- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.121
Yaa inanılmaz kafam karıştı. Cumartesi pazar testte çıkmadı normal testti. Pazartesi erken gebelik yaptım onda çıktı. Sağlık ocağında daha önce yaptırdığım troid testlerim yanlış çıkmıştı. Şuan dua ediyorum bu da yanlış olsun die
Aynen canım şimdiden oldu bu iş diyorum ama birazcıkta tedirginlik varins canım hayırlısıyla paylaşırım tabikide bende az kaldı güzel haberler almamıza ins ❤
Merhabalar 7 gün önce bende aynen sizin gibi yazmıştım. Şuan idrar testlerim çift çizgi henüz kanda baktırmadım. Allah sağlıkla hayırlısını versin hepimize:)Herkese merhaba benim de 22 haziranda ilk transferim olacak iki adet dondurulmuş 5. gün embriyosu. Çok heyecanlıyım umarım hepimiz için olumlu olur sonuçlar.
Bende dün ve bugün idrar testi yaptım pozitif ama birşey değişmiyor ki yine bekliyoruz. Yani en azından 7. Günü filan bekle bence çünkü çıkmassa daha çok erken boşuna moralin bozulur. Çıksa da çok düşük çıkar onu kafaya takarsın:)Kizlar bana 5 gün emriyosu transfer edildi bir tane yarın transfer gününü saymasak 4 gün kanda baktirsam cikarmi
Kizlar bir tane 5 gün emriyosu tarnsfer edildi yarın tarnsfer gününü saymasak 5 gün sayarsak 6 gün sizce kanda cikarmiInşallah canım bol bol dinlen en önemlisi bence psikoloji hep pozitif ol ❤❤ Haberdar ederim tabi sende haberdar et belirtilerini falan sonrada inşallah pozitifi sonucunu paylaş bizle insan mutlu oluyor
Evet doktor da öyle demişti ama ben şansımı denemek istemiştim. Havuz yöntemi için maddi manevi daha çok yorulacaktık çünkü. 4 yumurta toplandı 3 ü olgun olup 2 tanesi döllendi 4.günde öldü 1 tane kalmıştı o da çok şükür benimle şuanYa çok sevindim hayırlı olsun .iki embriyo olusmustu de mi sizin ama biri dediniz 5 e geldi kalitesi nasıldı peki .Ilk dememi mi başka dondurulmuş embriyonuz var mı. hadi bakalim ya umutlandim şimdi bazen bi tane bile olsa oluyomuş ben hep çok embriyo olursa şans o kadar artar diye düşündüğüm için.
Yaa farklı merkezlerde farklı sonuçlar çıkabilir, inşallah hastanede yaptırdığında daha yüksek çıkar, hiç belli olmazKızlar sabah sağlık ocağında yaptırdığım test sonucu çıktı. İdrarda çizgiyi gördüm ama test sonucum 4.39 ıu/l çıkmış. Ne diosunuz çok düşük deil mi? Gebelik yok sanki
Amin inşallah pozitif sonuçlarımızı görür sağlıkla kavuşuruz çocuklarımızaMerhabalar 7 gün önce bende aynen sizin gibi yazmıştım. Şuan idrar testlerim çift çizgi henüz kanda baktırmadım. Allah sağlıkla hayırlısını versin hepimize:)
Kuzum kacinci gunun acaba ? Baska yerde test verdin mi, hayirlisi olsun insallah yanlistir bu da yani maalesef idrar testlerine guven olmuyoKızlar sabah sağlık ocağında yaptırdığım test sonucu çıktı. İdrarda çizgiyi gördüm ama test sonucum 4.39 ıu/l çıkmış. Ne diosunuz çok düşük deil mi? Gebelik yok sanki
Akşam denerim inşallah iyi gelirZeytinyağı limon karıştırıp içebilirsiniz, ben nolur nolmaz diye içtim bugün, hiç zorlanmadan kendiliğinden oldu rahat ettim, doktor kabızlık olursa diye şurup vermişti ama kullanmadım onu
9. Günümdü cnm. Tekrar test yaptım 4.30 çıktı. Doktorum aslında tutunmuş dedi ilaçlara devam et 12. Gün bi daha test yap dedi.Kuzum kacinci gunun acaba ? Baska yerde test verdin mi, hayirlisi olsun insallah yanlistir bu da yani maalesef idrar testlerine guven olmuyo
En iyisi doktorunu dinlemek kuzum bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah9. Günümdü cnm. Tekrar test yaptım 4.30 çıktı. Doktorum aslında tutunmuş dedi ilaçlara devam et 12. Gün bi daha test yap dedi.
Yok canım her hangi bir saatte gidip verebilirsin testi farketmioKızlar 12. Gün test için aç veya tok olmak farkediyor mu?
Nazlı seninki demek ki yavaş yavaş yerleşmiş9. Günümdü cnm. Tekrar test yaptım 4.30 çıktı. Doktorum aslında tutunmuş dedi ilaçlara devam et 12. Gün bi daha test yap dedi.
İnşallaahhhNazlı seninki demek ki yavaş yavaş yerleşmişhiç moralini bozma Allah büyük
İnşallah her zaman umut vardırİnşallaahhhArtık hayırlısı neyse o olsun. Doktor değeri 5 çıkan hastam da oldu ikiz gebelik oluştu belki seninki de devam eder dedi. İnşallaah dediği gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?