Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız ben kafayı yememe ramak kaldı ya. Bu ped niye boş...😰 valla delircem kızlar
Canim ben ramazanda yumurtlama dönemimde iliskiye girememiştim cok cok emindim. Yinede strese soktum kendimi bir umut bekledim. Regli günüm geldi 16:00 3-4 damla geldi yerlesme kanamasımi acaba dedim 1 gun boyunca hic gelmedi cunku. Ertesi gun gece 12 de gelmeye basladi. Beynim vucumdumla oyun oynadi test bile yaptim negatifti zaten. Piskolojikte olabilir maalesef.

Canim ben ramazanda yumurtlama dönemimde iliskiye girememiştim cok cok emindim. Yinede strese soktum kendimi bir umut bekledim. Regli günüm geldi 16:00 3-4 damla geldi yerlesme kanamasımi acaba dedim 1 gun boyunca hic gelmedi cunku. Ertesi gun gece 12 de gelmeye basladi. Beynim vucumdumla oyun oynadi test bile yaptim negatifti zaten. Piskolojikte olabilir maalesef.
Ya zaten olsun aksın istiyorum ben kuzum.. aksında artık bi rahatlıyım ödemim gitsin yani. Zaten yarına belli olur. 2.günde akmamazlık yapmaz herhalde dimi

Kızlar selam sabah ilk idrarla yaptım bat yarın. Sadece arkadaşıma söyledim ve sonrada size söylüyorum ☺️ Kan vermek için acele etmeyecegim sali yada Çarşamba vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Kan verene kadarda eşime söylemeyeceğim.
çook sevindim. Gözün aydın. Yumurtlamadan kaç gün geçti canım tam olarak?

Kızlar selam sabah ilk idrarla yaptım bat yarın. Sadece arkadaşıma söyledim ve sonrada size söylüyorum ☺️ Kan vermek için acele etmeyecegim sali yada Çarşamba vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Kan verene kadarda eşime söylemeyeceğim.
Aay çok sevindim Canm hayırlı olsun inşallah darısı bizlere :KK48:

Cok teşekkür ederim canim. Bugun 13. Günüm. Ama ben ilk hayalet cizgiyi 11. Gun gördüm normal kaset test ile.
Benimde 14 günüm ama çok silik hala sence normal mi bi sıkıntı mı var seninle aramızda bigün var batta

Kuzucum beraber bekleyeceğiz artık hiç sıkma canını en azından adet oldun böyle düşün 😘😘 bu ayda güzelce hazırlasın rahim kendini bakalım
Oldum mu olmadım mı anlamadm ki kuzum. Sadece silince soluk pembemsi kahve bir sey geliyor.. bide sabah ağrıyla tuvalete oturdugumda gene soluk kahve biraz akmıştı. Hala gelmedi bir sey pede. Karın ağrısıda bitti. Anlamadm

Gözün Aydın canım benim 🙏🥰 çok sevindim yaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 darısı bizlere

Sağ kasığım uyuşmuş gibi böyle yürürken sağ ayağımın üstüne basamıyormuşum gibi bi uyuşukluk var sinir oldum🤣🤣

bana covid aşı önceliği çıkmış ya ama aşı yaptırınca 1 ay korunun diyolardı doğruluğunu teyit eden oldu mu daha bunun 2. dozu var yine 1 ay 1 ay sürekli bekleyemem yaptırmayacağım sanırım

Back
X