2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ah Aylin ne bileyim bizim de böyleymiş kaderimiz, neyse umarım bu sefer güçlerimizi birleştirir ve bu kötü kadere dur deriz. İnşaallah arkadaşım , bu sefer o bebekler gelir buraya Benim 4. denemem senin kaç oldu?

cnm ben göbekten kullanıyorum başka topikte arkadaşlar birbirlerine tavsiye veriyorlardı.iğneyi vurdutmadan önce avuçlarının içinde 5 dkk bekletiyorlarmış vücut ısısına gelmesi için ve hemşirenin çok yavaş vermesi gerekiyor,birde vurulduktan snra biraz yürümek iyi geliyormuş ilacın dağılması için..

Merhaba bende 16 Haziran’da 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum inşAllah herkes güzel haberler alır Rabbim emeklerimizin karşılığını nasib etsin
Merhaba :) bende bugün 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı. Siz be durumdasınız sonuç pozitiftir inşallah bana bir tavsiyeniz var mı :)

pardon opu filan varsa yakın zamanda onu bilemem . Ben normal zamandan bahsediyordum. Ama doktor bana histereskopiden sonra bile 2 gün bekle sonra da korunma şans şanstır demişti.
Canım senin histereskooide çizik atıldı mı.
Benim çizik atıldığı için bir hafta kanama oldu az az o sebeple yumurtlama zamanı da geçmiş oldu .

Hayırlı olsun canım benim ins güzel sonuçlar alirsin henüz o konuşmayı dr yapmadık ama 12 haftaya kadar bilemedim artık pozitif görüp hamiş olalımda ne yapalım başka dayanacagiz
Valla ben dayanamıyorum artık çok kötü oldu kalçalarım bugün gerçekten ağladım artık inşallah yüzümüz güler bizimde

Canım senin histereskooide çizik atıldı mı.
Benim çizik atıldığı için bir hafta kanama oldu az az o sebeple yumurtlama zamanı da geçmiş oldu .
Deniz bana da çizik attı Ümit hoca ama ben de kanama olmadı. İlk kez çizik atılıyor. Çizik atılmasının amacı ne?İlla kanama olması gerekiyor mu?Bir de bana iğne yapıp 2 ay doğal menapoza soktu. Bu 4. denemem diye artık ben de sormuyorum neden bunlar yapılıyor diye. Eskiden çok incelerdim baktım birşey değişmiyor, artık birşey sormuyorum Ümit hoca'ya ilk kez gidiyorum, o kadın da yazık çok yoğun, sessiz olmam mutlu ediyordur

Öyle deme herşeyin hayırlısı 1.si olsunda 2.yi düşünürüz. Görümcemin arka arkaya oldu o kadar zorlanıyor ki. En doğru zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…