2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Beyaz lale ben 14’ünde transfer oldum,test günüm 26’sı.Mamafala ile aynı.Senin transferin 14’ü Test günün 24’ü ise senin 5 günlüktür embriyon.Çünkü benim 3 günlük emnriyolarım.
Doğru canım benim 5. gunluk embriyoydu benimkiler galiba ondan erken benim ama bakalım ins bebislerim benimledir bende hiç belirti yok senin durumun nasıl canım benim ?

Benim de 10 seneye yakın sigara geçmişim oldu çok şükür 3 sene oldu içmiyorum Sizi de ayrıca tebrik ederim bırakmak gerçekten çok zor bıraktığınız için . 1/4 koysam da yine de çok koyu yapmıyorum kahveyi açık oluyor kendimi bu şekilde kandirabildim ancak hem vesilesiyle sütte içmiş oluyorum benim ilk denemem hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız inşallah

Doğru canım benim 5. gunluk embriyoydu benimkiler galiba ondan erken benim ama bakalım ins bebislerim benimledir bende hiç belirti yok senin durumun nasıl canım benim ?
Valla bugüne kadar ayaktayken ve uzun süreli oturduğumda rahim üstü (pelvik) ağrım oluyordu.Başka hiç bir belirtim yoktu.Bugün o belirti de yok.Belirtisiz bir zaman geçiriyorum Hayırlısı Bakalım ,nasipse olacak inşaallahDua edelim

Çok iyi olmuş ilk denemenizin 3 sene öncesinde bırakmanız.İnşaallah güzel haberleri alırız sizin de sanki test tarihiniz 26’sıydı değil mi?Yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar opudan sonra transfere kadar estrofeme başladınız mı. Transferden sonra mı başlattı doktorunuz. Bana fitil verdiler. Transfere kadar. Bir de 3 günlük antibiyotik. Başka bir şey vermediler
Benim de aynıydı kuzu antibiyotik verme sebebi rahimden yumurta toplandı her ihtimale karşı enfeksiyon olmasın diye

Çok iyi olmuş ilk denemenizin 3 sene öncesinde bırakmanız.İnşaallah güzel haberleri alırız sizin de sanki test tarihiniz 26’sıydı değil mi?Yanlış hatırlamıyorsam
25 cuma günü doktor 10.gün dedi test gününe Cuma günü hayrıyla alırız inşallah haberimizi

Belirti aramaktan kendimizi dinliyoruz sanirim ben modayı çünkü ben belirtizim hep bakalim ins bebislerim benleyse çok sasiracagim ben çok du ediyorum canım herkesede ediyorum ins allahim yüzümüzü güldürsün hamis olalım ins

Benim de 1 tane embriyom kalmıştı bende üzüldüm korktum ama denedim oldu pozitif düşünün sürekli yarışı kazanan o olmuş demekki altın yumurtadır inşallah
ay inşallaaaahhh inşallah artık kavuşayım yavruma bende. çok korkuyorum bi aksilik cıkıcak diye

Biliyorum kuzum seni sende hep yok diye uzuluyordun çok şükür güzel haber aldin Rabbım kucaginada alamayi nasip etsin inş bende senin gibi belirti olmadan güzel pozitif haberi alırım inş bebisim benimledir
İnşallah sizinledir demek rahat bi hamilelik geçireceğiz ki ondan belirti yok diyorum kendime inşallah öyledir dualarım sizinle

Az kaldı gelecek o keyif günü inşallah evet 5.gün embriyosuydu benim dayanamadım erkenden yaptım evde test yapmadan direk kana gittim ben ohh ikizler geliyor inşallah

Aaa ben de çok içiyorum bunu sorayım muhakkak. Gerçi benim doktor biraz relaks rutinini değişme diyor
Benim nette takip ettiğim biçok doktor da rutin değiştirmeyin diyor ama bence o konuda günlük aktivitelerden bahsediyorlar. benim doktorum çay kahve bitki çaylarını yasakladı ama sodayı mesela başka bi doktordan duymuştum rahimi genişletiyor diye o yüzden içmiyorum. Baharat olarak nane, maydanoz ve kekik kullanmamaya özen gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…