- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.921
Hayırlı olsun canım darısı basimiza insAllahKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
valla bilmiyorum ki embriyolardan birinin kalitesi kötüydü ama canı veren allah belki oda can bulmuştur inşallah :)Canım sen bu kadar erken idrarda gördüğüne göre ikiz mi acaba?
evet canım benim amin amin insallah :)Hayırlı olsun canım 6. Güne goreiyi bir değer Allah artarak devam ettirsin kucagina almayı nasip etsin insAllah.5. Gün Embriyosu mu?
Canım hayırlı olsun inşallah kan testinde de yüksek değerleri görürsünCanım transfer
Canım transferden sonra demek istedim
Evden hiç çıkmadım canım
Ben kan testine güvenenlerdenim canım sağlıklı değeri orda görürsem sevinirim inşAllah
Rabbim hepimize nasib etsin inşallah
Cumartesi gidebilirsem hemen veririm bende malum eşim şehşrdışında
İnşallah birlikte güzel haber alırız canım
yaaa hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin umarım sağlıkla rahat bi gebelik geçirirsin çok sevindim. darısı benim başıma artık :) kaçıncı gün verdin kanı değer baya iyi :))Kızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
hayırlı olsun canım ya çok sevindim 5.gün embriyosu mu ?Hayırlı olsun canım 6. Güne goreiyi bir değer Allah artarak devam ettirsin kucagina almayı nasip etsin insAllah.5. Gün Embriyosu mu?
yaaa hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin umarım sağlıkla rahat bi gebelik geçirirsin çok sevindim. darısı benim başıma artık :) kaçıncı gün verdin kanı değer baya iyi :))
ya canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) bende hala belirti arıyorum artık aramıyorum koyverdim :)yaaa hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin umarım sağlıkla rahat bi gebelik geçirirsin çok sevindim. darısı benim başıma artık :) kaçıncı gün verdin kanı değer baya iyi :))
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizeamiiinnn inşallah canım, allahım hepinize nasip etsin. 5. gün embriyosu 12. gün kan testi
Baya yüklenmiş sanaTest gününden sonra dicem kuzum. Yan etkilerini hissediyorum artık. Rahatsız ediyor beni. Okudugum bütün forumlar en fazla oda binde bir 16 mg almış... Kalp atışı alana kadar devam demişti en son. Bişe desem çok biliyordun neden geldin derse diyorumama doktorum baya ilaç kullanan Bi doktor onu anladım. Prulıton iğne oluyorum. Günde 4 vajinal fitil işkence gibi. Kan sulandırıvı ve aspirin var. Prendol var birde 4 tane estrofem
Allah sabır versin canım zor.Benim bundan önce olmayan denememde genetik olarak pıhtılaşmayı farketmişti doktor genetik test sonrası.Ama sadece corasprin vermişti.Bu gittiğim doktor kan sulandırıcı iğne de verdi.Bakalım hayırlısı.Ama şimdi koyulan 2 embriyoda,3 tane dondurulmuşumda 3.gün embriyosu.Hayırlısı .Tutmayan 5.günler tutan 3.günler var.Hayırlısı olsun,Allah en güzellerini sağlıklılarını versin inşaallahCanım ilk denemem herhangi bir hastanede oldu kimyasal oldu
2. Deneme daha temkinli gittim buradan tanıştığım bir arkadaşım vesile oldu ve onun sayesinde memorialla tanıştım onlar daha temkinli yaklaşıp genetik testlerime kadar istediler tek faktör pıhtılaşma çıktı böylelikle kan sulandırıcılar ile tanışmış oldum oradaki deneme ile kızıma kavuştum
3. Deneme dondurulmuş embriyolar ile oldu tek yumurta ikizi kızlarıma gebe kaldım 9. Hafta kanama oldu coraspin kesti drum iğneye devam dedi ancak kaybettim 17. Haftada yavrularımı
4. Deneme Başak bir hastanede yaptım ki büyük hata ettim orada 3. Gün embriyosu koydular nasibimde o da olmadı (hata diyorum çünkü tüp bebek her yerde yapılmaz laboratuvar çok çok önemli bunun önemini anladım)
5. Bu denemem bahçecide oldu işte test bekliyorum
Nasibimde varsa olur diyorum canım benim
canım benim de transferden sonra 3. günüm bugün dün akşam yıkandım ben :)Kizlar bugun 3.gunum dus ne zaman alacaksinjz
Evet belki bu tutmazsa söylerim artırır artık.Allah sonumuzu hayır etsinBitanem sormadım test gününden sonra dicem. Çünki yan etkilerini görmeye başladım bünyeme 32 mg ağır oldugunu düşünüyorum. Canım bildiğin kadarı ile düşük geçmişi olanlara biraz daha fazla mg başlanıyırmuş. Sana 8 yada 16 mg da verebilirdi. Ama demekki senin ki onu uygun görmüş. Bu doktorların işine aklım ermiyor artık.
aminnnn inşallah canım allah bağışlasın kızını sana inşallah benim de olur :)Kuzum amin
Benim 7 yaşında bir kızım var ama tek lekelenmem doğumda nişandan oldu
Yani demem o ki takılmayın lekelenme göğüs ağrısı vs öyle şeylere yeter kş Rabbim yazsın bi hazır embriyo konuldu diye dikkat ediyoruz dinliyoruz normalde kalanlar hiç hissetmiyordur adet gecikmesi dışında birde biz onca ilaç alıyoruz yani
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah
yaa dün bende dedim ayaklarım ellerim ateş atıyor sizce bu bir belirtimi dedim belirti oalrak düşünme dediler bana1 tane 5.gün embriyosu :) evet göğüslere biraz hassasiyet var ama şişlik yok. Bir iki gündür ise ellerim ayaklarım yanıyor, sancım kalmadı sayılır.
yaa dün bende dedim ayaklarım ellerim ateş atıyor sizce bu bir belirtimi dedim belirti oalrak düşünme dediler banaşuan da bana bi umut oldun belki bünyelerimiz aynı değil ama ne biliyim bi umut oldun işte :)
benim teste daha çok var canım ya 3 temmuzvalla her şey etkiliyor acaba mı diyoruz : bekle test gününe kadar belirti arama :)))))) inşallah senin de güzel haberini duyarız. test ne zaman?
Ayyyy canım benim aminnnn ins daha gidemedim kan vermeye eşimi bekliyorum çok heyecanlıyım korkumda var allah büyük rabbim hepimize müjdeli haberler versin ins sen güzel haberini alirsin ins canımBeyaz lale canım,kesin güzel sonuçlar alacaksın eminim,en az 150 çıkar sonuçÇünkü biraz önce yazan Bir Hayal adlı arkadaşımızın da 5.gün embriyosu ve 6.gün testi 30 küsür çıkmış.Senin 8.gün testin 60 küsürdü İkinizinki de maaşallah çok iyi gidiyor.Darısı başımıza.Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?