- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.281
İnşallaah inşallah seninde Cumartesiye çok daha yüksek bir değerin çıkar bence :))Kuzum hayırlı olsun inşallah kat kat artsın
Herkesin durumu birbirinden o kadar farklı ki bence kan sonucunu almadan canını sıkma canım senBen sabah test yaptım olsa çıkardı heralde negatif. Kan testim yarın. İnternette de 3. Gün embriyosu 10. Gün anca kana karışır yazıyo ama burda yapıp silik de olsa pozitif gören var sanırım de mi
Canım sen sonucunu aldinmi?Herkesin durumu birbirinden o kadar farklı ki bence kan sonucunu almadan canını sıkma canım sen
Evet evet benim 9. Gün 60 çıktı değerim. İşte cuma günü tekrar kan vericem bende. Doktorumla konuştum çok güzel cumadan sonra ultrason günü için konuşalım yine dedi. Hayırlısı bakalım:)Canım sen sonucunu aldinmi?
Çok sevindim canım,9. Güne göre gayet iyi..sağ salim devam etsin inşallah hepimizin...benim değerim de 2 gün önce 117 idi bugün yine ölçtürdüm, 212 ye yükselmiş doktorum 2 gün sonra yine ölçtür deyince tedirdim oldum..normal mi acaba bilemedimEvet evet benim 9. Gün 60 çıktı değerim. İşte cuma günü tekrar kan vericem bende. Doktorumla konuştum çok güzel cumadan sonra ultrason günü için konuşalım yine dedi. Hayırlısı bakalım:)
yaaa göazün aydın cnm çok sevindimMerhaba herkesee, bugün 9. Günüm ben sonucumu aldım 60 çıktı. İnşallah sağlıkla devam etsin herkes için dua edicemm
Bende merak ediyorum ilerleyen günlerde olacak mı diye umarım güzel sonuçlar alırız canım benimhayır tık yok doktora sordum bugün belirti olmayabilir normal dedi. Daha erken dedi bide lekelenme olursa o da normal dedi
Öyle tabi canım yarını beklicem artık sabırlaHerkesin durumu birbirinden o kadar farklı ki bence kan sonucunu almadan canını sıkma canım sen
Kaçıncı gün canım bugün senin . Bence normal benim doktorum kabaca iki katı olmasını bekleriz dedi yani aslında %70 filan artışta normal sayılıyor. Hiç canını sıkma keyfini çıkar ve iki gün sonra 400 ünde üzerinde değerlerin çıkacak inşallahÇok sevindim canım,9. Güne göre gayet iyi..sağ salim devam etsin inşallah hepimizin...benim değerim de 2 gün önce 117 idi bugün yine ölçtürdüm, 212 ye yükselmiş doktorum 2 gün sonra yine ölçtür deyince tedirdim oldum..normal mi acaba bilemedim
Teşekkür ederim canıım sağlıkla hepimize nasip olsun inşallaaah :)yaaa göazün aydın cnm çok sevindim
Amin kuzum kat kat artsın inşallah hepimizinki sağlıkla ilerlesinİnşallaah inşallah seninde Cumartesiye çok daha yüksek bir değerin çıkar bence :))
12 ve 14. gün canım 3. Gün embriyosu benim ki... inşallah canım ya..herşeye korkar olduk artık..Kaçıncı gün canım bugün senin . Bence normal benim doktorum kabaca iki katı olmasını bekleriz dedi yani aslında %70 filan artışta normal sayılıyor. Hiç canını sıkma keyfini çıkar ve iki gün sonra 400 ünde üzerinde değerlerin çıkacak inşallah
Hemde senin ki 3. Gün embriyosu bence baya iyi :) dediğin gibi insan bu kadar uğraşınca daha tedirgin oluyor ama tadını çıkarmak en iyisi :)12 ve 14. gün canım 3. Gün embriyosu benim ki... inşallah canım ya..herşeye korkar olduk artık..
Hayırlı olsun canım benim Rabbım kucağına almayida nasip etsin inş allahim bize de hayirlisiyla nasip ederMerhaba herkesee, bugün 9. Günüm ben sonucumu aldım 60 çıktı. İnşallah sağlıkla devam etsin herkes için dua edicemm
Ya inşallah dua edicem herkese gerçekten. Herkes sağlıkla güzel sonuçlar alsın:)Hayırlı olsun canım benim Rabbım kucağına almayida nasip etsin inş allahim bize de hayirlisiyla nasip eder
Sonucu öğrenir öğrenmek ilk burada paylaşacağım inşallahCanım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün bizimlede paylaş umutlarımız artsın
Aminnn canım benim aminnn insYa inşallah dua edicem herkese gerçekten. Herkes sağlıkla güzel sonuçlar alsın:)
Sizin taze transfer miydi acaba, kaçıncı günde test yaptınız. Dondurulmuşlarda 7.günde rahatlıkla çıkıyor da taze de nasıl oluyor bilmiyorumEvet evet benim 9. Gün 60 çıktı değerim. İşte cuma günü tekrar kan vericem bende. Doktorumla konuştum çok güzel cumadan sonra ultrason günü için konuşalım yine dedi. Hayırlısı bakalım:)
Dondurulmuş transferdi nisanın sonunda opu yapıldı bana. Mayıs ve Haziran adetimi bekledim ve transfer oldum. 5. Gün embroyosu.Bugün transfer günü ile birlikte 9. günümdü benim. 7. Günde akşam erken gebelik testi yapmıştım ondada silik çıkmıştı. Sizin durumunuz nedir ?Sizin taze transfer miydi acaba, kaçıncı günde test yaptınız. Dondurulmuşlarda 7.günde rahatlıkla çıkıyor da taze de nasıl oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?