2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim de 26si. Aminnnn inşallah görelim pozitifleri

Ben de 40 yaşında olduğum için merak ettim sonucunuzu. pozitif sonucu almışsınızdır inşaallah

Benim aklıma takılan adet günüm normal şartlarda 21 Haziran ama test günü 24 dedi. Bu bana garip geliyor. Siz de burun var mı peki
Benim adetim 7 hazirandı 14 hazirana test günü vermişlerdi adete göre değil transferden 10 12 gün sonrası için bakıyolar diye düşündüm hiç de sorgulamadım size niye garip geldi?

Üzülmeyin benimde hiç bir belirtim olmadı ama pozitifi gördüm bende düşündüm ama herkes de belirti olmak zorunda değil dedim 5 haftanın içindeyim hala belirtim yok çok ayakta durduğumda hafif kasık ağrısı dışında. İnşallah güzel haberler alırsınız

Beklededinhanım siz de göğüslerde şişme ve hassasiyet var mıydı?Ben de ayaktayken yada otururken yaşadığım pelvik ağrı dışında hiç belirti yok.O kadar hormon alıyoruz ve bana garip geliyor göğüslerimde hassasiyet olmaması.Acaba hormonlar yeterince gelmiyor mu?Çünkü hormonlar çok önemli tutunma ve bebeğin orada yaşaması için.

Benim adetim 7 hazirandı 14 hazirana test günü vermişlerdi adete göre değil transferden 10 12 gün sonrası için bakıyolar diye düşündüm hiç de sorgulamadım size niye garip geldi?
Evet transferden 10-12 gün sonrasına veriyorlar.Eğer transfer edilen 5.gün embriyosu ise 10 gün sonraya test tarihi oluyor.3.gün embriyosu ise 12 gün Sonra test tarihi oluyor.Benim transferim 14 hazirandı.26 Haziran test tarihim.

Günaydın kızlar 5. Gün bugün bende de hiç belirti yok azcık kasık ağrısı bile yok biliyorum olmak zorunda değil ama insan korkuyor cidden bilmiyorum böyle olup tutma ihtimalleri varmi sizce ?

Benim de 1 tane embriyom kalmıştı bende üzüldüm korktum ama denedim oldu pozitif düşünün sürekli yarışı kazanan o olmuş demekki altın yumurtadır inşallah

Ay bilemedimki, zaten adet olurum teste gerek kalmaz diye düşündüm. İlk denememde 9 gün sonra sancının ardından adetim gelmişti.

Yok göğüslerimde de hassasiyet yok hiç bir belirtim yok çok sık wc ye gitmek dışında ama illa ağrı sızı olarak bakmamak gerek bence belirti için ben çok sık wc ye gitmeye başladığımda da anlamıştım pozitif olduğunu mesela adetime yakın ellerim ve ağzım çok kururdu yine öyle oldu dedim olmadı herhalde ama ellerim hala kuru hatta o kadar ki soyulmaya falan başladı sürekli krem sürüyordum yavaş yavaş geçti artık. Hormonlar önemli tabiki ama rabbim ol dedikten sonra hormonların da bi önemi kalmıyor bence bünyeden bünyeye farkediyor bence. Nasıl herkesin hatta her çocuk da belirtiler farklı oluyor bu da onun gibi

Benim 5.gün embriyosuydu 12.güne test verdiler ama ben dayanamayıp 9.günde yaptırdım sizin de güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…