Günlerce dedigin 2.gün bugün canm:) internette bile doktorlar 3-6 gün sürebilir demis. Mesela benim anneannem üstüne adet bile görmüs. Yerlesme kanaması bittikten 3 gün sonra yapın test diyorlarYerleşme kanaması oyle günlerce sürmez bence canim kan vermeden evde test yapsana sonuca göre hareket edersin
Hmm tamam canimGünlerce dedigin 2.gün bugün canm:) internette bile doktorlar 3-6 gün sürebilir demis. Mesela benim anneannem üstüne adet bile görmüs. Yerlesme kanaması bittikten 3 gün sonra yapın test diyorlar
Sen bence biraz daha sabret kuzum sonra ardından bi Kan bi pozitif hobaaa hadi inşallah tutmuş diye hissediyorum yoksa o yumurtalarla napmış olabilirsin ki hahahaGünlerce dedigin 2.gün bugün canm:) internette bile doktorlar 3-6 gün sürebilir demis. Mesela benim anneannem üstüne adet bile görmüs. Yerlesme kanaması bittikten 3 gün sonra yapın test diyorlar
Valla bende bilmiyom içimde neler oluyo artık yarın kanda cıkar herhalde dimiSen bence biraz daha sabret kuzum sonra ardından bi Kan bi pozitif hobaaa hadi inşallah tutmuş diye hissediyorum yoksa o yumurtalarla napmış olabilirsin ki hahaha
Lekelenmen çok azsa yapabilirsin bence cnm kaçırma derim kimisi hemen adetten sonra yumurtluyorKızlar ovulasyon testi adet tam bittikten sonra yapılır dimi lekelenme olduğunda olmaz dimi ?
Henüz degil canım. Ama hiç hamilelik hissiyatım yok. Sen yazmıştın ya doktor 48 saatte sökülebilir demiş. 2 gün sayıyorum, sökülmezse test yapıcam. Yani öyle hamilelerin yazdıgı gibi kasık agrım, sancı vs yok. Normal regli karın agrısıCanım günaydın naptın söküldü mü senin ki
Dün 7. Günüydü başladım benKızlar ovulasyon testi adet tam bittikten sonra yapılır dimi lekelenme olduğunda olmaz dimi ?
Çıkar herhalde kuzum varsa en son hangi gündü yaptırdığınValla bende bilmiyom içimde neler oluyo artık yarın kanda cıkar herhalde dimi
Bana da predictor hep dogru sonuç veriyor. Hiç yanlış da olsa, hayalet çizgi falan göstermedi. Herkes güvenilmez yazınca sasırdımdaha önce days comfort yaptım her seferinde yanılttı. eczacıya özellikle sordum %99 doğru sonuc veriyo prodoctor yanıltmaz dedi ama sanırım yalanherkes güvenilmez yazmış
Tamam ben başlım 1 saat mi 2 saatmi su içmek yok ? Ebru Ceylan’da 1 saat diyor da siz nasıl yapıyorsunuzLekelenmen çok azsa yapabilirsin bence cnm kaçırma derim kimisi hemen adetten sonra yumurtluyor
Bende basliyomm bugün haydi bismillah ama ben 2 gün şehir dışına cikacagim orataya götürüp yaparım insallah kacirmam yumurtlamayi bu ayDün 7. Günüydü başladım ben
Aynen 1 saat diyo ilk ay bi saat yaptım yumurtlama bulamadım koyuluk olmadı diğer aylar 2 saat yaptım çok net yumurtlamaları gördük cnm tavsiyem mutlaka 2 saat bekleTamam ben başlım 1 saat mi 2 saatmi su içmek yok ? Ebru Ceylan’da 1 saat diyor da siz nasıl yapıyorsunuz
Tamam canım hadi bakalım görürüm indallah yumurtlamayi da olurAynen 1 saat diyo ilk ay bi saat yaptım yumurtlama bulamadım koyuluk olmadı diğer aylar 2 saat yaptım çok net yumurtlamaları gördük cnm tavsiyem mutlaka 2 saat bekle
ben 1 saat bir şey içmedimm sonra 3 damla damlattım böyle olduu h.içi 18.00da yapıcam işten dolayı h.sonu 20.00 iyidir diye düşündüm :dBende basliyomm bugün haydi bismillah ama ben 2 gün şehir dışına cikacagim orataya götürüp yaparım insallah kacirmam yumurtlamayi bu ay
Sürekli aynı saat yapmam mi gerek peki canımAynen 1 saat diyo ilk ay bi saat yaptım yumurtlama bulamadım koyuluk olmadı diğer aylar 2 saat yaptım çok net yumurtlamaları gördük cnm tavsiyem mutlaka 2 saat bekle
aynen öyle diyolar neden bilmiyorum amaSürekli aynı saat yapmam mi gerek peki canım
Hadi inşallah Canm iyi haberlerini alırızTamam canım hadi bakalım görürüm indallah yumurtlamayi da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?