2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Gözün aydınnn katlanarak artsın sağlıkla gelsin inşaallah

Senin adı çok sevindim canım benim gözün aydın ins daha da katlanır değerin ne bileyim herkes belirti yazıyor her yerde olmayınca insan korkuyor ins benimledirler bebislerim sağol canim ya sen ne trans oldun test gunun ne zamandı? Bu dediğin duayida yapacağım sağol kuzum bende güzel haber alirim ins

Kızlar opudan sonra transfere kadar estrofeme başladınız mı. Transferden sonra mı başlattı doktorunuz. Bana fitil verdiler. Transfere kadar. Bir de 3 günlük antibiyotik. Başka bir şey vermediler
Canım çok heyecanlı çok az kaldı geri sayıma inşallah güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle canım taze transfer mi olacaksın donmuş mu ben donmuş oldum bana transfer olacağım ay estrofem vermişti opudan sonra dediğin gibi antibiyotik falan kullandım kuzum

6 yumurta toplanmış sabah aradılar. 4 tanesi iyi döllenmiş dedi.p.tesi tekrar arayacak embriyolog..hayırlısı inşallah..

Üzülme hayırlısı olsun.tek bile önemli bu aşamada cnm.
Gozun aydın canım benim çok iyi deger ins hepside guzelcene ilerler ve sana sımsıkı tutulurlar canım benim

Ben de tüm belirtiler var inan bu sefer de niye var tutmadı mı bir sorun mu var diye korkuyorsun. Bugün 7.gün hafifledi ama. Olacağına varacak işte
Valla kuzum bu zaman daha zor zamanmış beklemek ne oldu demek allahim hakkimizdan hayırlı olanı versin inş güzel müjdeli haberler alırız birlikte ins

Evet var benim bu şekilde tuttu nolur moral bozmayın sürekli pozitif düşünün demekki dua edin ben ellerim kasıklarımda göbeğimde sürekli ayetel kürsü okudum çok rahatlatıyor
Biliyorum kuzum seni sende hep yok diye uzuluyordun çok şükür güzel haber aldin Rabbım kucaginada alamayi nasip etsin inş bende senin gibi belirti olmadan güzel pozitif haberi alırım inş bebisim benimledir

Benim doktorum yasak koymadı ama ben sadece sabah kahvaltıda bardağın 3/4 ü süt 1/4 ü filtre kahve olacak şekilde kahve tüketiyorum başka çay içmiyorum transferin 4. Günündeyim
Ben filtre kahve delisi bir insandım.Bir büyük fincan içerdim,içmedim transferden sonra.Ama sizin ki gibi içebilirim.Sonuçta 1/4’lük bir oran masum görünüyor Hayırlısı olsun,ben 20 yıl sigara da içtim.3.denemem de pozitif olmayınca artık Kasım itibariyle bıraktım.Umarım bebişlerimiz tutunur.

Ben kahveci olduğum için mutlu haberi aldığımda kahve içtim(9.günde) keyif kahvesi dün ilk defa çay içtim (5.haftam)
Ben ikisini de deli gibi içerdim.Bakalım inşaallah biz de bir keyif kahvesi ya da çayı içeriz Sizin 5.gün embriyosu mu?9.gün deyince erken alabilmişsiniz haberi.Sağlıkla kucaklayın inşaallahBenim 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.26 Haziran test tarihim

Kuzum ben ilk transferin 6 günü testte 30 çıktı 8 günü yani bu gün 112 çıktı 5 gün emeiyosuydu

Herşey dozunda yiyebilir ve içebilirsin dedi benim dr, gun icinde kucuk fincanda filtre kahve ve 1 türk kahvesi iciyorum ben, yediklerimiz içtiklerimiz evet önemli dengeli olması ama psikolojimiz daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…