam ediyor, lütfen kendine stres yapma.. Çok dikkat et
İnşallah, bir süre test yapmayın kendinizi durdurabilirseniz kafanızı dinleyin en basitindenÇok teşekkür ederim öncelikle eğer buda kimyasala dönerse 3 aydır peşpeşe kimyasal geçirmiş olacağım sanırım biraz dinlenmenin zamanı geldi umarım yanilirim ve sağlıklı olur umarım
Canim fotograf cekme hassasiyeti yada testlerin hassasiyeti bile bir olmayabilir. Sen hergun duzenli test yap en koyuyu gordugun zaman kan vermeye gidersin. Birde reglin gectimi?
Bugün hala regl olmadım 2 gün geçti. Çok umutlanmak istemiyorum ama kan vermeye gitsem mi diye düşünüyorum. Ortaokuldan beri regl oluyorum düzenli bir şekilde. Düğün stresinden sadece bir kere 2-3 gün sarkmıştı onun dışında bir gün önce veya sonra bile olmazdı. Pazar günü adet olacak gibi hissettim hatta aa erken geliyor diye düşündüm. Ama o ağrı geçti o gün. 4 gündür bir şeyim yok. Şimdi gitsem kanda çıkar mı acaba?Valla canım senle aynı durumdayım. Kan testim bile negatif cıktı pazartesi ama hala adet olmadm ve belirtilr var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?