Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh benimki tam tersi

KIZLAR ACİLLLL. Sabah yaptığınız gebelik testine akşam baktığınızda silik çizgi gördünüz mu hiç ??? Ve illa testin başında 5 dakka beklememiz mi gerekiyor ?

KIZLAR ACİLLLL. Sabah yaptığınız gebelik testine akşam baktığınızda silik çizgi gördünüz mu hiç ??? Ve illa testin başında 5 dakka beklememiz mi gerekiyor ?
Cok bekleyince kuruma cizgisi olabiliyor canım soylenen surede bakmak lazim sonrasi yaniltabilir

Esselamu aleyküm kızlar sizlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Piyasanın en pahalısı ve en iyisi olduğu söylenen predictor early gebelik testini kesinliklee kullanmayın tam 3 test yaptım ikisi silik 3üncüsü ise tam çizgi çıktı. Hastanede kan testi verdim negatif hemde öyle 10 veya 5 gibi bir değer değil bildiğiniz 0.100

Bugün ilk testere dişli aslan pençesi çayımı içtim. 15 gün sabah akşam tüketeceğim bakalım :))

10 dakikadan sonra çıksa da geçersiz oluyor canım. Daha önce yaşadım ve ne yazık ki negatifti.

Çok ilginç bende negatif cıkarmıştı o. Çatlatma ignesi falan vurulmuş muydunuz?

Benımkıde cips yesin kola içsin su gibi ohh yanmışım ben desene

Tesekkur ederim kizlar sagolun

Sevgili arkadaşlar,
Doğuştan gelen yada genetik herhangi bir rahatsizlik yok ise doktor gebelik icin bir engel yok diyorsa mutlaka beslnme duzeninize ve evinizde kullandığınız kimyasallara dikkat edin.
Saglikli beslenme konusunda cok araştırdım , ozellikle evdeki deterjanlar konusundada yedigimiz gdolu , çin tuzlu vb katki maddeli seyler bir cok saglik sorununa gebe bırakıyor bizleri
Evlerimizde sise sise kullandigimiz deterjanlarin zaralarini anlatmakla bitmez. Suan daha bilincli markalar var tamamen organik deterjanlar filan onlardan kullamak daha faydali. Florursuz diş macunu kullanmak mesela. Ve bugune kadar vucudumuzda olusan toksinler icinse mutlaka hacamat artik bir cok sehirde saglik kuruluslarinda yaptiriliyor. Iyice arastirmak gerek ,hacamati merdiven alti yapanda cok. Insallah daha saglikli bireyler oluruz , guzel bir gelecege sahip oluruz farkindaliklarimizla.

Hacamat duyunca aklima hep makatina bardak kacan adam geliyor gerçekten coook haklısın o kadar kimyasalin icindeyiz ki dikkat etmemiz lazim benim her sagliksiz yiyecekte aklima geliyor zararları ama yinede nefsime karsi gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…