2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Deniz birşey soracağım, sen prednol kullanmaya devam ediyor musun?Çğu kişi transferden önce kesmiş. Yada transferden sonra çok az kullanmış. Ben devam ediyorum, sen ediyor musun?4 mg'dı ama benim hep.Bazılarının 16 mg kullandığını duydum.

Merhaba canim doktorum benimde teste kadar 8 mg kullanmami istedi ve okadar igrenc bir tadi varki ah ah

olsun kızlar prednol bağışıklık baskılayıcı ve belki de bu sayede pozitif göreceksiniz. Bana da prograf diye bir bağışıklık baskılayıcı verildi
Insallh bu son olur bagisiklik serumu da verildi umarim hersey yolundadir. 3.gun emriyosu 5 gune gere biraz daha netlesmesi uzun dimi rahime yerlesme vs. Gibi

canım senin ilk deneme oldupu halde mi pgt yapalım dediler hangi merkez? Çok pahalıya gelıyor ya yoksa daha garanti oluyordur tabi
LeYLa_21 biz de gönderdik pgt için 4 tane gönderdik 1 tane sağlıklı geldi bizim ilk denememiz ama genetik testi yaptırmıştık sıkıntılı çıktı o yüzden embriyoları gönderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…