- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Evet canım yüksek ama seyri önemli işte öncesini olcdunmu yani sadece bugünkü ateş derecesini mi biliyorsun.Benim ateş 36.9 bugun bat günüm ateşim yüksek sanki bilemedim
ptesi kan vermek ister misiin geç döllenme olduysa belki testte ondan çıkmamıştır ama boşa heves olma ihtimali de m ümkün psikolojikse... ama umarım bebişin izleridirKızlar merhaba
Geçen gün yazdığım gibi aslında bat tarihim bugün yada yarın olmasına rağmen 3 gün önce yaptığım test negatifti,ama aşırı üşüme,gaz problemi,ishal durumu yaşıyorum.ümitlenmeli miyim sizce??
Ahh umarım psikolojik değildir,pek adet öncesi böyle durumlar yaşamam ama tabi her ay olduğu gibi bu ayda beklenti yüksek o ihtimali de düşünmüyor değilim, geçtiğimiz pazartesi sağ topuğum ile her yere basışımda kasık ağrım olmuştu , sanırım yarın netleşirptesi kan vermek ister misiin geç döllenme olduysa belki testte ondan çıkmamıştır ama boşa heves olma ihtimali de m ümkün psikolojikse... ama umarım bebişin izleridir
Evet canimIlki erkek miydi
Yarin testi tekrarla.canimAhh umarım psikolojik değildir,pek adet öncesi böyle durumlar yaşamam ama tabi her ay olduğu gibi bu ayda beklenti yüksek o ihtimali de düşünmüyor değilim, geçtiğimiz pazartesi sağ topuğum ile her yere basışımda kasık ağrım olmuştu , sanırım yarın netleşir
Kizim.atesliydi o yuzden 3 gündür hem kendimi denemek için hem onu olcuyordum ama öncesini bilmiyorum canimEvet canım yüksek ama seyri önemli işte öncesini olcdunmu yani sadece bugünkü ateş derecesini mi biliyorsun.
Amin canimInsAllah cnm Rabbim sanada banada hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin hayırlısıyla
Anladım, canım ateş işi biraz tefarruatli bı kaç günluk ateş olcmekle cokda doğru yorumlanmaz, her gün sabah yataktan hiç kalkmadan dil altından olcmen gerekiyor hiç hareket etmeden.umarim doğru sonuctur bebişin seninledirKizim.atesliydi o yuzden 3 gündür hem kendimi denemek için hem onu olcuyordum ama öncesini bilmiyorum canim
Hayırlısı olsun cnmEvet canim
Merhabalar canim 10 gun gecmis sana gebelik testi yapmani öneririm umitlendirmek istemem ama gebelik olabilirMerhaba kızlar 2 haziranda yumurtlama görmüştüm. Testlere devam ettim bugün yine pik olmuş yine mi yumurtlama oldu acaba yada 2 haziranda gördüğüm yumurtlama değil miydi. Görselleri atıyorum ilki 2 haziran ikincisi bugünki testim
Baya besbelli gözüküyor hayırlı olsun pazartesi kan ver bence hemenKızlar daha 3 gün var adete ama merakıma yenik düşüp test yaptım 10dk sonra bu şekilde oldu ilk defa silikte olsa ikinci çizgi görüyorum şoktayım 6 gün kala yaptığım da tertemiz bir tek çizgiydi
Hayırlı olsun canım benim dahada silikti kan verKızlar daha 3 gün var adete ama merakıma yenik düşüp test yaptım 10dk sonra bu şekilde oldu ilk defa silikte olsa ikinci çizgi görüyorum şoktayım 6 gün kala yaptığım da tertemiz bir tek çizgiydi
Ben hala inanamıyorum bu ay denedik ama diğer aylarla hersey aynı gibiydi sanki hep farklı bir belirtisi olur diye bekliyoruz ama demek ki olmuyormuş gerçi hala inanamıyorum bir yanlışlık bir terslik yoktur umarım Pazartesi kan vericem sonucu tekrar yazarım dualarım sizinle umarım hepinizin böyle pozitif pozitif testleri pozitif pozitif mutlu bebişleri olurBaya besbelli gözüküyor hayırlı olsun pazartesi kan ver bence hemen
İnşallah canımMerhabalar canim 10 gun gecmis sana gebelik testi yapmani öneririm umitlendirmek istemem ama gebelik olabilirhayirlisi olsun şimdiden
Hayırlı olsun canımKızlar daha 3 gün var adete ama merakıma yenik düşüp test yaptım 10dk sonra bu şekilde oldu ilk defa silikte olsa ikinci çizgi görüyorum şoktayım 6 gün kala yaptığım da tertemiz bir tek çizgiydi
Kiz p tesiyi bekleme git bu gun ver merk ettimBen hala inanamıyorum bu ay denedik ama diğer aylarla hersey aynı gibiydi sanki hep farklı bir belirtisi olur diye bekliyoruz ama demek ki olmuyormuş gerçi hala inanamıyorum bir yanlışlık bir terslik yoktur umarım Pazartesi kan vericem sonucu tekrar yazarım dualarım sizinle umarım hepinizin böyle pozitif pozitif testleri pozitif pozitif mutlu bebişleri olur
Hayırlısı olsun cnm demekki bebişim daha güzel bir zamanı bekliyorTest yaptım negatif cikti burdan temmuz grubuna transfer gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?