- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.301
Deniz birşey soracağım, sen prednol kullanmaya devam ediyor musun?Çğu kişi transferden önce kesmiş. Yada transferden sonra çok az kullanmış. Ben devam ediyorum, sen ediyor musun?4 mg'dı ama benim hep.Bazılarının 16 mg kullandığını duydum.Ben hala yatıyorum :) ama gün içinde özellikle yemeklerden sonra evde yürüyorum.Yani sürekli yatmakta iyi değil diye biliyorum ama Uzun süre ayakta kalmıyorum saat başı kalkıp evde yürüyorum yine yatıyorum.Bu gün 3. Gün 5 gün böyle yapmayı planlıyorum 6. gün yemek yapicam insAllah:)
3 litre su içiyorum ve ilaçlarımı saati de içmeye özen gösteriyorum
Merhaba canim doktorum benimde teste kadar 8 mg kullanmami istedi ve okadar igrenc bir tadi varki ah ahDeniz birşey soracağım, sen prednol kullanmaya devam ediyor musun?Çğu kişi transferden önce kesmiş. Yada transferden sonra çok az kullanmış. Ben devam ediyorum, sen ediyor musun?4 mg'dı ama benim hep.Bazılarının 16 mg kullandığını duydum.
olsun kızlar prednol bağışıklık baskılayıcı ve belki de bu sayede pozitif göreceksiniz. Bana da prograf diye bir bağışıklık baskılayıcı verildiMerhaba canim doktorum benimde teste kadar 8 mg kullanmami istedi ve okadar igrenc bir tadi varki ah ah
Insallh bu son olur bagisiklik serumu da verildi umarim hersey yolundadir. 3.gun emriyosu 5 gune gere biraz daha netlesmesi uzun dimi rahime yerlesme vs. Gibiolsun kızlar prednol bağışıklık baskılayıcı ve belki de bu sayede pozitif göreceksiniz. Bana da prograf diye bir bağışıklık baskılayıcı verildi
evet bama da verildi intralipid serum . 10.gün kan versem mi diyorum ben dr doktor 11 dediInsallh bu son olur bagisiklik serumu da verildi umarim hersey yolundadir. 3.gun emriyosu 5 gune gere biraz daha netlesmesi uzun dimi rahime yerlesme vs. Gibi
Bana da 11 dedi :) daha bugun bismillah 1.gun ama simdiden nasil gececl bilmiyorumevet bama da verildi intralipid serum . 10.gün kan versem mi diyorum ben dr doktor 11 dedi
2.ye geçmeden belki histereskopi ister diyeveğim ama sorun görmüuorsa istemez. Benden istedi oldum bi sırun yokmuş ama rahme çizk attı. Şimdi transfer sınucumı beklıyorumİnş cnm Rabbim büyük bol dua etmek gerek
ben 8.günümdeyim inan 80 gün gibi geldi bana . Herkes işe geri dönüyor akşama kadar işteyken vakit geçiuormuş. Ben korktupum için izinliyim evdeyim asla vakit geçmediBana da 11 dedi :) daha bugun bismillah 1.gun ama simdiden nasil gececl bilmiyorum
Hayır transfer olmadım henüz belli degilTransfer oldun mu yani ? Test günün ne zaman
Erkenden yapmayı düşünüyor musunBana 2 temmuzda yap dediler :)
Ben de 18 haziran cuma günü transfer oldum. 5.gün olmuyor muArkadaşlar 18 haziranda transfer olan var mı bugün 4. Gün ayrıca hiç evde test yaptınızmı
Canım 18 haziran transfer günü sayılmıyor ertesi gün başlıyoruz saymaya bugün 4. Gün oluyorBen de 18 haziran cuma günü transfer oldum. 5.gün olmuyor mutest yapmadım henüz erken diye
Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Korucuk Tüp Bebek Merkezinde. 4.gün embriyorsu. Ya ben direk olduğum gün saymaya basladimCanım 18 haziran transfer günü sayılmıyor ertesi gün başlıyoruz saymaya bugün 4. Gün oluyorsen nerde yaptrdn kaçıncı gün embryosu
Bende izinliyim okadar islem yapiyoruz 3 4 gun izin icin riske atamam bolesi daha iyi siz test yapicakmisiniz evde pekiben 8.günümdeyim inan 80 gün gibi geldi bana . Herkes işe geri dönüyor akşama kadar işteyken vakit geçiuormuş. Ben korktupum için izinliyim evdeyim asla vakit geçmedi
Suanlik ple bisey düşünmüyorum ama kesin 6. Gunden sonra hadi yap ne olacak en fazla tek vizgi cikar zaman dolmadiki normal derim :)Erkenden yapmayı düşünüyor musun
5 te yaptım çıkmadı . 10 da direkt kan vericem. Valla yüreğim dayanmıyor evde test yapmadığım içinBende izinliyim okadar islem yapiyoruz 3 4 gun izin icin riske atamam bolesi daha iyi siz test yapicakmisiniz evde peki
evde hiç çift çizgi görmediğim için dicektim5 te yaptım çıkmadı . 10 da direkt kan vericem. Valla yüreğim dayanmıyor evde test yapmadığım için
Bende 5. Gün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. İnşallah erken diye çıkmamıştır da 10.gün kanda pozitifi görürüz5 te yaptım çıkmadı . 10 da direkt kan vericem. Valla yüreğim dayanmıyor evde test yapmadığım için
Hayırlısı ile pozitif sonuçlar alalım inşallah bi belirgin bisi var mıSakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Korucuk Tüp Bebek Merkezinde. 4.gün embriyorsu. Ya ben direk olduğum gün saymaya basladim
canım senin ilk deneme oldupu halde mi pgt yapalım dediler hangi merkez? Çok pahalıya gelıyor ya yoksa daha garanti oluyordur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?