- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.881
5.gün embriyosu 12. gün testi. ilki kimyasal olduğu için doktorum kesinlikle 12. günden önce yapma dedi . kendimi zor tuttum ama yapmadan bekledim. çok şükür. darısı sizlerin başınaHayırlı olsun doktorların dediği hep kimseyle kendinizi kıyaslamayın ve belirti aramayın gerçekten öyle kaçıncı gün değerin bu maşallah çok guzel
Ayyy masallahh insallah bizimkide oyle olurKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Canım transferden sonra demek istedimGitmişken yaptırıverseydin kan testini de :). Çok sevindim silik çizgi olayına. Dur bakalım çıkar o zaman Cumartesi belki bugün denemeye gerek yok.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bebişlerimiz gelirLeke gelcek diye bişey yok canım benimde kasık ağrım var 3. Günüm
Yoktu hicbisey dün oldu ve hala devam ediyor, kullandığım ilaçlarda hep aynı anlamadimCanım 8.gün öncesi belirti varmıydı
Evet kuzum öyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBANa da geçmiyor zamanBen illa yerleşme kanaması gelecek diye bir şey duymadım açıkcası. Kiminde hiç belirti bile olmuyor. İçinizi ferah tutun..
Canım harika bir değer maşallahKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Amin inşallah5
5.gün embriyosu 12. gün testi. ilki kimyasal olduğu için doktorum kesinlikle 12. günden önce yapma dedi . kendimi zor tuttum ama yapmadan bekledim. çok şükür. darısı sizlerin başına
Yaaa yalnız değilim şükür peki hangi ilaçları kullanıyorsun suandaBende 3. Günden itibaren hep vardı şu anda var ilaçtan sanıyorum bende
Canım ya allah yardımcın olsun ne diceğimi bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zaman da bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah sağlıklaCanım bu 5. transferim bundan önce 4 transferim oldu ama hiçbirinde lekelenmem olmadı belirti yaşamadım ama 3 kez pozitif gördüm belirtilere takılmayın derim insanı dibe çekiyor düşünmek çok yıpratıyor
Kuzum aminCanım ya allah yardımcın olsun ne diceğimi bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zaman da bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah sağlıkla
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Ya canım çok fazla takiliyorsun böyle şeylere. Her doktorun tedavisi farklı,kullandığı dozajı farklı. Alt tarafı bağışıklık baskılayıcı yani. Hiç birimizin ilaç dozu birbiriyle aynı değil. Kimi doktor çok veriyor kimi az.Söylüyorum hazırmısıngünde toplam 32 mg bu işde ciddi Bi gariplik var. 100 kişiden 2 kişi gibiyim. Doktorun kimdi canım
ikiz ihtimalini düşünemiyorum bile :) allah razı olsun hepinizin gönlüne göre versinCanım harika bir değer maşallah
Yüksek epey kuvvetle muhtemel ikiz olabilir ben ikşzlerimde 8. Gün 250leri görmüştüm
Hayırlı olsun inşallah canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Gozun aydin canim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin AllahimKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
bu benim 2. transferim ilkinde hiç izin almadım kimyasalla sonuçlandı bu sefer 9 gün boyunca evde hafif işler yaptım işe gitmedim , çok su ve günde yarım avokado yedim. kasık ağrım ve ağız kuruluğumdan metalik bir tat dışında başka hiç bir şey yoktu. kişiden kişiye değişiyor kesinlikle benim deyemimin böyle olduAmin inşallahmerakla bekliyorum bende. En garantisi 12.gun zaten.Bugün 3.gunum transfer sonrası siz dikkat ettiniz mi transfer zamsniniz ve sonrası nasıl geçti?
Değerin sanki baya yüksek. Tam anlamıyorum ama,çift transfermiydi canım5
5.gün embriyosu 12. gün testi. ilki kimyasal olduğu için doktorum kesinlikle 12. günden önce yapma dedi . kendimi zor tuttum ama yapmadan bekledim. çok şükür. darısı sizlerin başına
amiiinnnnnnnn, hepimize inşallahhhGozun aydin canim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Allahim
hayır tek embriyo. 5. gün ama normalde 10. gün yapacakken doktor 12.gün yap dedi o yüzden bu değeri de normal kabul ettiDeğerin sanki baya yüksek. Tam anlamıyorum ama,çift transfermiydi canım
O metalik tat geçen düşüğünde benimde deneyimledigim birseydi yatarken sağa sola dönme falan yaptinmi?bu benim 2. transferim ilkinde hiç izin almadım kimyasalla sonuçlandı bu sefer 9 gün boyunca evde hafif işler yaptım işe gitmedim , çok su ve günde yarım avokado yedim. kasık ağrım ve ağız kuruluğumdan metalik bir tat dışında başka hiç bir şey yoktu. kişiden kişiye değişiyor kesinlikle benim deyemimin böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?