Ben trendyoldan alırım diye düşünmüştüm. Daha mı uygun oluyor o hesaptan? Çünkü ciddi para harcayacağım gibi duruyor sadece testlereBende dün regli oldum hemen ovulasyon siparisi verdim hemen geldi bugünbir gebenin günlüğünden aldım ilk defa dikkatli bir şekilde düzenli yaparım insallah
Benim suan 3.günüm ilk idrarla degilde sonrakilerle yapmaya birde 2 saat önce sivi alimini birakmaya dikkat ediyorum canimKızlar bir şey soracağım size ben şimdi ovulasyon testini Kullanlar en çok neye dikkat ettiniz saat aynı saat olmak zorunda mi peki ?
Aaaaa ama çizgi varrrrEki Görüntüle 2863348 Bata 9 gün var,ama duramadım test yaptım .
kaç dakika sonra çıktı :))Eki Görüntüle 2863348 Bata 9 gün var,ama duramadım test yaptım .
Canım senin bat nezamandıBenım bugün yaptıgım al bi diye bi kaset test. Sanki onda bile fotoyu karartınca cıkıyor çizgi
10 dakika da çıktı . Ama heralde daha sevinmeyim erken değil mikaç dakika sonra çıktı :))
Ovulasyon testiyle mi takiptesiniz yoksa uygulamadan mımerhaba bende 9 aydır deniyorum ama ne gelen var ne giden sürekli negatif :)
inofolic içiyordum 1 aydır gene olmadı dün inofolic combi aldım pko üzerine çok ama çok faydalı umarım işe yarar
ovulasyon testi hiç kullanmadım uygulamadan bakıyorum ve akıntıdan anlıyorum yumurtladığımı ama bi tutturamadım pko var hafif düzeyde tüm hormonlarım normal sadece amh değerim yüksek oyüzden inofolic içiyorumOvulasyon testiyle mi takiptesiniz yoksa uygulamadan mı
Benım bat 7 haziran ama tahmini çünkü adetlerim düzensiz ve ne zaman yumurtladıgımı bilmiyorum sadece pazartesi doktora gittigimde 6 adet yumurtam vardıCanım senin bat nezamandı
İlk idrarla mı yaptın acabaEki Görüntüle 2863348 Bata 9 gün var,ama duramadım test yaptım .
Aynen ilk idrarla yaptımİlk idrarla mı yaptın acaba
Canım sen doktorun verdiği ilacı içiyor musun? Doktor anlatmıştır ne zaman adet olman gerektiğini?Valla canım senle aynı durumdayım. Kan testim bile negatif cıktı pazartesi ama hala adet olmadm ve belirtilr var
Var gibi hadi olur insallahEki Görüntüle 2863348 Bata 9 gün var,ama duramadım test yaptım .
Bende artık yapmam bugün bişey dürttüVar gibi hadi olur insallahbenimde 6 gun var ama yapmak istemiyorum 2 gun kala yapcam bi ihtimal iste bakalim hayirlisi
30 tane var 2 tanede gebelik testi var canım birde baktım yorumlara falan ondan aldım hemen hemen aynı ya diye biliyorum fazla araştırma yapmadım da ezcanede 5 tanesi 35 TL onu biliyorum amaBen trendyoldan alırım diye düşünmüştüm. Daha mı uygun oluyor o hesaptan? Çünkü ciddi para harcayacağım gibi duruyor sadece testlere
Hakli aslinda en sagliklisi o zaman görüp sevinmek. Simdi boyle olunca bi suru ihtimal oluyo dis gebelik kimyasal gebelik vs.o daha sitresli.Bende artık yapmam bugün bişey dürttüson 2. 3 gün kala yaparım .eşim artık hayali çizgi üretme yok bişi bi adetin geciksin kan verelim öle sevin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?