2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

genelde doktlar 10. 12.14. gün diyor 11.günüde ilk kez duydum.allahtan 14 demedi banabenim doktor keseyede kan testinden 20 gün sonraya çağırıyor sanırım çok net bir doktor
neyse zaten o zamana kadar dayanamayız hele ki 5.gün hemen belli oluyo testte, ben 3.gün olmasına rağmen trans somraki 6.gün denesem mi evde diyorum( babalar günü)

Günde 3 defa kapsül olanı kullanıyorum ben. Ve günün her anı oluyor aslında. Bir de çok su içiyorum ama ağzım çok kuruyor o da mı ilaçtan
bende ağız kurluğu olmadı cnm.ve çok fazla progestan alıyorum.ama kişiden kişiye değişebilir tabi bu durum...

Ben sabah test yaptım olsa çıkardı heralde negatif. Kan testim yarın. İnternette de 3. Gün embriyosu 10. Gün anca kana karışır yazıyo ama burda yapıp silik de olsa pozitif gören var sanırım de mi
cnm bazen çıkmayabiliyor.geç tutunma olabiliyor birde 3. gün embriyosu daha geç çıkıyor takılma bence yarın kaçıncu günün

neyse zaten o zamana kadar dayanamayız hele ki 5.gün hemen belli oluyo testte, ben 3.gün olmasına rağmen trans somraki 6.gün denesem mi evde diyorum( babalar günü)
valla ben dayanıyorum bugün 9.günüm ve kana kadar yapmayacağım.ocak ayından beridir buralardayım.erken test yapıp negaitf çıkanların stresini yaşamak istemiyorum

yok canım hiç mi kalkmıyorsun? ilk gün gaz vardı geçti.arada bi evde yürüyorum ben zaten bi iki gün sonra basit işleri dr yaparım diyorum( eşim yapma diyor)
Kalkıyorum canim evde yürüyorum dün igne içinde evden çıktım yürüyüş yapmışlar oldum ama genede var tam geçmedi nedense benimde eşim hiç istemiyor yapma kalsın diyor bilemedim bende biraz daha beklerim galiba bir değişikliğin var mı senin hiç?

Canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün bizimlede paylaş umutlarımız artsın

Merhaba herkesee, bugün 9. Günüm ben sonucumu aldım 60 çıktı. İnşallah sağlıkla devam etsin herkes için dua edicemm
Ayyy maşallah senin ad7na çok sevindim inşallah rabbim sağlıklı birşekilde devam etmeyi kucağına almayı nasip etsin darısı bekliyenlerin başına inşallah

hayır tık yok doktora sordum bugün belirti olmayabilir normal dedi. Daha erken dedi bide lekelenme olursa o da normal dedi

Ayyy maşallah senin ad7na çok sevindim inşallah rabbim sağlıklı birşekilde devam etmeyi kucağına almayı nasip etsin darısı bekliyenlerin başına inşallah
Günde 3 defa kapsül olanı kullanıyorum ben. Ve günün her anı oluyor aslında. Bir de çok su içiyorum ama ağzım çok kuruyor o da mı ilaçtan
kapsüldense fitil direkt rahme yakın atıldığı için daha etkili diye duymuştum. evet ağızdan daha yan etkili susuzluk ondan olabilir

Peki siz ne kadar süre beklediniz tüp bebek için çünkü devlet hastanelerinde zaman çok uzun oluyor heralde bilgilendirirseniz sevinirim
Fakültenin tüp bebek bölümünden randevu aldık muayene için. Zaten öncesinde istenen evrakları teslim etmiş oluyorsunuz. Genetik rapor mutlaka olmalı, muayeneden sonra hemen raporu veriyorlar zaten. Biz raporu alıp hemen özel hastanede başlamıştık sürece. Sadece tüp bebek ve ilaçları karşılar yüzdesini.
Peki siz ne kadar süre beklediniz tüp bebek için çünkü devlet hastanelerinde zaman çok uzun oluyor heralde bilgilendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…