2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Hanımlar benim 7.günüm ilk günden beri bel ağrım var ara ara da kramp giriyordu bugün de kasıklarımda sancı var normal mi sizce?
Benim ayaktayken ve yürürken ya da uzun süreli oturmada ilk 3-4gün rahminin üstü (pelvik ) çok ağrıdı.Doktora sordum Normal dedi.Açıklamadı birşey.Sonra geçti ama.Ben Pazartesi (14 Haziran)’da transfer oldum ,hatırlıyorum Perşembe ve Cuma işim gereği 1’er saatten (15 dk arayla) 3 saat falan bilgisayar başında oturmak durumunda kaldım çok ağrıdı.Yürürken de ağrıyordu.Ama kramp gibi değildi ve 7 gün sürmedi.

Klima mı çarpıyor acaba burası aşırı sıcak klima çalışıyor sürekli kramplar belki üşütmeden falandır ya bilmiyorum ki ama kasık ağrım var bugün regl tarihime de dha 10 gün var negatif olsam bile

Vajinal fitil yok sende estrofem de yok
Estrofem’i rahim kalınlığı için veriyorlar.İyiyse kalınlığı vermemiştir.Bir de daha genç yaşlarda hormonlar daha normal olduğu için hormona boğmuyorlar.Progestan ve Prolutex’in birini seçebiliyorlar.Çünkü ikisi de progestron hormonu takviyesi.Bazı kişilerde (düşük yapmış,yaşı olan, kimyasal yaşayan) hem fitil hem iğneyi verebiliyorlar.

Kızlar ilaçlara takılmayın lütfen her doktorun tedavi protokolü farklı oluyor vede hasta durumuna göre değişiyor ben daha öncede yazmıştım önceki transferim kimyasal oldu die bu tedavimde ilaçlarımın birkaçı değişti bunun kesin bir sebebide yok doktorun kendi ağzıyla bir de bunu deneyelim dedi lütfen buna takılmayın

Kızlar bu ay kaç kişiyi gebe çıkardık aramızdan?Ben Beyaz Lale, Ssak, Bir Hayal’i hatırlıyorum Sağlıkla erişsinler yavrularına.
Amin canım sağolasın, darısı sana, size. İnşallah bu 8-10 haftalık süreci de hayırlısıyla atlatabilirsek biraz rahatlama gelecek

5 canım 2 adet inşallah kanda iyi bir değer görürsem o zaman rahatlayacağım test günüm pazartesi ama cumartesi 10. Gün vermek istiyorum pazartesi de merkezde veririm yine
Benimde aynı canım senle bakalim ins kanda güzel degerler görürüz bebislerimiz bizimledir allahim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese

Ben proluton kullanıyorum. Progestan ile aynı sey mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…