- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.081
Ah Aylin ne bileyim bizim de böyleymiş kaderimiz, neyse umarım bu sefer güçlerimizi birleştirir ve bu kötü kadere dur deriz. İnşaallah arkadaşım , bu sefer o bebekler gelir burayao kadar doğru anlatmışsın ki... Düzenli adet olurum, vajinal muayenemi oldum bebek istedikten sınra tek bir sorun yok. Adet görmeyen 4 ayda bir kez ilaç yardımıyla adet görebilen insanlar ilk ilişkide hamile kaldı
cnm ben göbekten kullanıyorum başka topikte arkadaşlar birbirlerine tavsiye veriyorlardı.iğneyi vurdutmadan önce avuçlarının içinde 5 dkk bekletiyorlarmış vücut ısısına gelmesi için ve hemşirenin çok yavaş vermesi gerekiyor,birde vurulduktan snra biraz yürümek iyi geliyormuş ilacın dağılması için..Kizlar gecen transferimde karindan progestan yani prolutex igne vurulmustum kimyasal
Olunca bu sefer doktorum
Kalcadan olmami istedi fakat cok agriyor dayanilacak gibi degil cok zorlaniyorum benden baska yasayan varmidir yokmu bunun bir caresi acaba masaj ovma herseyi deniyorum faydasi yok
Merhaba :) bende bugün 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı. Siz be durumdasınız sonuç pozitiftir inşallahMerhaba bende 16 Haziran’da 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum inşAllah herkes güzel haberler alır Rabbim emeklerimizin karşılığını nasib etsin
Canım senin histereskooide çizik atıldı mı.pardon opu filan varsa yakın zamanda onu bilemem . Ben normal zamandan bahsediyordum. Ama doktor bana histereskopiden sonra bile 2 gün bekle sonra da korunma şans şanstır demişti.
Valla ben dayanamıyorum artık çok kötü oldu kalçalarımHayırlı olsun canım benim ins güzel sonuçlar alirsinhenüz o konuşmayı dr yapmadık ama 12 haftaya kadar bilemedim artık pozitif görüp hamiş olalımda ne yapalım başka dayanacagiz
6 gün kuzumHayırlı olsun tebrik ederimkaçıncı gün test yaptırdınız
Deniz bana da çizik attı Ümit hoca ama ben de kanama olmadı. İlk kez çizik atılıyor. Çizik atılmasının amacı ne?İlla kanama olması gerekiyor mu?Bir de bana iğne yapıp 2 ay doğal menapoza soktu. Bu 4. denemem diye artık ben de sormuyorum neden bunlar yapılıyor diye. Eskiden çok incelerdim baktım birşey değişmiyor, artık birşey sormuyorumCanım senin histereskooide çizik atıldı mı.
Benim çizik atıldığı için bir hafta kanama oldu az az o sebeple yumurtlama zamanı da geçmiş oldu .
Öyle deme herşeyin hayırlısı 1.si olsunda 2.yi düşünürüz. Görümcemin arka arkaya oldu o kadar zorlanıyor ki. En doğru zamanda gelsin inşallah bebişlerimizyok canım yok, nerde çoklu gebelik olacak biliuorum 2 ay femara kullandık. Rahim filmi- histereskopi gbi işlemler anestezili oldupu halde doktorlar o aynı ayı bile değerlendirin diyor, yani benım doktorum dedi belki mucize olur diye ( olmadı) Allah nasip eder de 1. bebeğim olırsa bir daha korunmayacağım isterse 5 ay arayla olsun ama yeter ki olsun....
Kaçıncı gün embriyosuydu baya erken çıkmış maşallah benimde yarın 5 olacak 13.gün test ylicin cagirdialr insan bekleyemiyor6 gün kuzum
Kuzum 5 gün emriyosuydu 6 gün kan tetsim 30 8 gün 112 10 gün işte bu gün yani 359 ciktiKaçıncı gün embriyosuydu baya erken çıkmış maşallah benimde yarın 5 olacak 13.gün test ylicin cagirdialr insan bekleyemiyor
Ah iyi cesaret. Ben bugünde yapamadım, progestan almaya gittim eczaneye testte aldım sonra geri bıraktım. Sende belirgin bir değişiklik ya da belirti yoktu dimi canımKuzum 5 gün emriyosuydu 6 gün kan tetsim 30 8 gün 112 10 gün işte bu gün yani 359 cikti
evet canım çizk atıldı adetin bittiği gün oldım ben. Kanama 2 gün oldu. Değerlendirsek de nafile ....Canım senin histereskooide çizik atıldı mı.
Benim çizik atıldığı için bir hafta kanama oldu az az o sebeple yumurtlama zamanı da geçmiş oldu .
ben olsam asla doktora sormadan hareket etmezdim.Doktor olur bile dese korkardımKizlar gebelik testim pozitif ama doktorum ilişki hakkında bişey demedi sizce yasakmi bı zararı olurmu bebise
canım dinlenıyorsun değil mi mart grubund bir arkadaş böyle bi değerle başladı sonra hep katladıKızlar değerim 6.58 çıktı sanırım düşük bi değer doktorla yarın görüşecem ne diyecek bakalım
Yani bi umut dondurulmuş 5. Gün embriyosu 12 gün sonra bu değerde bilmiyorum Hayırlısıcanım dinlenıyorsun değil mi mart grubund bir arkadaş böyle bi değerle başladı sonra hep katladı
Bizim de arta arta gider InsalalhKuzum 5 gün emriyosuydu 6 gün kan tetsim 30 8 gün 112 10 gün işte bu gün yani 359 cikti
adı mordeno idi hatta bak yaz aramaya sana umut olurYani bi umut dondurulmuş 5. Gün embriyosu 12 gün sonra bu değerde bilmiyorum Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?