Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması oyle günlerce sürmez bence canim kan vermeden evde test yapsana sonuca göre hareket edersin
Günlerce dedigin 2.gün bugün canm:) internette bile doktorlar 3-6 gün sürebilir demis. Mesela benim anneannem üstüne adet bile görmüs. Yerlesme kanaması bittikten 3 gün sonra yapın test diyorlar

Günlerce dedigin 2.gün bugün canm:) internette bile doktorlar 3-6 gün sürebilir demis. Mesela benim anneannem üstüne adet bile görmüs. Yerlesme kanaması bittikten 3 gün sonra yapın test diyorlar
Sen bence biraz daha sabret kuzum sonra ardından bi Kan bi pozitif hobaaa hadi inşallah tutmuş diye hissediyorum yoksa o yumurtalarla napmış olabilirsin ki hahaha

Yarin herkes kan vercek sanirim Hadi inşallah güzel sonuclarla dönülür

Canım günaydın naptın söküldü mü senin ki
Henüz degil canım. Ama hiç hamilelik hissiyatım yok. Sen yazmıştın ya doktor 48 saatte sökülebilir demiş. 2 gün sayıyorum, sökülmezse test yapıcam. Yani öyle hamilelerin yazdıgı gibi kasık agrım, sancı vs yok. Normal regli karın agrısı temmuz grubuna geciş yapıcam gibi duruyor

daha önce days comfort yaptım her seferinde yanılttı. eczacıya özellikle sordum %99 doğru sonuc veriyo prodoctor yanıltmaz dedi ama sanırım yalanherkes güvenilmez yazmış
Bana da predictor hep dogru sonuç veriyor. Hiç yanlış da olsa, hayalet çizgi falan göstermedi. Herkes güvenilmez yazınca sasırdım

Tamam ben başlım 1 saat mi 2 saatmi su içmek yok ? Ebru Ceylan’da 1 saat diyor da siz nasıl yapıyorsunuz
Aynen 1 saat diyo ilk ay bi saat yaptım yumurtlama bulamadım koyuluk olmadı diğer aylar 2 saat yaptım çok net yumurtlamaları gördük cnm tavsiyem mutlaka 2 saat bekle

Bende basliyomm bugün haydi bismillah ama ben 2 gün şehir dışına cikacagim orataya götürüp yaparım insallah kacirmam yumurtlamayi bu ay
ben 1 saat bir şey içmedimm sonra 3 damla damlattım böyle olduu h.içi 18.00da yapıcam işten dolayı h.sonu 20.00 iyidir diye düşündüm :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…