- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.941
Dualarım bekleyen herkesle. Allahım sağlıkla nasip etsin herkesebenim teste daha çok var canım ya 3 temmuzdua et hamişlerin duası kabul olur derler yeni hamiş :)
Ins hastane ile sorun vardır canım ins bugün vereceğin kan çok güzel çıkar çok iyi haberler alırsın canım benimDr 5. Gün embriyosu olduğu için bir değer görmemiz gerekirdi dedi. Farklı laboratuvarda tekrar yaptır dedi bir de öyle yapicam hata olmasın diye. Sonuç aynıysa ilaçları birakicam
Çok güzel canım benim hayirli olsun silindi olsa çok güzel 5.gun embriyomuydu ? Ins cumartesi günü kanda çok güzel degerler görürsün canım benimBu sabah 8. Gün normal bir test yaptım çok silik çizgi yakaladım cumartesi kan vermeye gideceğim 10. Gün inşAllah bakalım kanda değer de önemli canım Rabbim nasib eylemiş olsun
Aminnn ins canım benim Allah razı olsun inş aksam tekrar kan vereceğim ins artık olur bakalim Rabbım bebis isteyen herkese nasip etsin inşHayırlı olsun canım 6. Güne goreiyi bir değer Allah artarak devam ettirsin kucagina almayı nasip etsin insAllah.5. Gün Embriyosu mu?
Ay maşalalh ya harıka bi değer tek embrıyo değilmi bizede nasip olsun inşallah5
5.gün embriyosu 12. gün testi. ilki kimyasal olduğu için doktorum kesinlikle 12. günden önce yapma dedi . kendimi zor tuttum ama yapmadan bekledim. çok şükür. darısı sizlerin başına
Birde siz idrar testi yapmıs mıydınız balla bence sizin ikiz olabilir hayırlısıysa olsun inşallahDualarım bekleyen herkesle. Allahım sağlıkla nasip etsin herkese
Hayır zor tuttum ama başardım. Ne eşim ne de doktorum izin vermedi yapmama. 12.gğnde direkt kaan tahliliBirde siz idrar testi yapmıs mıydınız balla bence sizin ikiz olabilir hayırlısıysa olsun inşallah
Aa şok oldum süpermiş sabır taşı olabilirsiniz tebrik ediyorum tekrar :)Hayır zor tuttum ama başardım. Ne eşim ne de doktorum izin vermedi yapmama. 12.gğnde direkt kaan tahlili
Canım moralini bozma adet belirtisi hamilelik belirtisi hepsi birbirine benziyor zaten.Stres yapmamaya calis Allah nasip ettiyse tutunacaksa bütün adet belirtilerini yasasak tutunacak,yok olmayacaksa bütün hamilelik belirtilerini yasasak olmaz o yüzden moralini bozmamayacalis iyi düşünelim iyi olsun kan sonucunu görmeden moral bozmak yok.Allah'ın dediği olurkızlar ben her adetten once vajinal batma yaşarım (baya çok belirgin bi batma bu farkedilmicek gibi değil) . Geçen de negatif sonucumdan bir gün once oldu. Bugün de çok oldu. yarın adet test günüm. Olmadı demek yine ağlıyorum...
Canım zaten tutacak olan varsa 3 yada 5 farketmiyor işte burada devreye laboratuvar giriyor 3 veya 5 derken zaten iyiyse o tutunuyor günün önemi hiç yok canım n iyi hücre seçimi ve en iyi yumurta ile birleşim önemli olanAllah sabır versin canım zor.Benim bundan önce olmayan denememde genetik olarak pıhtılaşmayı farketmişti doktor genetik test sonrası.Ama sadece corasprin vermişti.Bu gittiğim doktor kan sulandırıcı iğne de verdi.Bakalım hayırlısı.Ama şimdi koyulan 2 embriyoda,3 tane dondurulmuşumda 3.gün embriyosu.Hayırlısı .Tutmayan 5.günler tutan 3.günler var.Hayırlısı olsun,Allah en güzellerini sağlıklılarını versin inşaallah
İnşallah canım benim canı gönülden diliyorum bunu Rabbim emek veren,isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasınaminnnn inşallah canım allah bağışlasın kızını sana inşallah benim de olur :)
5 canım 2 adet inşallah kanda iyi bir değer görürsem o zaman rahatlayacağım test günüm pazartesi ama cumartesi 10. Gün vermek istiyorum pazartesi de merkezde veririm yineÇok güzel canım benim hayirli olsun silindi olsa çok güzel 5.gun embriyomuydu ? Ins cumartesi günü kanda çok güzel degerler görürsün canım benim
Hadi inşallahBitanem dur bakalım belli olmaz.Geçen YouTube ‘da 45 yaşında ikizlerini doğuran birini izledim.Belki biz de yaparız yakında
9. Gün içinKacıncı gun için söyledi bunu
Yarın yaptırmaya karar verdim. Daha sağlam olsun diyeIns hastane ile sorun vardır canım ins bugün vereceğin kan çok güzel çıkar çok iyi haberler alırsın canım benim
Doktorunuza sordunuz mu belkı hafif bir zedelenme falan olmustur kateterden benim transferim cok zor gecti bir türlü yerleştiremediler vs cok hafıf bi lekelenme oldu o yüzdenMerhaba, ben de az önce transferden geldim. 2 adet 5. Gün embriyosu. Hafif lekelenme/ kanama var. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktor kateteri yerleştirirken biraz ağrım oldu, kanama da ondan kaynaklandı diye düşünüyorum.
Canım transfer olmuşmuydınDoktorunuza sordunuz mu belkı hafif bir zedelenme falan olmustur kateterden benim transferim cok zor gecti bir türlü yerleştiremediler vs cok hafıf bi lekelenme oldu o yüzden
Ben de transfer sırasında biraz ağrı hissettim, doktoruma da söyledim, rahmim retrovert olduğu için kareterin biraz zor girdiğini söyledi. Şu an geçti lekelenme, hafif ağrı var.Doktorunuza sordunuz mu belkı hafif bir zedelenme falan olmustur kateterden benim transferim cok zor gecti bir türlü yerleştiremediler vs cok hafıf bi lekelenme oldu o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?