Beklenen adet tarihi, batBat dediğiniz en son regl dimi 24 Mayıs
PardonBeklenen adet tarihi, bat
Uğurlu gelsin inşallah kucağınız karnınız dolsunPardon22 Haziran
Ya ben buna çok güldüm hahahahahaBenim regl bitmek üzere ben hala yerleşme kanaması mıydı acaba diyorum ahahah
Nasılsın bugün aktif değilsin kuzumHoşbuldum
Benımkıde sevmez hiç sebze.. tatlı yer et yer pilav yerHahaha valla benim kocam hiç sebze yemez değişik bir beslenme tarzı varpekmez tahin ağzına sürmez bilmiyorum adam hevesli
Biz aralıktan beri öyleyizaraya adet giriyor da dinlenebiliyorum
Ama dünkü test ile aynı marka bugünküCanim fotograf cekme hassasiyeti yada testlerin hassasiyeti bile bir olmayabilir. Sen hergun duzenli test yap en koyuyu gordugun zaman kan vermeye gidersin. Birde reglin gectimi?
Bende keskin adet sancılarıma yerleşme ağrısı heralde diyorumYa ben buna çok güldüm hahahahahaumut fakirin ekmeği
Canım ben doktora geçen ay dedim ki kimyasaldan dolayı eşimde gitsin mi dedim gerek yok dedi bana kadın doğumcu bende eşime sen yined git dedim eşimde taş ağrısı için ürolojiye gitmişti şöyle mutlaka dedim soyleyememis doktora deli etti beni
Canim bilemiyorum ben gordum paylasmak istedim ama doktora gorunmelerinde bir sıkıntı olmaz yani ne olacak en azindan bir sorun varsa erken giderilir fazla zaman kaybetmeden yoksada insanin ici rahat devam eder denemeyeCanım ben doktora geçen ay dedim ki kimyasaldan dolayı eşimde gitsin mi dedim gerek yok dedi bana kadın doğumcu bende eşime sen yined git dedim eşimde taş ağrısı için ürolojiye gitmişti şöyle mutlaka dedim soyleyememis doktora deli etti beni
Bunu görünce yazmak istedim benim.esim beyaz ekmek yemiyor, cips aldığını yedigini gormemisim hic , kola eve sokmaz. Disaridan da yemeyiz. Ceviz, badem pestil bu tarz seyleri sever. Sağlıklı beslenmenin onemli oldugunu dusunuyorum.Kiz ne yedirip iciriyorsunuz kocalariniza söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?