Saat geç oldu kızz denemelerde olabilirler djdjsBaşlık bu ara pek bi sessiz ya ne oldu size
Benim adet gibi şideetli iki gün olmuştu ama sonra kesildi renk de açık pembe kahverengi değişiyordu hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama 7 gün biraz fazla geldi kadın doğuma gitsen daha iyi olur kesinleşir ne olduğu.Kizlar bi yorum yapin yaa boyle olupta hamile kalan var mi cevrenizde
Yarin 11.gunum bi bakimCok teşekkür ederim canim. Bugun 13. Günüm. Ama ben ilk hayalet cizgiyi 11. Gun gördüm normal kaset test ile.
Çatlatma iğnesi bazen etkisi geç silinebiliyor. Bende öyle olmuştu mesela. Ben iğneden 18 gün sonra regli olmuştum.Selamın aleyküm hanımlarBazılarınız hatırlar belki üç gün önce silik bi çizgi çıkmıştı testinde. Akşamı kan verdim negatifi gördüm. Ben ilk kez klomen ve çatlatma tedavisini denedim 14. Gün kaset testte ikinci çizgiyi gördüm fakat kanda negatif çıktı. Sonrasında 15. Gün çok az kahverengi lekelenmem oldu adetim gelecek sandım ama kesildi 16. Gün de iğne ucu kadar minik bir kan gördüm peçetede. Bu gün 17. Gün ve benim bat tarihim hala gelen giden yok normalde lekelenme başlar sonra kanamaya dönüştürdü. Acaba geç döllenme falan mı oldu diye düşünmeye başladım ama tekrar umutlanıp sonrasında yıkılmak da istemiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi klomen ve iğneden sonra adet geçikmesi falan yanması normal mi?
Amin insallahAmin inşallah serklaj olduktan sonra erken gelmez inşallah bende aynı şekilde kan sulandırıcı kullanacağım rabbim hayırlısı versin
Dün akşam geldi gelmekte olan canım. Yarın yeni ay için kontrole gidecem inşallah bu ay isteyen herkes kavuşur yavrusunaÇatlatma iğnesi bazen etkisi geç silinebiliyor. Bende öyle olmuştu mesela. Ben iğneden 18 gün sonra regli olmuştum.olmazsanız yine kan verin inşallah olmazsınız bebiş vardır
Canım erken gebelik testinin fotosu hiç var mı bizde bakalımGünaydın hanımlarSabah test için kalktım peçeteye gelen siyah kahverengi leke var yine de test yaptım kaset test tertemiz erken gebelikte yine silik gözle görülür çizgi var bir daha bu marka almam beni umutlandırdı valla bugün yarın adet olup adaya veda edebilirim
Canim normal.degerin masallah . Hadi saglikla kucağımiza almak nasip olsunKizlar dayanamadim eşime soyledim 3 gun tutabildim kendimi. Bat gunum yarin degerim 108 cikmis hakkimizda hayirlisi. Ptesi yada sali yine verecegim. Normalmi 108?
Merhaba malesef hamile değilim o yüzden faydasını görmedimMerhabalar letu dan bir fayda gördüğünüz mu acaba Bnde bu ay başlayacağım da
Benim erken gebelikte kaç sefer yaptıysam hep tek çizgi, dogru sonuç veriyor. Testin tarihi mi gecmiş acaba? Bazen öyle satıyorlarmış. Sizin için hala umutluyum. İnşallah kaset test çifte dönerGünaydın hanımlarSabah test için kalktım peçeteye gelen siyah kahverengi leke var yine de test yaptım kaset test tertemiz erken gebelikte yine silik gözle görülür çizgi var bir daha bu marka almam beni umutlandırdı valla bugün yarın adet olup adaya veda edebilirim
Normaldir bende kizimi öğrendiğimde yuzdu bebek de 3 haftalikKizlar simdi benim bat yarin ya deger 108.
3 haftalikmi olur 4 haftalık mi çözemedim.
Canım günaydın naptın söküldü mü senin kiBenim erken gebelikte kaç sefer yaptıysam hep tek çizgi, dogru sonuç veriyor. Testin tarihi mi gecmiş acaba? Bazen öyle satıyorlarmış. Sizin için hala umutluyum. İnşallah kaset test çifte döner
Biraz karın agrım var hafiften genelde nedense bu saatlerde oluyo anlamadm. Dünde bu saatlerde oldu sonra bidaha hiç olmamıştı. Tetikte bekliyorum her an adet olcakmısım gibi e bide yarını tabi kikıslar gunaydınlarrr benim kahve akintim pembeye sondu 8.gunde ve hic yok gibi artık yarın sabahı iple cekiyorumsizler napionus bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?