- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Amin Allah razi olsunHaso18 canım basın sagolsun Rabbım sevenlerine sabirliklar versin
ah kuzum başın sağolsunAmin Allah razi olsun
Makata bardak olayinin asli farkli. Hacamatta bardak kullanilmiyorki.Hacamat duyunca aklima hep makatina bardak kacan adam geliyorgerçekten coook haklısın o kadar kimyasalin icindeyiz ki dikkat etmemiz lazim benim her sagliksiz yiyecekte aklima geliyor zararları ama yinede nefsime karsi gelemiyorum
Tesekkur ederim Allah razi olsunah kuzum başın sağolsun
Noldu kiz=/Amin Allah razi olsun
Basın sag olsun =/Sut annemi kaybettim
ay size saçma soru sorcam adetken yumurtlama olur mu 5. günüm regl kuduruyorummm ajksdhask
3 gundur karin agrisim tavan ayağıma da vuruyor gecen hafta çarşamba yumurtladim bugün kan verdim negatif bebe yoksa neyim var hep agri yumurtlama agri adet agri bunlar yok yine agri=/
Ne bilim dun bi kiz gördüm benden 1 gün önce yumurtlamis testleri pozitif hepAma daha erken değil mi
Ne bilim dun bi kiz gördüm benden 1 gün önce yumurtlamis testleri pozitif hep
8.gunBugun yumurtlama sonrası kacin
ci gun
Benm 8. Gun negatif cikip sonradan pozitife donmustu bence bahsettigin.kiz yumurtlamasini bilmiyo
Nolacaksa halimiz boyle=/Benm 8. Gun negatif cikip sonradan pozitife donmustu bence bahsettigin.kiz yumurtlamasini bilmiyo
Basın sağolsun canımTesekkur ederim kizlar sagolun
Bir kac haberde görmüştüm belkide uygulanış sekli farklıdır. biliyorum zararlarini ama yinede engel olamıyorum bazı seylere malesef kiMakata bardak olayinin asli farkli. Hacamatta bardak kullanilmiyorki.
Biraz arastirsaniz ozellikle.beyaz ekmek ve çin tuzu hakkinda eminim nefsinizin onune gecersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?