- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.181
Canım ne yaptı nasılsın kan testi yaptinmi ?Çok hem de 13 gündür kullanıyorum
7 taneydi 2 tane toplandı ama ikisinde de döllenme gerçekleşmedi maalesef ☹Rabbim yardımcınız olsun inşallah benim 0.30 kaç yumurtanız görünüyor?
İlk opu 1 yumurta ikinci opu 2 yumurta üçüncüsü de 2 yumurta toplandı ancak ilk 2 transferim oldu orta kaliteli tek embriyo transfer edildiğinde olumsuz sonuçlandı bu sefer ki de döllenme gerçekleşmedi maalesefSelamlar ben varım amh 0.05 ilk opu tek yumurta ikinci opu 2 yumurtadan teki 6. Güne gitti nasipse pzt transferim olacak 2 embriyo ümidinizi kaybetmeyin sizde ben inanıyorum
Yarın kan vericem çok umutsuzcaCanım ne yaptı nasılsın kan testi yaptinmi ?
Güzel sonuçlar alırsın inslalh kuzumYarın kan vericem çok umutsuzca
12.günü bekliorum dr ilaçlara devam et dedi cnm. Perşembe yapıcam testCanım sonucun ne oldu tekraren baktirdinmi
Ümidinizi kesmeyin Allahin izniyle olur inşallah.İlk opu 1 yumurta ikinci opu 2 yumurta üçüncüsü de 2 yumurta toplandı ancak ilk 2 transferim oldu orta kaliteli tek embriyo transfer edildiğinde olumsuz sonuçlandı bu sefer ki de döllenme gerçekleşmedi maalesef
Rabbm hepimizin kucağını doldursun inşallah. Insan yoruluyor sürekli sürekli olumsuz sonuçlarla karşılaşınca ...Ümidinizi kesmeyin Allahin izniyle olur inşallah.
Onu bildirin merkezinize isterseniz bana verdikleri kağıtta rahatsız edici şişlik olursa bildirin diyorduKızlar dün transfer oldum bu gün o kadar şiş hissediyorum ki anlatamam. Arada kasık batmalarim oluyor bunu Dr demişti zaten
Ama şiş olmak beni mahvetti böyle olan var mı aranizda
Yaaa çok üzüldüm erken mi çatlamış niye az toplandı ?7 taneydi 2 tane toplandı ama ikisinde de döllenme gerçekleşmedi maalesef ☹
Ins guzel sonuçlar olur canım benim Hayirlisiyla bebisin seninledir bizede haber ver mutlakaYarın kan vericem çok umutsuzca
Canım afedersin gaz sancin mi yoksa kabızlık mi nasıl bir şişlik hafif bende de var ama benimki gaz yani ?Kızlar dün transfer oldum bu gün o kadar şiş hissediyorum ki anlatamam. Arada kasık batmalarim oluyor bunu Dr demişti zaten
Ama şiş olmak beni mahvetti böyle olan var mı aranizda
Canım bende de hafif var ama gaz sancim var çok değil rahatsız edici değil bende ki kağıtta yazmıyor ama genede bilgi vermek gerekirmi bende dün transfer oldumOnu bildirin merkezinize isterseniz bana verdikleri kağıtta rahatsız edici şişlik olursa bildirin diyordu
Eğer rahatsız ediyorsa bildirmelisin canım kolay şeyler yaşamıyoruz sonuçta ne soru işaretiniz varsa arayıp sorun benceCanım bende de hafif var ama gaz sancim var çok değil rahatsız edici değil bende ki kağıtta yazmıyor ama genede bilgi vermek gerekirmi bende dün transfer oldum
opudan sonra çok fazla şişkinliğin bildirilmesi lazım diye biliyorum cnm.çünkü ohss olma durumu olabiliyor...Onu bildirin merkezinize isterseniz bana verdikleri kağıtta rahatsız edici şişlik olursa bildirin diyordu
Evet gaz sisligi dünden de kabızlik var. İyice sisirdi beni. Senin ki nasılCanım afedersin gaz sancin mi yoksa kabızlık mi nasıl bir şişlik hafif bende de var ama benimki gaz yani ?
Bakalım yarın da böyle olursam arayıp soyliycemOnu bildirin merkezinize isterseniz bana verdikleri kağıtta rahatsız edici şişlik olursa bildirin diyordu
Evet canım. Bana transfer sonrası verdikleri kağıtta da yazıyoopudan sonra çok fazla şişkinliğin bildirilmesi lazım diye biliyorum cnm.çünkü ohss olma durumu olabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?