Atim cnm dünkü attığıma göre silik geldi bana bide şimdi baktım kaset testte beyaz çizgi var dikkatli bakınca belli olan kimyasal gebelik mi oldum acabaCanım erken gebelik testinin fotosu hiç var mı bizde bakalım
canım sen testin icini mi açtın bu hangi marka prodoctor böyle degildi kiAtim cnm dünkü attığıma göre silik geldi bana bide şimdi baktım kaset testte beyaz çizgi var dikkatli bakınca belli olan kimyasal gebelik mi oldum acaba
Valla benm ilk açık pembe geldi akıntıyla karısık. Sonra dün sabah geldi sildikce bir anda agrım şiddetlendi wcye oturunc 2 damla pembemsi kan aktı. Sonra agrım kesildi bidaha olmadı.Bir parmagın yarısı kadar pedime soluk pembemsi kahve gelmişti. Sonra bidaha hic pedime gelmedi hep sildikce yavas yavas akşama dogru kahverengiye döndü. Dün gecede akıntı kıvamında böyle krem gibi kahverengi geldi. Suan gene hafif hafif kramplar giriyor arada dün sabah ki gibi bi agrım yok cok sükür. Sildikce soluk kahve pembe gibi leke geliyor. Onun dısında bir şey yok. Yarın ben kan testi vericem artık kuzum sende ver rahatlaAkşam da söylemiştim ya sağ kasığım aşırı ağırıdı sonra hafif kahve akıntı oldu sabahta önce siyah sonra kahverengi olan leke geldi ama ped gelmiyor peçete geliyor kızlar kimyasalda sizinde böyle mi oldu
Evet benim öyle başladı kanamam, ilk önce simsiyahdı sonra kahverengi sonra kırmızıya döndüAkşam da söylemiştim ya sağ kasığım aşırı ağırıdı sonra hafif kahve akıntı oldu sabahta önce siyah sonra kahverengi olan leke geldi ama ped gelmiyor peçete geliyor kızlar kimyasalda sizinde böyle mi oldu
Biraz karın agrım var hafiften genelde nedense bu saatlerde oluyo anlamadm. Dünde bu saatlerde oldu sonra bidaha hiç olmamıştı. Tetikte bekliyorum her an adet olcakmısım gibi e bide yarını tabi ki
İçini açıyorum foto çekmek için cnm prodoctor markasıcanım sen testin icini mi açtın bu hangi marka prodoctor böyle degildi ki
Vücudumu biliyorum yaşadığım belirtiler gebelikti kimyasala döndüğünü düşünüyorum üzülmüyorum da nedense çünkü inan bana düşük yapmak daha kötü üstüne üstlük aylarca hamile olduğun sevincini yaşayıp öyle olunca yarım kalmışlık oluyo bir ay ara verecem Ağustos’ta devam inşallah kaldığım yerdenEvet benim öyle başladı kanamam, ilk önce simsiyahdı sonra kahverengi sonra kırmızıya döndü
İnşallah yerleşme kanamasıdır ama diğer türlüsüne de hep hazırlıklı olmakta fayda var cnm hakkında hayırlısı olsunValla benm ilk açık pembe geldi akıntıyla karısık. Sonra dün sabah geldi sildikce bir anda agrım şiddetlendi wcye oturunc 2 damla pembemsi kan aktı. Sonra agrım kesildi bidaha olmadı.Bir parmagın yarısı kadar pedime soluk pembemsi kahve gelmişti. Sonra bidaha hic pedime gelmedi hep sildikce yavas yavas akşama dogru kahverengiye döndü. Dün gecede akıntı kıvamında böyle krem gibi kahverengi geldi. Suan gene hafif hafif kramplar giriyor arada dün sabah ki gibi bi agrım yok cok sükür. Sildikce soluk kahve pembe gibi leke geliyor. Onun dısında bir şey yok. Yarın ben kan testi vericem artık kuzum sende ver rahatla
Hayırlısı olsun inşallahVücudumu biliyorum yaşadığım belirtiler gebelikti kimyasala döndüğünü düşünüyorum üzülmüyorum da nedense çünkü inan bana düşük yapmak daha kötü üstüne üstlük aylarca hamile olduğun sevincini yaşayıp öyle olunca yarım kalmışlık oluyo bir ay ara verecem Ağustos’ta devam inşallah kaldığım yerden
Basta koyu olup sonra siliklesti benin kimyasaldi kan verdim 13 cikti sonra da adet olmuştum son hamileliğim böyleydi kismet canimVücudumu biliyorum yaşadığım belirtiler gebelikti kimyasala döndüğünü düşünüyorum üzülmüyorum da nedense çünkü inan bana düşük yapmak daha kötü üstüne üstlük aylarca hamile olduğun sevincini yaşayıp öyle olunca yarım kalmışlık oluyo bir ay ara verecem Ağustos’ta devam inşallah kaldığım yerden
Yerleşme kanaması oyle günlerce sürmez bence canim kan vermeden evde test yapsana sonuca göre hareket edersinValla benm ilk açık pembe geldi akıntıyla karısık. Sonra dün sabah geldi sildikce bir anda agrım şiddetlendi wcye oturunc 2 damla pembemsi kan aktı. Sonra agrım kesildi bidaha olmadı.Bir parmagın yarısı kadar pedime soluk pembemsi kahve gelmişti. Sonra bidaha hic pedime gelmedi hep sildikce yavas yavas akşama dogru kahverengiye döndü. Dün gecede akıntı kıvamında böyle krem gibi kahverengi geldi. Suan gene hafif hafif kramplar giriyor arada dün sabah ki gibi bi agrım yok cok sükür. Sildikce soluk kahve pembe gibi leke geliyor. Onun dısında bir şey yok. Yarın ben kan testi vericem artık kuzum sende ver rahatla
2 gun sabret kaset testi tekrarla erken gebelik testi yaniltabiliyorbenim de dün 14. günümdü prodoctor test yaptım hayalet çift çizgi çıktı. bugün 15. gün one step kaset test yaptım negatif çıktı. kafam cok karıştı hangisi daha güvenilir marka?
Amin canim cok teşekkür ederimCanim normal.degerin masallah . Hadi saglikla kucağımiza almak nasip olsun
TeşekkürlerNormaldir bende kizimi öğrendiğimde yuzdu bebek de 3 haftalik
2 gun sabret kaset testi tekrarla erken gebelik testi yaniltabiliyor
Canim ben hatıra olsun saklayim diye erken gebelik testi de almistim kan verip sonucum cikinca ona rağmen o kadar silikki yani ben pek guvenemiyorumdaha önce days comfort yaptım her seferinde yanılttı. eczacıya özellikle sordum %99 doğru sonuc veriyo prodoctor yanıltmaz dedi ama sanırım yalanherkes güvenilmez yazmış
güven olmuyo dediğin gibi beni de geçen ayalrda hep yalancı pozitif çıkardı başka markalar. en iyisi kan vermek yarın gidicem adet olmazsamCanim ben hatıra olsun saklayim diye erken gebelik testi de almistim kan verip sonucum cikinca ona rağmen o kadar silikki yani ben pek guvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?