2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kız bunlara para verip durma boşuna normal testlerde de çıkar artık Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza
Yaa on liralıklardan aldık bozuk çıktı eczaneye dedim en güvenilirini yolla bunu yollamış yine amin kuzumm Allahım isteyen herkese versin inşallah hep duamdasınız

Bende bu sabah yaptım normal kaset test benimde baya kırmızı ikiside :) sende Perşembeyi mi bekleyeceksin ??

Kızlar 7.gün tekrar test yaptım kıpkırmızı çıktı artık sevinebilirim değil mi
Hazeeell bence baya belli testiiin ya inşallah sonucunda çok iyi olsun. Buda benim bu sabah ki testim:)))

Eklentiler

• 2E871BDC-AB99-4B53-96C2-01EB17F25B44.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 37
Yaa bekle dio annemler bende bekliyorum perşembe giderim napcağımı şaşırdım sen de yarın ver hayırlısıyla birimiz net öğrensin bari
Bencede bekle ya değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar rahat edersin. Bana doktor Çarşamba verebilirsin dedği için yarın vericem. Sonra zaten kalp atışına kadar yine rahat edemicez ama bakalım:)

Bencede bekle ya değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar rahat edersin. Bana doktor Çarşamba verebilirsin dedği için yarın vericem. Sonra zaten kalp atışına kadar yine rahat edemicez ama bakalım:)
Ederiz ederiz kuzum birazda olsa ya inşallah hemen sabah git ver sonra bize de söyle bakalım kaç çıkcak

Tutunmuş ama demi canım bebeğim benimle yani demi
Yani tabi bizim bişe dememiz imkansız ama 10. 12. Günde değeri 100 çıkan var 50 çıkan var . İki günde bir ikiye katladığını düşününce geriye doğru gidnce ancak 4. Günde bu değerler çıkar. İnşallah 10. Günde de çok güzel bir değer görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…