İlla saati saatine olması gerekmiyor kendine bi Aralık belirle mesela ben genelde saat 14.30 ile 16.00 arası yapardım yani hergün yaptığım saatler arasında çok fazla fark olmasın yeter benceSürekli aynı saat yapmam mi gerek peki canım
Bana da predictor hep dogru sonuç veriyor. Hiç yanlış da olsa, hayalet çizgi falan göstermedi. Herkes güvenilmez yazınca sasırdım
Katılıyorum size bu ay çok umutlandırdı beni erken gebelik testleri en iyisi bekleyip kaset test yapmak bencekesinlikle güvenilmez çünkü dün bariz ikinci çizgi vardı ancak az önce adet olduminsanların umutlarıyla oynuyorlar resmen
Geçen pazartesiyd canımÇıkar herhalde kuzum varsa en son hangi gündü yaptırdığın
Canım predictor ile prodoctor farkkı markaBana da predictor hep dogru sonuç veriyor. Hiç yanlış da olsa, hayalet çizgi falan göstermedi. Herkes güvenilmez yazınca sasırdım
siz de mi adet oldunuz?Katılıyorum size bu ay çok umutlandırdı beni erken gebelik testleri en iyisi bekleyip kaset test yapmak bence
umarız geç döllenmedir bazı kişilerde batın üstünden 2 3 gün sonra kasette çift çizgi görüyorlarBata 2 gün kaldi dün erken test yaptim negatif test yapmaya devam etsem mi yoksa negatif diye mi düsünsem napiyim kizlar bi akil verin
Olmadım ama kahverengi lekelenme oldu biraz olabilirim büyük ihtimalsiz de mi adet oldunuz?
Kesinlik yok adet olmadıkça şansın devam ediyor adetlerin duzensizse gec döllenme de olabilirBata 2 gün kaldi dün erken test yaptim negatif test yapmaya devam etsem mi yoksa negatif diye mi düsünsem napiyim kizlar bi akil verin
Adetim 8 mayisti 25 mayista ovulasyonda pozitif gördüm gec dollenme olabilir miKesinlik yok adet olmadıkça şansın devam ediyor adetlerin duzensizse gec döllenme de olabilir
Hadi heyecanlandır bizi sıkıldık vallaKızlar midemde bulanmaya basladı benım ya. Ben acile gidicem şimdi dayanamıyorum
Bu başlık cok heyecansızlaştl biraz heyecan katiyimHadi heyecanlandır bizi sıkıldık valla
git git çatlıcam yoksa orta yeirmdennnn çıktın mı yolaKızlar midemde bulanmaya basladı benım ya. Ben acile gidicem şimdi dayanamıyorum
çıldırcammmm net çizgi ver allahım bize artıkk netttttttttttttt ne biçim ay bu ay yaa diğer aylar herkes fıldır fıldır hamiş kalmış bu ay bu grup çok kurakkkKızlar kahvemi yaptımtestlere bakıyorum baka baka kör olacam kuruma çizgisi görüyorum sanki
Bu topikte uğursuzluk var bir kurşun döktürelimçıldırcammmm net çizgi ver allahım bize artıkk netttttttttttttt ne biçim ay bu ay yaa diğer aylar herkes fıldır fıldır hamiş kalmış bu ay bu grup çok kurakkk
Canim bende görüyorumHadi heyecanlandır bizi sıkıldık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?