Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar.
Felaket hasta olmuşum ben boğazlarım pert şişti dün gece baş ağrısı ve boğaz ağrısından uyuyamadım.
Adet konusunda da hala bi gelen giden yok. Sabah ki idrar testim negatif.

Günaydın kızlar.
Felaket hasta olmuşum ben boğazlarım pert şişti dün gece baş ağrısı ve boğaz ağrısından uyuyamadım.
Adet konusunda da hala bi gelen giden yok. Sabah ki idrar testim negatif.
gribin 3. günü regl olursun sende her zıkkımımız mı aynı gider yazıklar olsun bize fazla cupcuptan vücut direncimiz düştü heralde

gribin 3. günü regl olursun sende her zıkkımımız mı aynı gider yazıklar olsun bize fazla cupcuptan vücut direncimiz düştü heralde
Yok kız sanırım geçen gün gece ıslak saçla yürüyüş yaptım diye nanayı yedim ben böyle Of rezalet bir şey şimdi benim mecbur bir ilaç kullanmam lazım

Yok kız sanırım geçen gün gece ıslak saçla yürüyüş yaptım diye nanayı yedim ben böyle Of rezalet bir şey şimdi benim mecbur bir ilaç kullanmam lazım
yavrum ıhlamur komasına gir bir de hibisküs demle al aktardan vitamin deposu :d

Sanki dünki daha koyuydu gibi yaptım az önce ama koyulasmis mi anlayamadim sanki buda kimyasala dönecek gibi

Eklentiler

• IMG_20210603_092455.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG20210603092244.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar uzun süre deneyip de olmayanlar özellikle arkadasiminda olmadi doktora gitti hersey normal dedi. Bir komşusu göbeğin aşağıda olabilir , göbek kaldirtalim demiş bi bayana gitmiş 3 kere kaldırmış göbeğini ve hemen o ay hamile kalmış. Cevrenizde varsa bi baktırin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…