Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende randevu aldım ezgi pascal diye bir kadın doğumcu
güvendiğiniz biri var mı diye sormak istedim araştırıyorumda şuan devleti kimse önermiyor ama çam sakura baya iyimiş dediler

Ovulasyon testi yapıyor muydun cnm
Yok canim yapmadik takvime gore ve akintima gore degerlendirdik oda 2 kere kismet oldu yinede biri umut diyorum. Şişkinliğim var 1,5 haftadir pantolon dugmesi kapali oturamiyorum normalde 52 kiloyum zayifimda birtek beni bu kuşkulandırıyor

Ben yapıyorum normalde dalgalanmalar olur yani bigün çok silik bigün ondan koyu çıkardı bu ay çatlamadan sonra hep çok çok silik çıkıyo ya ben umudu kestim valla gidip kendimi temizliğe vuracam

Ben yapıyorum normalde dalgalanmalar olur yani bigün çok silik bigün ondan koyu çıkardı bu ay çatlamadan sonra hep çok çok silik çıkıyo ya ben umudu kestim valla gidip kendimi temizliğe vuracam
Kesme kesme regli olana kadar hala umut var gerci biz Oluncada acaba yerleşme kanamasimi diye 1-2 gunde onu düşünüyoruz

Kiz ne yedirip iciriyorsunuz kocalariniza söyleyin
Hahaha valla benim kocam hiç sebze yemez değişik bir beslenme tarzı var pekmez tahin ağzına sürmez bilmiyorum adam hevesli
Hahahah maşallah benımkı bütün ay baya yoruldu ama genede hayır diyemiyor 1 Mayısta başlamışız hala devam ediyoruz şaka gibi
Biz aralıktan beri öyleyiz araya adet giriyor da dinlenebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…