Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha valla benim kocam hiç sebze yemez değişik bir beslenme tarzı var pekmez tahin ağzına sürmez bilmiyorum adam hevesli

Biz aralıktan beri öyleyiz araya adet giriyor da dinlenebiliyorum
Benımkıde sevmez hiç sebze.. tatlı yer et yer pilav yer birde kahvaltısını düzgün eder

Sipariş ettiğim testere dişli aslan pençem gelmiş. Bugün bir bardak içeceğim bakalım

Kızlar ya benim test bugün dunkinden silik gibi çıktı ama benim hala umudum var nedense bu defa olur belki ne dersiniz

Canim fotograf cekme hassasiyeti yada testlerin hassasiyeti bile bir olmayabilir. Sen hergun duzenli test yap en koyuyu gordugun zaman kan vermeye gidersin. Birde reglin gectimi?
Ama dünkü test ile aynı marka bugünkü benim bat karışık önceki aylarda kimyasal oldu ya kuzu o yüzden kestiremiyorum tarihi uygulama 7 si diyor ama testte çizgi çıktığına göre 7 si olamaz bat daha erken bir tarih olabilir ama yumurtlamaya göre adet olmiyorum her zmaan birde o var

İnşaallahhh hayırlısıyla bu ay regl olduğum zaman gidicimmmmm tüp bebeğe

Canim bilemiyorum ben gordum paylasmak istedim ama doktora gorunmelerinde bir sıkıntı olmaz yani ne olacak en azindan bir sorun varsa erken giderilir fazla zaman kaybetmeden yoksada insanin ici rahat devam eder denemeye

Kiz ne yedirip iciriyorsunuz kocalariniza söyleyin
Bunu görünce yazmak istedim benim.esim beyaz ekmek yemiyor, cips aldığını yedigini gormemisim hic , kola eve sokmaz. Disaridan da yemeyiz. Ceviz, badem pestil bu tarz seyleri sever. Sağlıklı beslenmenin onemli oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…