2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

5
Hayırlı olsun doktorların dediği hep kimseyle kendinizi kıyaslamayın ve belirti aramayın gerçekten öyle kaçıncı gün değerin bu maşallah çok guzel
5.gün embriyosu 12. gün testi. ilki kimyasal olduğu için doktorum kesinlikle 12. günden önce yapma dedi . kendimi zor tuttum ama yapmadan bekledim. çok şükür. darısı sizlerin başına

Ayyy masallahh insallah bizimkide oyle olur

Canım transfer
Gitmişken yaptırıverseydin kan testini de :). Çok sevindim silik çizgi olayına. Dur bakalım çıkar o zaman Cumartesi belki bugün denemeye gerek yok.
Canım transferden sonra demek istedim
Evden hiç çıkmadım canım
Ben kan testine güvenenlerdenim canım sağlıklı değeri orda görürsem sevinirim inşAllah
Rabbim hepimize nasib etsin inşallah
Cumartesi gidebilirsem hemen veririm bende malum eşim şehşrdışında
İnşallah birlikte güzel haber alırız canım

Canım harika bir değer maşallah
Yüksek epey kuvvetle muhtemel ikiz olabilir ben ikşzlerimde 8. Gün 250leri görmüştüm
Hayırlı olsun inşallah canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim

5

5.gün embriyosu 12. gün testi. ilki kimyasal olduğu için doktorum kesinlikle 12. günden önce yapma dedi . kendimi zor tuttum ama yapmadan bekledim. çok şükür. darısı sizlerin başına
Amin inşallah merakla bekliyorum bende. En garantisi 12.gun zaten.Bugün 3.gunum transfer sonrası siz dikkat ettiniz mi transfer zamsniniz ve sonrası nasıl geçti?

Canım ya allah yardımcın olsun ne diceğimi bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zaman da bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah sağlıkla

Canım ya allah yardımcın olsun ne diceğimi bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zaman da bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah sağlıkla
Kuzum amin
Benim 7 yaşında bir kızım var ama tek lekelenmem doğumda nişandan oldu
Yani demem o ki takılmayın lekelenme göğüs ağrısı vs öyle şeylere yeter kş Rabbim yazsın bi hazır embriyo konuldu diye dikkat ediyoruz dinliyoruz normalde kalanlar hiç hissetmiyordur adet gecikmesi dışında birde biz onca ilaç alıyoruz yani
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Burda isteyen herkese de rabbim böyle güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Söylüyorum hazırmısın günde toplam 32 mg bu işde ciddi Bi gariplik var. 100 kişiden 2 kişi gibiyim. Doktorun kimdi canım
Ya canım çok fazla takiliyorsun böyle şeylere. Her doktorun tedavisi farklı,kullandığı dozajı farklı. Alt tarafı bağışıklık baskılayıcı yani. Hiç birimizin ilaç dozu birbiriyle aynı değil. Kimi doktor çok veriyor kimi az.

ikiz ihtimalini düşünemiyorum bile :) allah razı olsun hepinizin gönlüne göre versin

Gozun aydin canim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Allahim

Amin inşallah merakla bekliyorum bende. En garantisi 12.gun zaten.Bugün 3.gunum transfer sonrası siz dikkat ettiniz mi transfer zamsniniz ve sonrası nasıl geçti?
bu benim 2. transferim ilkinde hiç izin almadım kimyasalla sonuçlandı bu sefer 9 gün boyunca evde hafif işler yaptım işe gitmedim , çok su ve günde yarım avokado yedim. kasık ağrım ve ağız kuruluğumdan metalik bir tat dışında başka hiç bir şey yoktu. kişiden kişiye değişiyor kesinlikle benim deyemimin böyle oldu

O metalik tat geçen düşüğünde benimde deneyimledigim birseydi yatarken sağa sola dönme falan yaptinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…