- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.201
Naçizane ben yaptıklarımı söyliyim transfer sonrası çünkü ben hiç yaşamadım şükür o problemi. Acılı şalgam suyu içtim ilk gün abartmadım tabi 1 çay bardağı. Ertesi günden sonra 3 gün kayısı suyu içtim yalnız lifliydi bu hazır satılanlardan değil. Bir de her gün kuru kayısı yedim 2 tane ve hiç kabızlık problemi yaşamadım. Normalde en çok çektiğim rahatsızlıktır.Bakalım yarın da böyle olursam arayıp soyliycem
kabızlık varsa dikkat et cnm.doktorun önerdiği şurubu içmek istemiyorsan sabah kalktığında iki kuru kayısı at üzerine bir bardak su iç.hatta bunu hep devam ettir.ben transferden 2 gün önceden başladım.transferimin 8.gündeyim halen devam ediyorum.çok şükür sıkıntı yaşamadım.birde bolcana su içmek çok önemli günde 2.5 lt su için..Evet gaz sisligi dünden de kabızlik var. İyice sisirdi beni. Senin ki nasıl
ilk kez duydum cnm..Evet canım. Bana transfer sonrası verdikleri kağıtta da yazıyo
Simdi DRuma yazdım Duphalac kullanabilirsiniz dedi. Eşime aldiricam şimdi. Ben de dünden beri kuru ve taze kayısı yiyorum kiraz yiyorum ama çok etkilemediNaçizane ben yaptıklarımı söyliyim transfer sonrası çünkü ben hiç yaşamadım şükür o problemi. Acılı şalgam suyu içtim ilk gün abartmadım tabi 1 çay bardağı. Ertesi günden sonra 3 gün kayısı suyu içtim yalnız lifliydi bu hazır satılanlardan değil. Bir de her gün kuru kayısı yedim 2 tane ve hiç kabızlık problemi yaşamadım. Normalde en çok çektiğim rahatsızlıktır.
Haklısın tabi hepimizin metabolizması da farklı inşallah iyi gelir ilaçSimdi DRuma yazdım Duphalac kullanabilirsiniz dedi. Eşime aldiricam şimdi. Ben de dünden beri kuru ve taze kayısı yiyorum kiraz yiyorum ama çok etkilemedi
Benim atladığım kısım işte su hiç su içmedim gün içinde yarın bolca icicem inşallahkabızlık varsa dikkat et cnm.doktorun önerdiği şurubu içmek istemiyorsan sabah kalktığında iki kuru kayısı at üzerine bir bardak su iç.hatta bunu hep devam ettir.ben transferden 2 gün önceden başladım.transferimin 8.gündeyim halen devam ediyorum.çok şükür sıkıntı yaşamadım.birde bolcana su içmek çok önemli günde 2.5 lt su için..
Bana verilen kağıtta da yazmıyor şişlikilk kez duydum cnm..
Canım benim kabızlık şuan yok ama gaz şişkinliği bende de var rahatsız edici durumda hatta umarım kabızlığı dönmezEvet gaz sisligi dünden de kabızlik var. İyice sisirdi beni. Senin ki nasıl
Doğru diyorsun canım hep ayrı ayrı zor devam ederse haklısın bilgi veririm Dr sağol canım benimEğer rahatsız ediyorsa bildirmelisin canım kolay şeyler yaşamıyoruz sonuçta ne soru işaretiniz varsa arayıp sorun bence
Merhaba ben de cumartesi günü transfer oldum. Dün tam ananas yerken aklıma geldi bir araştırayım dedim ilk 3 ay içinde riskliymiş rahim duvarını yumuşatıyormuş. Hemen bıraktım. Her şeyi korkarak yer oldum.ananas hakkınd bilgisi olan var mıdır ? transf sonra yiyen? kan sulandırıyor diye mi yiyoruz?
Merhaba ben de Diyarbakır bahçecide başlıyorum nasipse. Hakkımızda en güzeli olsun çabalarımız boşa gitmesin :) İğne konusunda ben de aynen bahsettiğiniz gibiyim ama cesaret edip kendim yapınca öyle rahat ettim ki. Size de önermek istedim bir kere cesaret edip kendiniz yapın daha az acıyor.Yok benim iğnelerim günde 1 sefer hep aynı saatte vurulmam gerekiyor kendisi vuran da çok ama ben kan alınırken bile bakamadığım için şuanlık ablama vurduruyorum ama mecbur kalırsam mecbur kendim vurucamaklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevap veririm sizin sorun neydi?
Merhaba ben de çok korkuyordum ama merak etme gercekten düşüdüğümüz kadar acıtmıyor. Burada gördüğüm herkese söylüyorum bir kez cesaret edip kendin yap baska kimseye yaptırmayacasın. kesinlikle daha rahat oluyor daha az acıyor. Gonal F yi özellikle hissetmiyorsun bile, ondan başlayabilirsin. inşallah güzel olur her sey hepimiz için :)))İgneden çok korkuyorum da onun için sormak istedim. Amin inşallah rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin. Burda herkes birbirine çok ılımlı yaklaşıyor. Öyle iyi geliyor ki birilerine birşey sormak falan.
Evet bugün ilk defa kendim vurdum gerçekten hiç acımadı umarım hep böyle giderMerhaba ben de Diyarbakır bahçecide başlıyorum nasipse. Hakkımızda en güzeli olsun çabalarımız boşa gitmesin :) İğne konusunda ben de aynen bahsettiğiniz gibiyim ama cesaret edip kendim yapınca öyle rahat ettim ki. Size de önermek istedim bir kere cesaret edip kendiniz yapın daha az acıyor.
teşekkür ederim ben de daha almamıştım kabak çekirdeği yiyorum ben de hep. kasıkta batma yafa başka bi belirtiniz oldu muMerhaba ben de cumartesi günü transfer oldum. Dün tam ananas yerken aklıma geldi bir araştırayım dedim ilk 3 ay içinde riskliymiş rahim duvarını yumuşatıyormuş. Hemen bıraktım. Her şeyi korkarak yer oldum.
Bana da söylediler şişlik nefes darlığı vs. Olursa gelin diyeilk kez duydum cnm..
Tebrik ederimKızlar 7.gün tekrar test yaptım kıpkırmızı çıktı artık sevinebilirim değil mi
İnsallah dönmez canım. Ben ilacıCanım benim kabızlık şuan yok ama gaz şişkinliği bende de var rahatsız edici durumda hatta umarım kabızlığı dönmez
TEbrik ederimKızlar benim sonucum da 117 çıktı, perşembe bir daha test istedi ,darısı sabırla bekleyen herkesin başına...
Hepsi prograteron mugünde 2 tane iğne Göbekten
Günde 2 tane ağızdan
Günde 3 tane vajinadan...
cnm bunu ihmal etme,hem kabızlık hem metabolizman hem bebiş içinBenim atladığım kısım işte su hiç su içmedim gün içinde yarın bolca icicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?