2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Olmaz lütfen tüm ilaçlarını kullan.Lütfen dinlen bugün

İnğneyi de yap canım daha belli kesin bir sey yok

Öyle yorgunum ki kanda 4,99 olup nasıl idrara yansıyor evet çok silik ama yansımaması gerekmez mi yarın yine kan verip stres yaşayacağım zaten Dr a dedi sağlıksız bir gebelik dedi düşecek mi değer diye kontrol istiyor sanırım

En iyisini yapmışsın yapmayarak. Benim daha önce iki denemem var biri negatif, biri pozitif. Ikisinde de test hiç yapmadım kan verene kadar.

Doğru diyorsun canım bu işte bir terslik var bir yerde okumuştum kanda değer 20 olmadan idrar testinde cikmazmis erken gebelik testi mi yaptın normal test mi?

İlk denemde ben de hüsrana uğradım. Çatlatma iğnesinin 13. Günüydü erken gebelik testinde az silik çıktı. Ertesi gün daha silik. Ertesi gün kanda 0.100 çıktı. Ben de isyan ettim. Bildiğim kadarıyla erken gebelik testleri 10 ve üzerine göre ikinci çizgiyi çıkarıyor.

Canım hiç belli olmaz o iş eger nasibi varsa öyle bir çıkar ki değerin yukselirki o yüzden bi bak bakalım yarın ne olacak ins yarın allahin izniyle güzel haber alirsin allahin izniyle canım benim duamız seninle

Canım üzüldükçe daha çok yıpratırsın süreci.Şuan senin ilaçlarına devam edip dinlenmen gerekiyor.Yarın ola hayrola,dua ediyorum

İsyerdim bi anda yükselsin herkese bana da umut olsun başımdan öyle şeyler geçti ki umut bile kalmadı nasibimde varsa yarın çıkar inşAllah
Yarın öğlen vereceğim bakalım ne çıkacak

Canım üzüldükçe daha çok yıpratırsın süreci.Şuan senin ilaçlarına devam edip dinlenmen gerekiyor.Yarın ola hayrola,dua ediyorum
Allah razı olsun canım yarın seninde test günün inşAllah güzel haberler alırsın dua ediyorum sana
Çok ağladım çok üzüldüm bugün daha yeni birşeyler yiyebildim birsürü açmadığım iğnelerim bantlarım kapsüllerin var akşam eczaneyi aradım iade etmek için gözüm görsün istemiyorum
7 nisandan bu yana git gel iniş çıkış farkında olmadan çok yorulmuş çok yıpranmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…