- 11 Ocak 2019
- 338
- 245
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.361
Transfer sonrası catlatma iğnesi ne için oluyormus acaba bana vermedi Dr ben sadece 2 günde bir progestan iğne vuruluyorumKızlar benim transferin 6.gununde yani dun ovitrelle çatlatma ignesi vuruldum.benden başka vurulan var mi?
Günde 1, bunlar zaten günde 1 tane alınıyor genelde.Sağol canım aynen icerikleri aynı gibi esin günde kaç adet içti
Birşey olmaz içini ferah tut. Bazı hamileler ilk 3 aya kadar adet olacakmış gibi hissediyorlarmış. Bende de var. Ama hem hamilelik hem adet belirtisi olabiliyor.Kızlar bu gün adet olacakmışım gibi sancim oldu bir kaç kez adet günüm de test günümle aynı cmt hayırlısı bakalım nolacak
Canım ne zamandı transferin?Pozitifi gördün :) İnşaallah kimyasal falan değildir. Umarım artarak gider canımKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Deniz sen kimyasalı gördüğünde ilk gün değerin kaçtı?Benim 37 idi, sonra 21 ve 4.5 oldu 2 gün ara ile yaptığım testlerde. İnşaallah bu sefer aynı şeyi yaşamayız.Ben bir oncekinde 9.gün evde basit test yaptım çıkmadı sonra 11 gün yaptım çift çizgi çıktı gerçi kimyasalla sonuçlandı ama diyeceğim 10 günden önce 3. Gün Embriyosu çıkmayabilir evdeki testte moralin bozulmayacaksa yap
Bir önceki denememde 10. Gün çıktı benim3. Gün embriyosuydu. Çok şükür şu an yanımda 2,5 yaşında. Bu sefer de yaptım ama negatif oldu. Yarın kan vereceğim bakalım artık. Ama pek ümidim yokbilmıyorum da dayanacak gücüm kalmadı çılar diye düşünğyprum varsa tabi. Gruptaki 3.gün embriyoları kaçıncı gün test yaptı acaba
Herkes de 10. gün de görülecek diye bir şey yok. O yüzden 12. gün baktırın deniyor.Bir önceki denememde 10. Gün çıktı benim3. Gün embriyosuydu. Çok şükür şu an yanımda 2,5 yaşında. Bu sefer de yaptım ama negatif oldu. Yarın kan vereceğim bakalım artık. Ama pek ümidim yok
Hayırlı olsun canım inşallah değerlerin çok güzel bir şekilde katlanarak artarKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Bağışıklık arttırıcılar ne işe yarıyor acaba? Bana neden tek bi ilaç verdikiSadece pıhtılaşmam var canım o da coraspin içiyorum pozitif olursa iğne de ekleyecek
Progestan ve iğneyi düşük önleyici olarak verdi
Bantlar rahim kalınlaşması için
Prednol ve tetradox sanırım bağışık arttırıcı ve antibiyotik
Her doktor farklı canım genelde bunu transfer öncesi veriyorlar aslında ben kullanmıştım ama dediğim gibi her Dr izlediği yol farklıBağışıklık arttırıcılar ne işe yarıyor acaba? Bana neden tek bi ilaç verdiki
Doğru tabi ama insan ne yapsan üzülüyor.Herkes de 10. gün de görülecek diye bir şey yok. O yüzden 12. gün baktırın deniyor.
Değer süper canım gözünaydınKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
aaaaaaaaa canım tebrikler yaKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
bağışıklık baskılayıcı canım. Bağışıklık sist embriyoyu kabul etsin ona saldrmasın diye.. tabi ne sonuç verir bilinmezBağışıklık arttırıcılar ne işe yarıyor acaba? Bana neden tek bi ilaç verdiki
Ya sadece sabahları sancı oluyor kramp gibi onun dışında yok yani var ama ilaç iğne etkileri diye düşünüyorum. Sık idrara çıkma halsizlik vsHayırlısı ile pozitif sonuçlar alalım inşallah bi belirgin bisi var mı
Neden vuruldun?Doktor neden önermiş canım?İlk defa duyuyorum ben.İşe yaradığı birşey var demekki.Kızlar benim transferin 6.gununde yani dun ovitrelle çatlatma ignesi vuruldum.benden başka vurulan var mi?
Yumurtaları dollemek için alınan spermlere yapiyolar hasta no ile sisteme girersen görebilirsin .Bende ordan baktım canimBize tekrar test yaptırmadı.Direkt aldı spermi.Hiç düzeldi mi bilmiyorum
cnm ovitrelenin 10 yada 12 gün etkisi var tam hatırlayamadım.bence onun etkisi değil gebelik oluşmuş gibi duruyor kaçıncı gün embriyosuyduKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Ben kan pıhtılaşması yok ama hem ecopirin hemde oksapar iğne kullanıyorumCanım senin 2 faktör o yüzden hemen iğne de başlamış benim teki homozigot o yüzden kanama olmasın diye vermedim dedi normalde de kullanıyordum kızımda hiç kanamam olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?