- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.981
Transfer süresince neler kullandın canımKızlar ilaçlara takılmayın lütfen her doktorun tedavi protokolü farklı oluyor vede hasta durumuna göre değişiyor ben daha öncede yazmıştım önceki transferim kimyasal oldu die bu tedavimde ilaçlarımın birkaçı değişti bunun kesin bir sebebide yok doktorun kendi ağzıyla bir de bunu deneyelim dedi lütfen buna takılmayın
Progestan hap fitil olarak kullanıyorum günde 2 kere unutmuşumVajinal fitil yok sende estrofem de yok
Hayırlı olsun. Evet kanaman ondan dolayı.Merhaba, ben de az önce transferden geldim. 2 adet 5. Gün embriyosu. Hafif lekelenme/ kanama var. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktor kateteri yerleştirirken biraz ağrım oldu, kanama da ondan kaynaklandı diye düşünüyorum.
Değerlerin gayet normal artış göstermişMerhaba hanımlar kan sonucum 8.gun 68 10.gun 130 çıktı sizce normal mi az degermi ? (5.gun embriyosu 2 tane) dr 1000 kadar test verdi bu olurmu ki olması çok surermi ?yani her anı ne kadar zormuş allahim tabi isteyen herkese nasip etsin inş
İnşallah canımBenimde aynı canım senle bakalim ins kanda güzel degerler görürüz bebislerimiz bizimledir allahim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese
Hayırlı olsun canım doktorun sağlama iştemiş Allahın izniyle yükselir 2ye katlana katlana gidecek 2 kez daha verince görürsün 1000leri Allah’ın izniyleMerhaba hanımlar kan sonucum 8.gun 68 10.gun 130 çıktı sizce normal mi az degermi ? (5.gun embriyosu 2 tane) dr 1000 kadar test verdi bu olurmu ki olması çok surermi ?yani her anı ne kadar zormuş allahim tabi isteyen herkese nasip etsin inş
Aminnn canım ins öyledir dr 8. Günü zaten saymıyor bugün verdiğimde değerlendirme yapıyor sagolasun Rabbım isteyen herkese nasip etsin insDeğerlerin gayet normal artış göstermiş
Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere insHayırlı olsun canım doktorun sağlama iştemiş Allahın izniyle yükselir 2ye katlana katlana gidecek 2 kez daha verince görürsün 1000leri Allah’ın izniyle
Canım hiç stres yapma ins yarın test gunun güzel haber ve sonuç senden de alacağız hem hamilelikte adet belirti aynı olur derler ins seninde ağrın bebis senle olduğu içindirkızlar ben her adetten once vajinal batma yaşarım (baya çok belirgin bi batma bu farkedilmicek gibi değil) . Geçen de negatif sonucumdan bir gün once oldu. Bugün de çok oldu. yarın adet test günüm. Olmadı demek yine ağlıyorum...
8 ve 10 . Gunlerde testi aynı saattemi verdiniz eğer yam aynı saat değilse cok minik sapma oluyor sizinki gqyet guzelMerhaba hanımlar kan sonucum 8.gun 68 10.gun 130 çıktı sizce normal mi az degermi ? (5.gun embriyosu 2 tane) dr 1000 kadar test verdi bu olurmu ki olması çok surermi ?yani her anı ne kadar zormuş allahim tabi isteyen herkese nasip etsin inş
benimde sabah transferim olmuştu akşam üstü iğne yaptım 1saat sonra falan lekelenmem oldu ama ben tutunmaya yormustum. çünkü 5. gün embriyosu blastokist aşamasında olduğu için 48 saat içinde tutunuyor. yani aynı gün yada sonraki gün inşallah seninde tutunmuştur canım. içini ferah tut bol bol film izle kitap oku takılmamaya çalış. inşallah güzel sonuç alırsın :))) dualarım seninle :)Merhaba, ben de az önce transferden geldim. 2 adet 5. Gün embriyosu. Hafif lekelenme/ kanama var. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktor kateteri yerleştirirken biraz ağrım oldu, kanama da ondan kaynaklandı diye düşünüyorum.
CAnım 12. Gün inşaallah uçarAminnn canım ins öyledir dr 8. Günü zaten saymıyor bugün verdiğimde değerlendirme yapıyor sagolasun Rabbım isteyen herkese nasip etsin ins
Canım sen zaten erken yapmışsın testi oyuzden endişe etme iki katlanmış önemli olanı 2test sonra 1000 bulursun.Hayirli olsun hamileliğinMerhaba hanımlar kan sonucum 8.gun 68 10.gun 130 çıktı sizce normal mi az degermi ? (5.gun embriyosu 2 tane) dr 1000 kadar test verdi bu olurmu ki olması çok surermi ?yani her anı ne kadar zormuş allahim tabi isteyen herkese nasip etsin inş
3 aylık ikizlere hamile olan arkadaşıma da olmuştu.Normalde kız zayıf ama transferden sonra deli gibi yemeye başlamıştıHanımlar bende de aşırı halsizlik var gören hasta mısın diyor bir de doymak bilmiyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum
AminCanım sen zaten erken yapmışsın testi oyuzden endişe etme iki katlanmış önemli olanı 2test sonra 1000 bulursun.Hayirli olsun hamileliğinAllah bizlere de nasip etsin insAllah
maşallah cnm.kat kat artsın inşallahKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Ben de hep açım ya sürekli canım bişey istiyor vitamin kullanıyor musunuz benimki ondan herhaldeHanımlar bende de aşırı halsizlik var gören hasta mısın diyor bir de doymak bilmiyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum
BelBizimkisi taze ve ilk transfer
Bakalım Mevlam neyler
belliTest günüm 23ü
5. gün
Senin?
evet 12.günde çıkıyor benimde bugün transferim vardı 6 temmuz test günüm nasıl bekleyeceğim bilemiyorumBen 13. Gün test vermeyi düşünüyorum garanti olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?