• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana covid aşı önceliği çıkmış ya ama aşı yaptırınca 1 ay korunun diyolardı doğruluğunu teyit eden oldu mu daha bunun 2. dozu var yine 1 ay 1 ay sürekli bekleyemem yaptırmayacağım sanırım
3 ay korunman lazm diye biliyorum cünkü gebeliğin ilk 3 ayında aşı önerilmiyor cankm

sen ptesi gidip hemen bir daha kan ver aşkım inş o zamana ped dolmaz da
Aşko dolcaksa dolsun artık yeminle napcagımı şaşırmış haldeyim. Dolmuyo ki pede gelmiyor. En son 2 defa cıktm wcye ikisnde silincede gelmedi. Şaştım kaldım afedersin mala bağladım :KK70:

ayy şeker tebrikler tekrardannn çok sevindiim
Cokk teşekkür ederimm🥰

Benimde 14 günüm ama çok silik hala sence normal mi bi sıkıntı mı var seninle aramızda bigün var batta
Canim herkesde ayni olmayabilir kimisinin regli gunu kimisinin regliden 2-3 gun sonra koyulasiyor. Ben doktorlari arastirdim hep oyle diyorlar. İnşaallah sende en kisa zamanda gorursun koyu cizgiyi test yapmaya devam et ilk idrarla bakalim

bana covid aşı önceliği çıkmış ya ama aşı yaptırınca 1 ay korunun diyolardı doğruluğunu teyit eden oldu mu daha bunun 2. dozu var yine 1 ay 1 ay sürekli bekleyemem yaptırmayacağım sanırım
ben 10 gün önce kadındoğuma muayene oldum sormuştum. Aşının 2 dozunuda olduktan sonra 1ay da korunman gerekiyor demişti. Hamilelere de 3 aydan sonra sadece sinovac yapılıyormuş.

Teşekkür ederim sizede🌼 Hayir hic bir problem yoktu dogana kadar da yasiyodu. Otopsi sonuclari temiz cikti yavrumun. Nedensiz denildi. Acilma cok hizli oldu bende dogum engellenemedi.
Anladım canım peki rahim ağzı yetmezliği olabilir mi bakıldı mı?

20210605_194426.webp

Bakin kizlar degisik ya

Sağ kasığım uyuşmuş gibi böyle yürürken sağ ayağımın üstüne basamıyormuşum gibi bi uyuşukluk var sinir oldum🤣🤣
Benimde sağ kasığım aşırı ağrıyor 😂 sen yarın da olmazsan diğer gün git bi kan ver bence

Canim herkesde ayni olmayabilir kimisinin regli gunu kimisinin regliden 2-3 gun sonra koyulasiyor. Ben doktorlari arastirdim hep oyle diyorlar. İnşaallah sende en kisa zamanda gorursun koyu cizgiyi test yapmaya devam et ilk idrarla bakalim
İnşallah Canm yarın tekrar yapacam bakalım sende kan sonucunu haber ver mutlaka bize 😊

Kızlar günaydın karın ağrısıyla uyandım korkarak wc ye gittim ama gene kan gelmedi. Silince soluk pembe biraz bu sefer daha kahvemsiydi . Ama hiç kan akmadı. Düne göre karnım biraz ağrıyor. 1-2 saate sökülmezse muhtemelen eşime nöbetçi eczane aratacağım gibi duruyor :KK70:
Bende de aynı şekilde akıntı basladı, herhalde regliye baglanacak. Erken gebelik testi negatif çıktı. Yerlesme kanaması olsa, kanama oldugunda pozitif çıkıyor mu acaba?

Back
X