- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.581
Doğru canım benim 5. gunluk embriyoydu benimkiler galiba ondan erken benim ama bakalım ins bebislerim benimledir bende hiç belirti yok senin durumun nasıl canım benim ?Beyaz lale ben 14’ünde transfer oldum,test günüm 26’sı.Mamafala ile aynı.Senin transferin 14’ü Test günün 24’ü ise senin 5 günlüktür embriyon.Çünkü benim 3 günlük emnriyolarım.
Benim de 10 seneye yakın sigara geçmişim oldu çok şükür 3 sene oldu içmiyorumBen filtre kahve delisi bir insandım.Bir büyük fincan içerdim,içmedim transferden sonra.Ama sizin ki gibi içebilirim.Sonuçta 1/4’lük bir oran masum görünüyorHayırlısı olsun,ben 20 yıl sigara da içtim.3.denemem de pozitif olmayınca artık Kasım itibariyle bıraktım.Umarım bebişlerimiz tutunur.
Valla bugüne kadar ayaktayken ve uzun süreli oturduğumda rahim üstü (pelvik) ağrım oluyordu.Başka hiç bir belirtim yoktu.Bugün o belirti de yok.Belirtisiz bir zaman geçiriyorumDoğru canım benim 5. gunluk embriyoydu benimkiler galiba ondan erken benim ama bakalım ins bebislerim benimledir bende hiç belirti yok senin durumun nasıl canım benim ?
Çok iyi olmuş ilk denemenizin 3 sene öncesinde bırakmanız.İnşaallah güzel haberleri alırızBenim de 10 seneye yakın sigara geçmişim oldu çok şükür 3 sene oldu içmiyorumSizi de ayrıca tebrik ederim bırakmak gerçekten çok zor bıraktığınız için . 1/4 koysam da yine de çok koyu yapmıyorum kahveyi açık oluyor kendimi bu şekilde kandirabildim ancak hem vesilesiyle sütte içmiş oluyorum benim ilk denemem hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız inşallah
Benim de aynıydı kuzu antibiyotik verme sebebi rahimden yumurta toplandı her ihtimale karşı enfeksiyon olmasın diyeKızlar opudan sonra transfere kadar estrofeme başladınız mı. Transferden sonra mı başlattı doktorunuz. Bana fitil verdiler. Transfere kadar. Bir de 3 günlük antibiyotik. Başka bir şey vermediler
25 cuma günü doktor 10.gün dedi test gününe Cuma günü hayrıyla alırız inşallah haberimiziÇok iyi olmuş ilk denemenizin 3 sene öncesinde bırakmanız.İnşaallah güzel haberleri alırızsizin de sanki test tarihiniz 26’sıydı değil mi?Yanlış hatırlamıyorsam
Belirti aramaktan kendimizi dinliyoruz sanirim ben modayı çünküValla bugüne kadar ayaktayken ve uzun süreli oturduğumda rahim üstü (pelvik) ağrım oluyordu.Başka hiç bir belirtim yoktu.Bugün o belirti de yok.Belirtisiz bir zaman geçiriyorumHayırlısı Bakalım ,nasipse olacak inşaallah Dua edelim
Evet aynı gün olmuştuk 2 adet 5. Gün embriyosu dondurulmuş. Bana 26si dedi tarihCanım biz aynı gün trasnfer olduk demi senin günün 26mi ? Bana doktor 24 du verdi konulan embriyon kaç günlük tu canım?
Sordum canım kliniğeBenim de aynıydı kuzu antibiyotik verme sebebi rahimden yumurta toplandı her ihtimale karşı enfeksiyon olmasın diye
ay inşallaaaahhh inşallah artık kavuşayım yavruma bende. çok korkuyorum bi aksilik cıkıcak diyeBenim de 1 tane embriyom kalmıştı bende üzüldüm korktum ama denedim oldu pozitif düşünün sürekli yarışı kazanan o olmuş demekki altın yumurtadır inşallah
İnşallah sizinledir demek rahat bi hamilelik geçireceğiz ki ondan belirti yok diyorum kendime inşallah öyledirBiliyorum kuzum seni sende hep yok diye uzuluyordun çok şükür güzel haber aldin Rabbım kucaginada alamayi nasip etsin inş bende senin gibi belirti olmadan güzel pozitif haberi alırım inş bebisim benimledir
Az kaldı gelecek o keyif günü inşallahBen ikisini de deli gibi içerdim.Bakalım inşaallah biz de bir keyif kahvesi ya da çayı içerizSizin 5.gün embriyosu mu?9.gün deyince erken alabilmişsiniz haberi.Sağlıkla kucaklayın inşaallah Benim 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.26 Haziran test tarihim
Korkmayın lütfen rabbim ol diyince oluyor diğer türlü ne kadar uğraşsak boş. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahay inşallaaaahhh inşallah artık kavuşayım yavruma bende. çok korkuyorum bi aksilik cıkıcak diye
Antibiyotik mi transfer sonrası bana opu sonrası demişlerdi değişmiş demekkiSordum canım kliniğedediler transfer sonrası başlatıyoruz
Aynen öyle, merak etmeyin hepimiz aynı durumdayızDemek ki bireysel. Hemen endişe etmeye yer arıyorum
Bana yasak demişti doktor, hiç içmedim çay kahve soda asitli içecek hiçbise yok, bolca su içiyorum bir çay tiryakisi olarakKızlar transferden sonra çay-kahve içen var mı aranızda?Ne diyor doktorunuz?
Aaa ben de çok içiyorum bunu sorayım muhakkak. Gerçi benim doktor biraz relaks rutinini değişme diyorBana yasak demişti doktor, hiç içmedim çay kahve soda asitli içecek hiçbise yok, bolca su içiyorum bir çay tiryakisi olarak
Benim nette takip ettiğim biçok doktor da rutin değiştirmeyin diyor ama bence o konuda günlük aktivitelerden bahsediyorlar. benim doktorum çay kahve bitki çaylarını yasakladı ama sodayı mesela başka bi doktordan duymuştum rahimi genişletiyor diye o yüzden içmiyorum. Baharat olarak nane, maydanoz ve kekik kullanmamaya özen gösteriyorumAaa ben de çok içiyorum bunu sorayım muhakkak. Gerçi benim doktor biraz relaks rutinini değişme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?