2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Progestan iğne ise yapar. Yağlı olduğu için. İğneyi olduktan sonra masaj yap. Yaparken agrimasa bile sonra ağrı yapiyor. Hareketlerini kısıtlıyor. Yürümekte zorlaniyorsun. Ben ilk denememde kullandım. Başka yok mu bu çok agritiyor dedim,prolutex yazdılar. Hatta piyasada bazen bulunmuyor o yüzden progestan yazdık demişlerdi

Evet onceki denememde prolutex kullanmistim o karindandi ve hic acitmiyordu boyle napicam bilmiyorum agridan odadan odaya yuruyemiyorum

Canım o iğne öyle maalesef yağlı bir iğne olduğundan zor dağılıyor

Ya bende opudan sonrada lekelenmem olmuştu 3 gün falan yine ilişlkiden sonra devam ediyor lekelenmem adet olcakmışım gibide karın ağrım oluyor bilmedim

canım ne korunması? Zaten hamile kalamadığımız için bu zor yoldayız.Bilemezsin mucize olur belki tüplerin kapalı değilse
pardon opu filan varsa yakın zamanda onu bilemem . Ben normal zamandan bahsediyordum. Ama doktor bana histereskopiden sonra bile 2 gün bekle sonra da korunma şans şanstır demişti.

Ya bende opudan sonrada lekelenmem olmuştu 3 gün falan yine ilişlkiden sonra devam ediyor lekelenmem adet olcakmışım gibide karın ağrım oluyor bilmedim
Benimde oldu opudan sonra 3,4 gün kahverengi lekeler geliyordu ama geçti. Olmadı birdaha. Dikkatli olmanda fayda var o zaman
canım ne korunması? Zaten hamile kalamadığımız için bu zor yoldayız.Bilemezsin mucize olur belki tüplerin kapalı değilse
Tedavide birsürü hormon ilacı alıyoruz yumurtalıklarımız normalden fazla çalışıyor. Opudan sonra da ilacın etkisi 1,2 ay devam eder belki diye düşündüm. Çünkü femara gibi ilaçlar kullananlarda devam ediyormuş. Fazla yumurta büyüdüyse çoğul gebelik riski olur diye sordum. Aşılamalarda iptal ediliyor ya bu gibi durumlarda. Gerçi olacak olduktan sonra her türlü olurdu şimdiye kadar.

Amin inşallah canım saat 2 de içimde olcak inşallah canına can katabilirim
Sıkı sıkı tutunsun annesine hiç bırakmasın inşallah cnm..
Âmin Cnm inşallah. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

yok canım yok, nerde çoklu gebelik olacak biliuorum 2 ay femara kullandık. Rahim filmi- histereskopi gbi işlemler anestezili oldupu halde doktorlar o aynı ayı bile değerlendirin diyor, yani benım doktorum dedi belki mucize olur diye ( olmadı) Allah nasip eder de 1. bebeğim olırsa bir daha korunmayacağım isterse 5 ay arayla olsun ama yeter ki olsun....

o kadar doğru anlatmışsın ki... Düzenli adet olurum, vajinal muayenemi oldum bebek istedikten sınra tek bir sorun yok. Adet görmeyen 4 ayda bir kez ilaç yardımıyla adet görebilen insanlar ilk ilişkide hamile kaldı

canım farklı bir yerde vurulmayı dene. Ben ikincisini devletin acilinde vuruldum . Hiç ama hiç ağrım yok.

Cevabım olsa verecem cnm sağlık ocağında vermiştim kanı oda diğer güne çıkıyormuş bilmiyordum artık yarın öğrenicem
Aaa evet canım sağlık ocağı öyle. Ama tanıdık varsa laboratuvarı aratip akşamda söyleyebiliyorlar. Yarın 10.30 11.00 gibi git sor. Şansın varsa çıkar,ya da ogleyi bekleyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…