Devammm
Sut annemi kaybettimHaso18 canım nerelerde kaldın
Ahh benimki tam tersiBunu görünce yazmak istedim benim.esim beyaz ekmek yemiyor, cips aldığını yedigini gormemisim hic , kola eve sokmaz. Disaridan da yemeyiz. Ceviz, badem pestil bu tarz seyleri sever. Sağlıklı beslenmenin onemli oldugunu dusunuyorum.
Başın sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin inşaallahSut annemi kaybettim
Başınız sağolsun canimSut annemi kaybettim
Cok bekleyince kuruma cizgisi olabiliyor canım soylenen surede bakmak lazim sonrasi yaniltabilirKIZLAR ACİLLLL. Sabah yaptığınız gebelik testine akşam baktığınızda silik çizgi gördünüz mu hiç ??? Ve illa testin başında 5 dakka beklememiz mi gerekiyor ?
10 dakikadan sonra çıksa da geçersiz oluyor canım. Daha önce yaşadım ve ne yazık ki negatifti.KIZLAR ACİLLLL. Sabah yaptığınız gebelik testine akşam baktığınızda silik çizgi gördünüz mu hiç ??? Ve illa testin başında 5 dakka beklememiz mi gerekiyor ?
Çok ilginç bende negatif cıkarmıştı o. Çatlatma ignesi falan vurulmuş muydunuz?Esselamu aleyküm kızlar sizlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Piyasanın en pahalısı ve en iyisi olduğu söylenen predictor early gebelik testini kesinliklee kullanmayın tam 3 test yaptım ikisi silik 3üncüsü ise tam çizgi çıktı. Hastanede kan testi verdim negatif hemde öyle 10 veya 5 gibi bir değer değil bildiğiniz 0.100
Benımkıde cips yesin kola içsin su gibi ohh yanmışım ben deseneBunu görünce yazmak istedim benim.esim beyaz ekmek yemiyor, cips aldığını yedigini gormemisim hic , kola eve sokmaz. Disaridan da yemeyiz. Ceviz, badem pestil bu tarz seyleri sever. Sağlıklı beslenmenin onemli oldugunu dusunuyorum.
Hayır iğne de vurulmadım. Testi kullanan çoğu kişiden aynı şeyi duyuyorum. Başka marka testler de denedim kandan sonra. Onlar da negatifÇok ilginç bende negatif cıkarmıştı o. Çatlatma ignesi falan vurulmuş muydunuz?
Oyle deme cnm.. konuş senle beraberce saglikli beslenin bol bol spor yapin.Benımkıde cips yesin kola içsin su gibi ohh yanmışım ben desene
Foto at canım bakalım bi olabilir deKIZLAR ACİLLLL. Sabah yaptığınız gebelik testine akşam baktığınızda silik çizgi gördünüz mu hiç ??? Ve illa testin başında 5 dakka beklememiz mi gerekiyor ?
Hacamat duyunca aklima hep makatina bardak kacan adam geliyorSevgili arkadaşlar,
Doğuştan gelen yada genetik herhangi bir rahatsizlik yok ise doktor gebelik icin bir engel yok diyorsa mutlaka beslnme duzeninize ve evinizde kullandığınız kimyasallara dikkat edin.
Saglikli beslenme konusunda cok araştırdım , ozellikle evdeki deterjanlar konusundada yedigimiz gdolu , çin tuzlu vb katki maddeli seyler bir cok saglik sorununa gebe bırakıyor bizleri
Evlerimizde sise sise kullandigimiz deterjanlarin zaralarini anlatmakla bitmez. Suan daha bilincli markalar var tamamen organik deterjanlar filan onlardan kullamak daha faydali. Florursuz diş macunu kullanmak mesela. Ve bugune kadar vucudumuzda olusan toksinler icinse mutlaka hacamat artik bir cok sehirde saglik kuruluslarinda yaptiriliyor. Iyice arastirmak gerek ,hacamati merdiven alti yapanda cok. Insallah daha saglikli bireyler oluruz , guzel bir gelecege sahip oluruz farkindaliklarimizla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?