2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Transfer süresince neler kullandın canım

Değerlerin gayet normal artış göstermiş

Hayırlı olsun canım doktorun sağlama iştemiş Allahın izniyle yükselir 2ye katlana katlana gidecek 2 kez daha verince görürsün 1000leri Allah’ın izniyle

Hayırlı olsun canım doktorun sağlama iştemiş Allahın izniyle yükselir 2ye katlana katlana gidecek 2 kez daha verince görürsün 1000leri Allah’ın izniyle
Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere ins bilemedim böyle az az olunca 1000 olurmu nasıl diye de ins dediğin gibi 2 testinde olur allahin izniyle Rabbım geri kalan herseyi nasip etsin inş

Canım hiç stres yapma ins yarın test gunun güzel haber ve sonuç senden de alacağız hem hamilelikte adet belirti aynı olur derler ins seninde ağrın bebis senle olduğu içindir

8 ve 10 . Gunlerde testi aynı saattemi verdiniz eğer yam aynı saat değilse cok minik sapma oluyor sizinki gqyet guzel

benimde sabah transferim olmuştu akşam üstü iğne yaptım 1saat sonra falan lekelenmem oldu ama ben tutunmaya yormustum. çünkü 5. gün embriyosu blastokist aşamasında olduğu için 48 saat içinde tutunuyor. yani aynı gün yada sonraki gün inşallah seninde tutunmuştur canım. içini ferah tut bol bol film izle kitap oku takılmamaya çalış. inşallah güzel sonuç alırsın :))) dualarım seninle :)

Canım sen zaten erken yapmışsın testi oyuzden endişe etme iki katlanmış önemli olanı 2test sonra 1000 bulursun.Hayirli olsun hamileliğin Allah bizlere de nasip etsin insAllah

maşallah cnm.kat kat artsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…