Günaydın yapmadım daha eşimi ise gonderiyorum yapcam hemenKiz yaptinmi test gunaydin
gribin 3. günü regl olursun sende her zıkkımımız mı aynı gider yazıklar olsun bizeGünaydın kızlar.
Felaket hasta olmuşum ben boğazlarım pert şişti dün gece baş ağrısı ve boğaz ağrısından uyuyamadım.
Adet konusunda da hala bi gelen giden yok. Sabah ki idrar testim negatif.
Atack misin testide buraya sonucu merak ediyorum vallaGünaydın yapmadım daha eşimi ise gonderiyorum yapcam hemen
Yok kız sanırım geçen gün gece ıslak saçla yürüyüş yaptım diye nanayı yedim ben böylegribin 3. günü regl olursun sende her zıkkımımız mı aynı gider yazıklar olsun bizefazla cupcuptan vücut direncimiz düştü heralde
Atarim tabi ben tek karar veremiyorum destek arıyorum buraya atmak daha iyi oluyorAtack misin testide buraya sonucu merak ediyorum valla
yavrum ıhlamur komasına gir bir de hibisküs demle al aktardan vitamin deposu :dYok kız sanırım geçen gün gece ıslak saçla yürüyüş yaptım diye nanayı yedim ben böyleOf rezalet bir şey şimdi benim mecbur bir ilaç kullanmam lazım
Kuzum geç döllenmedir yada testin hassasiyeti kaynaklıdır belkiBen sabah 6:30 da normal kaset test yaptim negatifbat3 erkenmi yaptim hic belirtimde yok
Geçmiş olsun canımYok kız sanırım geçen gün gece ıslak saçla yürüyüş yaptım diye nanayı yedim ben böyleOf rezalet bir şey şimdi benim mecbur bir ilaç kullanmam lazım
İnşallahneden olmasııın mümküün bir arkadaşımızın öyle olmuştu umarım seninde öyledirr
beklemedeyiz o zmanAtarim tabi ben tek karar veremiyorum destek arıyorum buraya atmak daha iyi oluyor
Valla ballı ılık su yaptm şimdi onu içiyorum kuzum gece hiç uyku uyuyamadım ağrıdan yutkunamamaktanyavrum ıhlamur komasına gir bir de hibisküs demle al aktardan vitamin deposu :d
Dunkunu bulamadim atarmisn varsaBuda 7 dk sonrası
Bebis bekleyen kadinlarin kendilerini kandirdigi 2 şey yerleşme kanamasıdır belki o, geç döllenmedir belki oKuzum geç döllenmedir yada testin hassasiyeti kaynaklıdır belki
Uykuluyum biraz ama bunda var gibi sankiBuda 7 dk sonrası
Valla bi yandan haklisin sihirli sozcukler onlar aaa bi umuttur yasamak gulumBebis bekleyen kadinlarin kendilerini kandirdigi 2 şey yerleşme kanamasıdır belki o, geç döllenmedir belki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?