Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli aynı saat yapmam mi gerek peki canım
İlla saati saatine olması gerekmiyor kendine bi Aralık belirle mesela ben genelde saat 14.30 ile 16.00 arası yapardım yani hergün yaptığım saatler arasında çok fazla fark olmasın yeter bence

Bana da predictor hep dogru sonuç veriyor. Hiç yanlış da olsa, hayalet çizgi falan göstermedi. Herkes güvenilmez yazınca sasırdım

kesinlikle güvenilmez çünkü dün bariz ikinci çizgi vardı ancak az önce adet oldum insanların umutlarıyla oynuyorlar resmen

Bata 2 gün kaldi dün erken test yaptim negatif test yapmaya devam etsem mi yoksa negatif diye mi düsünsem napiyim kizlar bi akil verin

Bende trendyoldan 10 adet o prodoctor mı nedir ondan söylemiştm bide bosuna söyledm sanırım zaten yarın kan testine gidicem. Testler hala sürat kargoda sürünüyor

Kızlar kahvemi yaptım testlere bakıyorum baka baka kör olacamkuruma çizgisi görüyorum sanki

Eklentiler

• 5E8D1FC0-F709-4644-A5D8-9A3DA5547761.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar kahvemi yaptım testlere bakıyorum baka baka kör olacamkuruma çizgisi görüyorum sanki
çıldırcammmm net çizgi ver allahım bize artıkk netttttttttttttt ne biçim ay bu ay yaa diğer aylar herkes fıldır fıldır hamiş kalmış bu ay bu grup çok kurakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…