2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım biz aynı gün trasnfer olduk demi senin günün 26mi ? Bana doktor 24 du verdi konulan embriyon kaç günlük tu canım?
Beyaz lale ben 14’ünde transfer oldum,test günüm 26’sı.Mamafala ile aynı.Senin transferin 14’ü Test günün 24’ü ise senin 5 günlüktür embriyon.Çünkü benim 3 günlük emnriyolarım.

Ayyy inşaallah bizde tez zamanda pozitifi görürüz.Canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ben de kurulukta yok,idrara çıkmalarım da normal.Hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar 5. Gün bugün bende de hiç belirti yok azcık kasık ağrısı bile yok biliyorum olmak zorunda değil ama insan korkuyor cidden bilmiyorum böyle olup tutma ihtimalleri varmi sizce ?
Evet var benim bu şekilde tuttu nolur moral bozmayın sürekli pozitif düşünün demekki dua edin ben ellerim kasıklarımda göbeğimde sürekli ayetel kürsü okudum çok rahatlatıyor

Ayyy inşaallah bizde tez zamanda pozitifi görürüz.Canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ben de kurulukta yok,idrara çıkmalarım da normal.Hayırlısı bakalım
Çok teşekkür ederim rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah belirti aramayın kafanız ne kadar rahat o kadar iyi umutsuzluk yok

Kızlar opudan sonra transfere kadar estrofeme başladınız mı. Transferden sonra mı başlattı doktorunuz. Bana fitil verdiler. Transfere kadar. Bir de 3 günlük antibiyotik. Başka bir şey vermediler
Ben başlamıştım opu akşamı 2 tane aldım ertesi gün sabah akşam birer tane diye devam ettim. Bana antibiyotik kan sulandırıcı çok çirkin tadı olan bi hap fitil iğne hepsi vardı ama demekki ihtiyacınız yokmuş ki vermemişler

Kızlar opudan sonra transfere kadar estrofeme başladınız mı. Transferden sonra mı başlattı doktorunuz. Bana fitil verdiler. Transfere kadar. Bir de 3 günlük antibiyotik. Başka bir şey vermediler
Ben başladım transfer öncesi ama eğer hormon seviyen iyiyse gerek görmemiştir doktor.E2 hormonu için alınıyor bu ilaç.Benim düşük çıkmıştı transfer öncesi ölçüldüğünde Estrofem alıyor olmama rağmen.Transferi öteledi doktor ve ek olarak climara forte verdi.

Aynen ben de ilk denememde hep hastaneye gittim. İkinci de ilk gün iğnemi mecburen ben yapmak zorunda kaldım. Ben iğneden korkmam ama batirilirken bakmam,kendime de batiramam. İnsan mecbur kalınca yapıyormuş ve gayet De kolaymış. Kendime vururken acımıyor bile,boşuna hep hastaneye gitmişim. Bu arada ben de Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum

Tamam canım, değerlerim iyiydi o yüzden olabilir.

Günaydın kızlar 5. Gün bugün bende de hiç belirti yok azcık kasık ağrısı bile yok biliyorum olmak zorunda değil ama insan korkuyor cidden bilmiyorum böyle olup tutma ihtimalleri varmi sizce ?
Ben de tüm belirtiler var inan bu sefer de niye var tutmadı mı bir sorun mu var diye korkuyorsun. Bugün 7.gün hafifledi ama. Olacağına varacak işte

Çok teşekkür ederim şuan umut oldunuz resmen Allah kucağınıza almayı da nasip etsin çok sevindim

Ben adetin 3. Günü gitmiştim estrofem başlattı, progestan iğne ve fitili transferden 3 gün önce başlattı, oksaparada transfer günü başladım, öncesinde corasprin kullanıyordum onu bırakıp başladım. Antibiyotik zaten sadece işlemden dolayı veriliyor.

Demek ki bireysel. Hemen endişe etmeye yer arıyorum

Canım emin ol ki ben hiç birşey hisetmedim tutmadı deidm hatta ama prsembe günü test yaptırdım 30 çıktı bu gün yaptırdım 112 çıktı bebeğim benimleymis hiç korkma içini ferah tut karnına elini koy sürekli "" YA VARİS "" de kuzum ben hep öyle yaptim

Hayirlisiyla bolca kaliteli yumurtanın olup güzel embriyolarin olsun inş canım benim
6 yumurta toplanmış sabah aradılar. 4 tanesi iyi döllenmiş dedi.p.tesi tekrar arayacak embriyolog..hayırlısı inşallah..
Üzülme hayırlısı olsun.tek bile önemli bu aşamada cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…