2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Hayırlı olsun canım darısı basimiza insAllah

Canım hayırlı olsun inşallah kan testinde de yüksek değerleri görürsün eşin asker miydi?

yaaa hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin umarım sağlıkla rahat bi gebelik geçirirsin çok sevindim. darısı benim başıma artık :) kaçıncı gün verdin kanı değer baya iyi :))

yaaa hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin umarım sağlıkla rahat bi gebelik geçirirsin çok sevindim. darısı benim başıma artık :) kaçıncı gün verdin kanı değer baya iyi :))

amiiinnn inşallah canım, allahım hepinize nasip etsin. 5. gün embriyosu 12. gün kan testi

ya canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) bende hala belirti arıyorum artık aramıyorum koyverdim :)

Baya yüklenmiş sana

Allah sabır versin canım zor.Benim bundan önce olmayan denememde genetik olarak pıhtılaşmayı farketmişti doktor genetik test sonrası.Ama sadece corasprin vermişti.Bu gittiğim doktor kan sulandırıcı iğne de verdi.Bakalım hayırlısı.Ama şimdi koyulan 2 embriyoda,3 tane dondurulmuşumda 3.gün embriyosu.Hayırlısı .Tutmayan 5.günler tutan 3.günler var.Hayırlısı olsun,Allah en güzellerini sağlıklılarını versin inşaallah

Evet belki bu tutmazsa söylerim artırır artık.Allah sonumuzu hayır etsin

aminnnn inşallah canım allah bağışlasın kızını sana inşallah benim de olur :)

1 tane 5.gün embriyosu :) evet göğüslere biraz hassasiyet var ama şişlik yok. Bir iki gündür ise ellerim ayaklarım yanıyor, sancım kalmadı sayılır.
yaa dün bende dedim ayaklarım ellerim ateş atıyor sizce bu bir belirtimi dedim belirti oalrak düşünme dediler bana şuan da bana bi umut oldun belki bünyelerimiz aynı değil ama ne biliyim bi umut oldun işte :)

yaa dün bende dedim ayaklarım ellerim ateş atıyor sizce bu bir belirtimi dedim belirti oalrak düşünme dediler bana şuan da bana bi umut oldun belki bünyelerimiz aynı değil ama ne biliyim bi umut oldun işte :)

valla her şey etkiliyor acaba mı diyoruz : bekle test gününe kadar belirti arama :)))))) inşallah senin de güzel haberini duyarız. test ne zaman?

kızlar ben her adetten once vajinal batma yaşarım (baya çok belirgin bi batma bu farkedilmicek gibi değil) . Geçen de negatif sonucumdan bir gün once oldu. Bugün de çok oldu. yarın adet test günüm. Olmadı demek yine ağlıyorum...

Ayyyy canım benim aminnnn ins daha gidemedim kan vermeye eşimi bekliyorum çok heyecanlıyım korkumda var allah büyük rabbim hepimize müjdeli haberler versin ins sen güzel haberini alirsin ins canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…