Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
Geçen gün yazdığım gibi aslında bat tarihim bugün yada yarın olmasına rağmen 3 gün önce yaptığım test negatifti,ama aşırı üşüme,gaz problemi,ishal durumu yaşıyorum.ümitlenmeli miyim sizce??

ptesi kan vermek ister misiin geç döllenme olduysa belki testte ondan çıkmamıştır ama boşa heves olma ihtimali de m ümkün psikolojikse... ama umarım bebişin izleridir

ptesi kan vermek ister misiin geç döllenme olduysa belki testte ondan çıkmamıştır ama boşa heves olma ihtimali de m ümkün psikolojikse... ama umarım bebişin izleridir
Ahh umarım psikolojik değildir,pek adet öncesi böyle durumlar yaşamam ama tabi her ay olduğu gibi bu ayda beklenti yüksek o ihtimali de düşünmüyor değilim, geçtiğimiz pazartesi sağ topuğum ile her yere basışımda kasık ağrım olmuştu , sanırım yarın netleşir

Yarin testi tekrarla.canim

Kizim.atesliydi o yuzden 3 gündür hem kendimi denemek için hem onu olcuyordum ama öncesini bilmiyorum canim
Anladım, canım ateş işi biraz tefarruatli bı kaç günluk ateş olcmekle cokda doğru yorumlanmaz, her gün sabah yataktan hiç kalkmadan dil altından olcmen gerekiyor hiç hareket etmeden.umarim doğru sonuctur bebişin seninledir

Merhabalar canim 10 gun gecmis sana gebelik testi yapmani öneririm umitlendirmek istemem ama gebelik olabilir hayirlisi olsun şimdiden

Kızlar daha 3 gün var adete ama merakıma yenik düşüp test yaptım 10dk sonra bu şekilde oldu ilk defa silikte olsa ikinci çizgi görüyorum şoktayım 6 gün kala yaptığım da tertemiz bir tek çizgiydi

Eklentiler

• 57C7AA74-3A67-494D-B116-0C00D51A3A75.webp
    140,1 KB · Görüntüleme: 90
  • 18FCE81A-F9E0-40F7-8AA7-195AA6EAFF5D.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar daha 3 gün var adete ama merakıma yenik düşüp test yaptım 10dk sonra bu şekilde oldu ilk defa silikte olsa ikinci çizgi görüyorum şoktayım 6 gün kala yaptığım da tertemiz bir tek çizgiydi
Baya besbelli gözüküyor hayırlı olsun pazartesi kan ver bence hemen

Baya besbelli gözüküyor hayırlı olsun pazartesi kan ver bence hemen
Ben hala inanamıyorum bu ay denedik ama diğer aylarla hersey aynı gibiydi sanki hep farklı bir belirtisi olur diye bekliyoruz ama demek ki olmuyormuş gerçi hala inanamıyorum bir yanlışlık bir terslik yoktur umarım Pazartesi kan vericem sonucu tekrar yazarım dualarım sizinle umarım hepinizin böyle pozitif pozitif testleri pozitif pozitif mutlu bebişleri olur

Merhabalar canim 10 gun gecmis sana gebelik testi yapmani öneririm umitlendirmek istemem ama gebelik olabilir hayirlisi olsun şimdiden
İnşallah canım kaset gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ovu testi yaptım birde t o kadar koyu ki c yanında soluk kalıyor

Kiz p tesiyi bekleme git bu gun ver merk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…