- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.961
Benim ayaktayken ve yürürken ya da uzun süreli oturmada ilk 3-4gün rahminin üstü (pelvik ) çok ağrıdı.Doktora sordum Normal dedi.Açıklamadı birşey.Sonra geçti ama.Ben Pazartesi (14 Haziran)’da transfer oldum ,hatırlıyorum Perşembe ve Cuma işim gereği 1’er saatten (15 dk arayla) 3 saat falan bilgisayar başında oturmak durumunda kaldım çok ağrıdı.Yürürken de ağrıyordu.Ama kramp gibi değildi ve 7 gün sürmedi.Hanımlar benim 7.günüm ilk günden beri bel ağrım var ara ara da kramp giriyordu bugün de kasıklarımda sancı var normal mi sizce?
Klima mı çarpıyor acaba burası aşırı sıcak klima çalışıyor sürekli kramplar belki üşütmeden falandır ya bilmiyorum ki ama kasık ağrım var bugün regl tarihime de dha 10 gün var negatif olsam bileBenim ayaktayken ve yürürken ya da uzun süreli oturmada ilk 3-4gün rahminin üstü (pelvik ) çok ağrıdı.Doktora sordum Normal dedi.Açıklamadı birşey.Sonra geçti ama.Ben Pazartesi (14 Haziran)’da transfer oldum ,hatırlıyorum Perşembe ve Cuma işim gereği 1’er saatten (15 dk arayla) 3 saat falan bilgisayar başında oturmak durumunda kaldım çok ağrıdı.Yürürken de ağrıyordu.Ama kramp gibi değildi ve 7 gün sürmedi.
Geçmiş oldun,hayır olsun canım.Doktorun ne dedi?Klima mı çarpıyor acaba burası aşırı sıcak klima çalışıyor sürekli kramplar belki üşütmeden falandır ya bilmiyorum ki ama kasık ağrım var bugün regl tarihime de dha 10 gün var negatif olsam bile
Doktorumla konuşmadım ki 10.gün test ver dedi ağrı sızı olabilir parol içersin demişti burda da görüyorum da regl ağrısı çekenler oluyor transfer sürecinde sonuçları ne oldu acaba iyi mi kötü müGeçmiş oldun,hayır olsun canım.Doktorun ne dedi?
Sen neler kullanıyorsunBaya yüklenmiş sana
Sen neler kullanıyo
Prulutex,oksapar bı de vitaminlerimSen neler kullanıyorsun
En güzeli canım benim iyi düşünmüştüm hem sende daha rahat edersin ve ins o umut seninledir güzel haberler alırsın canımYarın yaptırmaya karar verdim. Daha sağlam olsun diye
Umut işte
Ben transferin ertesi gününden beri regl belirtileri yaşıyorum o yüzden modum düşüktü canımHanımlar benim 7.günüm ilk günden beri bel ağrım var ara ara da kramp giriyordu bugün de kasıklarımda sancı var normal mi sizce?
canım benim de transferden sonra 3. günüm bugün dün akşam yıkandım ben :)
Bugun midem bozulmus gibi wc den cikamiyorum ishalim sanki ilacda kullanmiyirum ama neden bole oldumBen transferin ertesi gününden beri regl belirtileri yaşıyorum o yüzden modum düşüktü canım
Vajinal fitil yok sende estrofem de yokPrulutex,oksapar bı de vitaminlerim
Estrofem’i rahim kalınlığı için veriyorlar.İyiyse kalınlığı vermemiştir.Bir de daha genç yaşlarda hormonlar daha normal olduğu için hormona boğmuyorlar.Progestan ve Prolutex’in birini seçebiliyorlar.Çünkü ikisi de progestron hormonu takviyesi.Bazı kişilerde (düşük yapmış,yaşı olan, kimyasal yaşayan) hem fitil hem iğneyi verebiliyorlar.Vajinal fitil yok sende estrofem de yok
Kan verdin mi silik çizgi görmüştün galiba inşallah tutunma belirtisi yaşıyoruzdurBen transferin ertesi gününden beri regl belirtileri yaşıyorum o yüzden modum düşüktü canım
İyi haberlerle gelin inşallahYarın yaptırmaya karar verdim. Daha sağlam olsun diye
Umut işte
Amin canım sağolasın, darısı sana, size. İnşallah bu 8-10 haftalık süreci de hayırlısıyla atlatabilirsek biraz rahatlama gelecekKızlar bu ay kaç kişiyi gebe çıkardık aramızdan?Ben Beyaz Lale, Ssak, Bir Hayal’i hatırlıyorumSağlıkla erişsinler yavrularına.
İnşallah canım cumartesi yakınımda bir hastanede vericem pazartesi de merkezde veririm diyorumKan verdin mi silik çizgi görmüştün galiba inşallah tutunma belirtisi yaşıyoruzdur
İnşaallah canım.Sağlıkla gelsinler ,evinizin neşesi olsunlar.Allah hep güzelliklerini göstersinAmin canım sağolasın, darısı sana, size. İnşallah bu 8-10 haftalık süreci de hayırlısıyla atlatabilirsek biraz rahatlama gelecek
Benimde aynı canım senle bakalim ins kanda güzel degerler görürüz bebislerimiz bizimledir allahim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese5 canım 2 adet inşallah kanda iyi bir değer görürsem o zaman rahatlayacağım test günüm pazartesi ama cumartesi 10. Gün vermek istiyorum pazartesi de merkezde veririm yine
Ben proluton kullanıyorum. Progestan ile aynı sey mı acabaEstrofem’i rahim kalınlığı için veriyorlar.İyiyse kalınlığı vermemiştir.Bir de daha genç yaşlarda hormonlar daha normal olduğu için hormona boğmuyorlar.Progestan ve Prolutex’in birini seçebiliyorlar.Çünkü ikisi de progestron hormonu takviyesi.Bazı kişilerde (düşük yapmış,yaşı olan, kimyasal yaşayan) hem fitil hem iğneyi verebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?