Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım bugün yaptıgım al bi diye bi kaset test. Sanki onda bile fotoyu karartınca cıkıyor çizgi

Bende dün regli oldum hemen ovulasyon siparisi verdim hemen geldi bugün bir gebenin günlüğünden aldım ilk defa dikkatli bir şekilde düzenli yaparım insallah
Ben trendyoldan alırım diye düşünmüştüm. Daha mı uygun oluyor o hesaptan? Çünkü ciddi para harcayacağım gibi duruyor sadece testlere

Kızlar bir şey soracağım size ben şimdi ovulasyon testini Kullanlar en çok neye dikkat ettiniz saat aynı saat olmak zorunda mi peki ?
Benim suan 3.günüm ilk idrarla degilde sonrakilerle yapmaya birde 2 saat önce sivi alimini birakmaya dikkat ediyorum canim

merhaba bende 9 aydır deniyorum ama ne gelen var ne giden sürekli negatif :)
inofolic içiyordum 1 aydır gene olmadı dün inofolic combi aldım pko üzerine çok ama çok faydalı umarım işe yarar

merhaba bende 9 aydır deniyorum ama ne gelen var ne giden sürekli negatif :)
inofolic içiyordum 1 aydır gene olmadı dün inofolic combi aldım pko üzerine çok ama çok faydalı umarım işe yarar
Ovulasyon testiyle mi takiptesiniz yoksa uygulamadan mı

Ovulasyon testiyle mi takiptesiniz yoksa uygulamadan mı
ovulasyon testi hiç kullanmadım uygulamadan bakıyorum ve akıntıdan anlıyorum yumurtladığımı ama bi tutturamadım pko var hafif düzeyde tüm hormonlarım normal sadece amh değerim yüksek oyüzden inofolic içiyorum

Var gibi hadi olur insallah benimde 6 gun var ama yapmak istemiyorum 2 gun kala yapcam bi ihtimal iste bakalim hayirlisi
Bende artık yapmam bugün bişey dürttüson 2. 3 gün kala yaparım .eşim artık hayali çizgi üretme yok bişi bi adetin geciksin kan verelim öle sevin dedi

Ben trendyoldan alırım diye düşünmüştüm. Daha mı uygun oluyor o hesaptan? Çünkü ciddi para harcayacağım gibi duruyor sadece testlere
30 tane var 2 tanede gebelik testi var canım birde baktım yorumlara falan ondan aldım hemen hemen aynı ya diye biliyorum fazla araştırma yapmadım da ezcanede 5 tanesi 35 TL onu biliyorum ama

Bende artık yapmam bugün bişey dürttüson 2. 3 gün kala yaparım .eşim artık hayali çizgi üretme yok bişi bi adetin geciksin kan verelim öle sevin dedi
Hakli aslinda en sagliklisi o zaman görüp sevinmek. Simdi boyle olunca bi suru ihtimal oluyo dis gebelik kimyasal gebelik vs.o daha sitresli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…