2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Selamlar ben varım amh 0.05 ilk opu tek yumurta ikinci opu 2 yumurtadan teki 6. Güne gitti nasipse pzt transferim olacak 2 embriyo ümidinizi kaybetmeyin sizde ben inanıyorum
İlk opu 1 yumurta ikinci opu 2 yumurta üçüncüsü de 2 yumurta toplandı ancak ilk 2 transferim oldu orta kaliteli tek embriyo transfer edildiğinde olumsuz sonuçlandı bu sefer ki de döllenme gerçekleşmedi maalesef

İlk opu 1 yumurta ikinci opu 2 yumurta üçüncüsü de 2 yumurta toplandı ancak ilk 2 transferim oldu orta kaliteli tek embriyo transfer edildiğinde olumsuz sonuçlandı bu sefer ki de döllenme gerçekleşmedi maalesef
Ümidinizi kesmeyin Allahin izniyle olur inşallah.

Kızlar dün transfer oldum bu gün o kadar şiş hissediyorum ki anlatamam. Arada kasık batmalarim oluyor bunu Dr demişti zaten
Ama şiş olmak beni mahvetti böyle olan var mı aranizda

Kızlar dün transfer oldum bu gün o kadar şiş hissediyorum ki anlatamam. Arada kasık batmalarim oluyor bunu Dr demişti zaten
Onu bildirin merkezinize isterseniz bana verdikleri kağıtta rahatsız edici şişlik olursa bildirin diyordu

Canım afedersin gaz sancin mi yoksa kabızlık mi nasıl bir şişlik hafif bende de var ama benimki gaz yani ?

Canım bende de hafif var ama gaz sancim var çok değil rahatsız edici değil bende ki kağıtta yazmıyor ama genede bilgi vermek gerekirmi bende dün transfer oldum
Eğer rahatsız ediyorsa bildirmelisin canım kolay şeyler yaşamıyoruz sonuçta ne soru işaretiniz varsa arayıp sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…