Bize bunun formülünü vermelisin. Eşimle işten eve gelince hiç halimiz olmuyor yaBirde gün asırı degerlendi
ahhahahahhahaha ay çok güldürdün beni ilahi
Aslında erken gibide adet günü belli olur inşallah vardır da daha görmüyoruzdurMirotech diye bi markaydi sanirim ya aksam bakayim eve gidince
Sen bilirsin canım ama ben bu şekilde denicem bu ayBen folik asitte kullaniyorum yaa bunu yemesem mi acaba o zaman
Insallah olur canim ya her yolu deniyoruz Allah nasip etsinSen bilirsin canım ama ben bu şekilde denicem bu aybakalım
bende randevu aldım ezgi pascal diye bir kadın doğumcuBen Muane Oldum O Hastanede Tedavisi Orada Bitirdim Onkoliji Bölümün de
Ne Sormak İstiyorsun ?
Benim Kadın Doğum Dr um Emre Beydi Şuan da Yok Diye Biliyorum Ağustos Ayında Randevu Alaçam Çünkü Son Üç ay Dir İlgilenmedim.
Ovulasyon testi yapıyor muydun cnmBize bunun formülünü vermelisin. Eşimle işten eve gelince hiç halimiz olmuyor ya
Amin inşallah canım yaaa bakalımInsallah olur canim ya her yolu deniyoruz Allah nasip etsin
Valla ne biliyim ki kuzum hahaha benımkı diyo beni ırgat gibi calıstırıyonBize bunun formülünü vermelisin. Eşimle işten eve gelince hiç halimiz olmuyor ya
Yok canim yapmadik takvime gore ve akintima gore degerlendirdik oda 2 kere kismet oldu yinede biri umut diyorum. Şişkinliğim var 1,5 haftadir pantolon dugmesi kapali oturamiyorum normalde 52 kiloyum zayifimda birtek beni bu kuşkulandırıyorOvulasyon testi yapıyor muydun cnm
Hahaha valla benim eşim gayet memnun bu durumdan galiba onun hiç sesi çıkmıyo her gün olsa her gün yapar halbuki dana gibi de yoruluyorValla ne biliyim ki kuzum hahaha benımkı diyo beni ırgat gibi calıstırıyon
Kiz ne yedirip iciriyorsunuz kocalariniza söyleyinHahaha valla benim eşim gayet memnun bu durumdan galiba onun hiç sesi çıkmıyo her gün olsa her gün yapar halbuki dana gibi de yoruluyor
Ben yapıyorum normalde dalgalanmalar olur yani bigün çok silik bigün ondan koyu çıkardı bu ay çatlamadan sonra hep çok çok silik çıkıyo ya ben umudu kestim valla gidip kendimi temizliğe vuracamYok canim yapmadik takvime gore ve akintima gore degerlendirdik oda 2 kere kismet oldu yinede biri umut diyorum. Şişkinliğim var 1,5 haftadir pantolon dugmesi kapali oturamiyorum normalde 52 kiloyum zayifimda birtek beni bu kuşkulandırıyor
Kesme kesme regli olana kadar hala umut varBen yapıyorum normalde dalgalanmalar olur yani bigün çok silik bigün ondan koyu çıkardı bu ay çatlamadan sonra hep çok çok silik çıkıyo ya ben umudu kestim valla gidip kendimi temizliğe vuracam
Benim regl bitmek üzere ben hala yerleşme kanaması mıydı acaba diyorum ahahahKesme kesme regli olana kadar hala umut vargerci biz Oluncada acaba yerleşme kanamasimi diye 1-2 gunde onu düşünüyoruz
Bol bol tatlı yediriyorum benKiz ne yedirip iciriyorsunuz kocalariniza söyleyin
Hahahah maşallah benımkı bütün ay baya yoruldu ama genede hayır diyemiyorHahaha valla benim eşim gayet memnun bu durumdan galiba onun hiç sesi çıkmıyo her gün olsa her gün yapar halbuki dana gibi de yoruluyor
Hahaha valla benim kocam hiç sebze yemez değişik bir beslenme tarzı varKiz ne yedirip iciriyorsunuz kocalariniza söyleyin
Biz aralıktan beri öyleyizHahahah maşallah benımkı bütün ay baya yoruldu ama genede hayır diyemiyor1 Mayısta başlamışız hala devam ediyoruz şaka gibi
Hoşgeldin ballı çörekkkBen geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?