2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Dr 5. Gün embriyosu olduğu için bir değer görmemiz gerekirdi dedi. Farklı laboratuvarda tekrar yaptır dedi bir de öyle yapicam hata olmasın diye. Sonuç aynıysa ilaçları birakicam
Ins hastane ile sorun vardır canım ins bugün vereceğin kan çok güzel çıkar çok iyi haberler alırsın canım benim

Bu sabah 8. Gün normal bir test yaptım çok silik çizgi yakaladım cumartesi kan vermeye gideceğim 10. Gün inşAllah bakalım kanda değer de önemli canım Rabbim nasib eylemiş olsun
Çok güzel canım benim hayirli olsun silindi olsa çok güzel 5.gun embriyomuydu ? Ins cumartesi günü kanda çok güzel degerler görürsün canım benim

Canım moralini bozma adet belirtisi hamilelik belirtisi hepsi birbirine benziyor zaten.Stres yapmamaya calis Allah nasip ettiyse tutunacaksa bütün adet belirtilerini yasasak tutunacak,yok olmayacaksa bütün hamilelik belirtilerini yasasak olmaz o yüzden moralini bozmamayacalis iyi düşünelim iyi olsun kan sonucunu görmeden moral bozmak yok.Allah'ın dediği olur

Merhaba, ben de az önce transferden geldim. 2 adet 5. Gün embriyosu. Hafif lekelenme/ kanama var. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktor kateteri yerleştirirken biraz ağrım oldu, kanama da ondan kaynaklandı diye düşünüyorum.

Canım zaten tutacak olan varsa 3 yada 5 farketmiyor işte burada devreye laboratuvar giriyor 3 veya 5 derken zaten iyiyse o tutunuyor günün önemi hiç yok canım n iyi hücre seçimi ve en iyi yumurta ile birleşim önemli olan
Allahım nasib etmiş olsun inşallah

Çok güzel canım benim hayirli olsun silindi olsa çok güzel 5.gun embriyomuydu ? Ins cumartesi günü kanda çok güzel degerler görürsün canım benim
5 canım 2 adet inşallah kanda iyi bir değer görürsem o zaman rahatlayacağım test günüm pazartesi ama cumartesi 10. Gün vermek istiyorum pazartesi de merkezde veririm yine

Doktorunuza sordunuz mu belkı hafif bir zedelenme falan olmustur kateterden benim transferim cok zor gecti bir türlü yerleştiremediler vs cok hafıf bi lekelenme oldu o yüzden

Hanımlar benim 7.günüm ilk günden beri bel ağrım var ara ara da kramp giriyordu bugün de kasıklarımda sancı var normal mi sizce?

Doktorunuza sordunuz mu belkı hafif bir zedelenme falan olmustur kateterden benim transferim cok zor gecti bir türlü yerleştiremediler vs cok hafıf bi lekelenme oldu o yüzden
Ben de transfer sırasında biraz ağrı hissettim, doktoruma da söyledim, rahmim retrovert olduğu için kareterin biraz zor girdiğini söyledi. Şu an geçti lekelenme, hafif ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…