Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana gene kahverengi akıntı gelmis. Bildigimiz akıntının kahverengi rengi keçileri kaçırcam ben galiba kızlar

Yaptım testere dişli aslan pençesini içiyorum neyse söksün adet mi çocuk mu artık çocuksa da ne bicim cocukmuş yerleşene kadar canımı cıkartttı tövbe töve

Kizlar bi yorum yapin yaa boyle olupta hamile kalan var mi cevrenizde
Benim adet gibi şideetli iki gün olmuştu ama sonra kesildi renk de açık pembe kahverengi değişiyordu hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama 7 gün biraz fazla geldi kadın doğuma gitsen daha iyi olur kesinleşir ne olduğu.

Çatlatma iğnesi bazen etkisi geç silinebiliyor. Bende öyle olmuştu mesela. Ben iğneden 18 gün sonra regli olmuştum. olmazsanız yine kan verin inşallah olmazsınız bebiş vardır

Kızlar merhaba. Yumurtlamamın üzerinden 4 gün geçti. Bugün wc den sonra kırmızı parça düştüğünü gördüm acaba neden olabilir

Günaydın hanımlar Sabah test için kalktım peçeteye gelen siyah kahverengi leke var yine de test yaptım kaset test tertemiz erken gebelikte yine silik gözle görülür çizgi var bir daha bu marka almam beni umutlandırdı valla bugün yarın adet olup adaya veda edebilirim

Çatlatma iğnesi bazen etkisi geç silinebiliyor. Bende öyle olmuştu mesela. Ben iğneden 18 gün sonra regli olmuştum. olmazsanız yine kan verin inşallah olmazsınız bebiş vardır
Dün akşam geldi gelmekte olan canım. Yarın yeni ay için kontrole gidecem inşallah bu ay isteyen herkes kavuşur yavrusuna

Canım erken gebelik testinin fotosu hiç var mı bizde bakalım

Merhabalar letu dan bir fayda gördüğünüz mu acaba Bnde bu ay başlayacağım da
Merhaba malesef hamile değilim o yüzden faydasını görmedim ama letu kullanıp hemen hamile kalanlar da var yani, ilaç bittikten sonra Yumurta takibi için giderseniz daha sağlıklı olabilir, ben gidememiştim uzaktı hastane.

Benim erken gebelikte kaç sefer yaptıysam hep tek çizgi, dogru sonuç veriyor. Testin tarihi mi gecmiş acaba? Bazen öyle satıyorlarmış. Sizin için hala umutluyum. İnşallah kaset test çifte döner

kıslar gunaydınlarrr benim kahve akintim pembeye sondu 8.gunde ve hic yok gibi artık yarın sabahı iple cekiyorum sizler napionus bakalimm

Benim erken gebelikte kaç sefer yaptıysam hep tek çizgi, dogru sonuç veriyor. Testin tarihi mi gecmiş acaba? Bazen öyle satıyorlarmış. Sizin için hala umutluyum. İnşallah kaset test çifte döner
Canım günaydın naptın söküldü mü senin ki

kıslar gunaydınlarrr benim kahve akintim pembeye sondu 8.gunde ve hic yok gibi artık yarın sabahı iple cekiyorum sizler napionus bakalimm
Biraz karın agrım var hafiften genelde nedense bu saatlerde oluyo anlamadm. Dünde bu saatlerde oldu sonra bidaha hiç olmamıştı. Tetikte bekliyorum her an adet olcakmısım gibi e bide yarını tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…