2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Progestan iğne şeklinde mi kullanıyorsun? Benim başıma gelmedi ama yat dinlen sen riske atma bence.

Kuzucum yat dinlen bakalım yerleşmeden dolayı geliyodur o inşallah az kaldı teste hayırlısıyla öğrencez kuzum

Bence hertürlü yorma kendini yatıp dinlen bende olmadı ama doktorum böyle bir kanama olabileceğini ve normal olduğunu söylemişti. İçini ferah tut bebek tutunmak istiyordur bence:)

Doktorun dediği gibidir canım. Herkesin kullandığı ilaçlar ayrı ben de niye böyle oldu diye düşünüp moralini bozma
yok artık o kadar takmıyorum dün çok kötü olmuştum.şimdi daha iyiyim ama yatınca hep aklıma geliyor.dün ilk kez 1 saatliğine dışarı çıkıp bir hava alayım dedim,lekeyi görünce yattım.bugün de çok sıkıldım dışarıya çıkmak istiyorum ama korkuyorum.psikolojide çok önemli diyorlar yatsam bir türlü yatmasam bir türlü

Amin cnm inşallahyinede insan stres oluyor.Ne yaptın,sen kan verecek misin bugün
Kuzum haklısın ama az kaldı inşallah az daha sabir kuzum gitmedim ya ama bugün tekrar idrar testi yaptım ikiside kıpkırmızı çıktı demekki artmış diye düşünüyorum yoksa çıkmazdı herhalde

Kizlar bir tane 5 gün emriyosu tarnsfer edildi yarın tarnsfer gününü saymasak 5 gün sayarsak 6 gün sizce kanda cikarmi
Bence acele etmeyin ilk gün dağılmıyor diye biliyorum kızlar söyler tabi öyleyse insanın modu düşüyor en azından 10. Günü bekleyin derim ben siz bilirsiniz yinede inşallah pozitifi görürsünüz sizde kendinize ve bebeğinize inanın ❤

Bulmaca falan çöz kafan dağılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…