2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

teşekkür ederim ben de daha almamıştım kabak çekirdeği yiyorum ben de hep. kasıkta batma yafa başka bi belirtiniz oldu mu
Benim transfer gününden bu yana hep bir kasık ağrım var zaten. İnanılmaz gaz oldu. Normalde hiç bu problemi yaşamam. Titreşim gibi pırpır ediyor bir de anlamadım. Psikolojik sanırım biraz da. Bu ikinci denemem ilkinde ilaçlıydıbtüm süreç. Ve hiç izin alamadım işe gittim. Olmadı. Bu sefer rapor aldım çok fazla hareket etmiyorum

İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Benimde transferden sonra özellikle ilk bir kaç gün belirgin şekilde batmam oldu. Şuan 9. Gün baya azaldı hareket ederken bazen ağrı oluyor gün içinde sadece ve tek tarafta hep solda benim batmalarım. Göğüs ağrısı var fakat ilaçlardan olduğu belli belirti bile sayılmaz. Birde bu sabah biraz lekelenmem oldu bir kaç damala ve kahverengi. Doktorum olabileceğini söylenmişti.Siz ne zaman transfer oldunuz ?

evet cnm o lekelenme oluyor benim 7. gün başladı.bugün 9. günüm halen devm ediyor ama insan doktor söylese bile stres oluyor..

İnşallah hepimiz görürüz o pozitifti. Ben 12 haziranda transfer oldum ilaçsız tam doğal yolu denedik bu sefer. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Sağ tarafımda daha yoğun batma var ama rahim kısmında değil. Onun dışında hiç bir belirti yok. Dayanamayıp test yaptırayım diyorum ama eşim frenliyor :). Test günüm 24 haziran bakalım

kaçıncı denemen canım. Doğal yol ne zaman tercih edilliyor ve tam olarak nasıl oluyor

kaçıncı denemen canım. Doğal yol ne zaman tercih edilliyor ve tam olarak nasıl oluyor
2.denemem. Geçen sene ilk denemede kimyasal oldu biz pgt yaptırmıştı kalan 1 tane embriyomuz vardı 4bb kalitesinde. Geçen sene modifiye doğal yöntemiyle yapmıştık ilaç alıp her gün aynı saatte kan verip istense noktaya geldiğinde transfer olmuştu. Bu sene de direkt doğal yapalım dedi doktorum. Hiç ilaç kullanmadan kendi hormon seviyede. Yine tahlilleri yaptım bir kaç gün, sonrasından yumurta çatladığı günden itibaren 5.gündr transfer oldum. İlacın yan etkilerine maruz kalmamak için hiç almadık. Bazı durumlarda ilacı kesince hormon birden düştüğü için gebelik kaybına da sebep oluyormuş. Bir de yaşım 32 doktor doğal siklusa çok uygun sun dedi. Denemiş olduk bakalım. Hayırlısı olur inşallah

Sanırım eşler daha ihtiyatlı bu konuda, bende dayanamayıp dün evde idrar testi yaptım. Eşim hiç yapmamdan tarafa değildi. Allah daha fazla aratmasın sanada inşallah olumlu sonuçlanır

cnm çok erken..eğer yaparsanda negatifi görürsen üzülmem diyorsan yap...

cnm çok erken..eğer yaparsanda negatifi görürsen üzülmem diyorsan yap...
Evet çok erken, çok üzülürüm biliyorum o yüzden eşim de tutuyor beni. Geçen sene ilk denememiz de önce pozitifti 2 gün sonrasında birden çakıldı hcg. Günlerce ağladım üzüntüden insanın hastalanacağını o zaman öğrendim. O yüzden şimdi çok temkinli davranmaya çalışıyorum. Her şey olacağına varıyor. Ama bu adet sancısı gibi sancıyı arada gelen titreşimi anlayamıyorum. Beklemenin stresiyle başa çıkmaya çalışıyorum işte. Sende durumlar nasıl?

Merhaba aynen doktor Gonal F den başlattı. Hiç hissetmedim bile. Bugün 3. Günüm cuma günü kontrolüm var. Bakalım nasıl devam edicem

ewt cnm öyle oluyor.bana 12.gün kan testi verdi. yani cumartesi günü sana hangi güne verdi..
Aynı gün transfer olmuşu aslında en iyisi 12. Günü beklemek:) benimki 5. Gün embriyosu dokturum çarşamba Perşembe yaptırabilrsin dedi bugün öğleden sonra vericem ben kan tasti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…