- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.301
Çok mu düşük ki peogesteronun neden o kadar fazla ilaçların ? Benim de ilk gebeliğimde çok düşüktü acaba bende mi kullansam?ewt cnm maalesef.. günde 15 tane ilacım var,zaten zaman onları takip etmekle geçiyor
metalik tad mı bu gebelik belirtisi diyenler var biliyosun dimiKapsülü fitil niyetine kullanıyorum ben. İlk 4 gün susuzluk yoktu bugün ağzımda metalik bir tat var ve çok fazla susuyorum.
metalik tad mı bu gebelik belirtisi diyenler var biliyosun dimi
bilmem ben bunu internette okumuştum sen yazınca şaşırdım. Daha çok erkenmiş. Prog yapmaz ben ce kullanıyorum hem iğne hem fitilİlk defa duydum. Ama bu belirleyici değişiklikler için çok erken değil mi, transfer günü iel birlikte bugün 5.günüm. Ben progestan yapıyor sandım bu metalik tadı
Ay bir an içime su serpildi ama buna heves etmek istemiyorum. İlk denememde çok kötü olmuştum çünkü. 10. Günde pozitifti baya havalara uçtuk, sonra düştü. Meğer kimyasalmış.bilmem ben bunu internette okumuştum sen yazınca şaşırdım. Daha çok erkenmiş. Prog yapmaz ben ce kullanıyorum hem iğne hem fitil
Eve geldim bu gün 14590 yapmışım. Ben de işler böylenasıl ya yürüme gerektiren bir iş mi? şok oldum ben yürüyüşte bile en fazla 10 bin adım atabiliyorum onda da aşırı yoruluyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.inşallah pozitif sonuç alırsınız. Nasip olursa ben de transfer sonrası yürüyüşüme devam etmeyi düşünüyorum. Sizin pozitif olursa benim de endişem azalmış olur.
vallahi sana helal olsun arkadaşım bir de yemek yaptım filan deme sakınEve geldim bu gün 14590 yapmışım. Ben de işler böyle
ben de 1 kez negatif aldım. bu ikinci hem çift diye hem de rahim çizilme oldu diye umudum var , inşallah zamanı gelmiştir hayırlısyla pozitifi görürüz canımAy bir an içime su serpildi ama buna heves etmek istemiyorum. İlk denememde çok kötü olmuştum çünkü. 10. Günde pozitifti baya havalara uçtuk, sonra düştü. Meğer kimyasalmış.son güne kadar bekleyeceğim sanırım. Lekelenme vs de olmadı hiç
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba herkesee, bugün 9. Günüm ben sonucumu aldım 60 çıktı. İnşallah sağlıkla devam etsin herkes için dua edicemm
Yaptım tabii aç mı duralımvallahi sana helal olsun arkadaşım bir de yemek yaptım filan deme sakın
İnşallah canım, kaçıncı günün senin var mı değişiklik, belirtilerben de 1 kez negatif aldım. bu ikinci hem çift diye hem de rahim çizilme oldu diye umudum var , inşallah zamanı gelmiştir hayırlısyla pozitifi görürüz canım
adetimin üçüncü gün verdim kan tahlili progesteron 0.479 du cnm.her doktor farklı protokol uyguluyor.vermediyse vardır bir bildiği..Çok mu düşük ki peogesteronun neden o kadar fazla ilaçların ? Benim de ilk gebeliğimde çok düşüktü acaba bende mi kullansam?
Benimkinde de 0,6 yazıyor bilemedimadetimin üçüncü gün verdim kan tahlili progesteron 0.479 du cnm.her doktor farklı protokol uyguluyor.vermediyse vardır bir bildiği..
benim ilaçlarım günde 2 ağız,3 vajina fitil,2 göbekten iğne progestan , 3 estroferm,1 bant , foliyot , trioid ilacı , aspirin , oksapar iğne
Tatlım sende koku hassasiyeti kasık ağrısı var mı ? Kaçıncı gündesin bu arada?adetimin üçüncü gün verdim kan tahlili progesteron 0.479 du cnm.her doktor farklı protokol uyguluyor.vermediyse vardır bir bildiği..
benim ilaçlarım günde 2 ağız,3 vajina fitil,2 göbekten iğne progestan , 3 estroferm,1 bant , foliyot , trioid ilacı , aspirin , oksapar iğne
Amiiin. Sizinde sağlıkla pozitif sonuçlansın umarım. Okudum baya aktif ayaktaymışsınız sizde. Hiç korkmayın ve şüphe etmeyin kafaya takıp kendinizi dinlemenizden bence çok daha iyi. Bende gayet aktiftim, ağır kaldırmamak dışında dğer normal hayatımdaki herşeyi yaptım. Bebek tutunacaksa bu mutlaka olur, çok harekettense çok düşünüp kafaya takmak çok daha olumsuz bir durum. Umarım çok iyi olur sizin içinde :)Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
2 bitti yarın 3 daha bir şey yok canımİnşallah canım, kaçıncı günün senin var mı değişiklik, belirtiler
Yaptım tabii aç mı duralım
9.günüm cnm.kasık ağrısı ilk günler oldu,şuan yok.göbekten progestan iğneyi vurunca iğnenin etkisiyle kasık ağrım oluyor şuan sadece..Tatlım sende koku hassasiyeti kasık ağrısı var mı ? Kaçıncı gündesin bu arada?
Benim de karnım su topladığı İçin transfer gelecek aya ertelendiDondurulmuş transferdi nisanın sonunda opu yapıldı bana. Mayıs ve Haziran adetimi bekledim ve transfer oldum. 5. Gün embroyosu.Bugün transfer günü ile birlikte 9. günümdü benim. 7. Günde akşam erken gebelik testi yapmıştım ondada silik çıkmıştı. Sizin durumunuz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?