- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.161
Olmaz lütfen tüm ilaçlarını kullan.Lütfen dinlen bugünDoktorum aradı canım yarın başka biryerde kan ver dedi ama biokimyasal sağlıksız bir gebelik bu dedi en azından gidişatı anlayalım dedi
5. Gün embriyosunda9. Gün 50 60 bekliyordum dedi yarın yine gidip yakınımdaki hastanede vereceğim hiç umudum yok be arkadaşım ilaçlarımı yaptım ama iğnemi daha yapmam fitil yaparım coraspin de içtim
İnğneyi de yap canım daha belli kesin bir sey yokDoktorum aradı canım yarın başka biryerde kan ver dedi ama biokimyasal sağlıksız bir gebelik bu dedi en azından gidişatı anlayalım dedi
5. Gün embriyosunda9. Gün 50 60 bekliyordum dedi yarın yine gidip yakınımdaki hastanede vereceğim hiç umudum yok be arkadaşım ilaçlarımı yaptım ama iğnemi daha yapmam fitil yaparım coraspin de içtim
Ben hala kullanıyorum prednolTetra antibiyotik bende kullandim kaç gün hatırlayamadım ama transferden sonra prednole devam ettim bırakan da var ama emin değilsen Dr sor istersen.
Rahim embriyo yabancı görüp saldırıp dısarı atmasın diye bağışıklık düşürücüPrednol tam olarak niçin kullanılıyor acaba?
En iyisini yapmışsın yapmayarak. Benim daha önce iki denemem var biri negatif, biri pozitif. Ikisinde de test hiç yapmadım kan verene kadar.Yok canım nerde bende o yürek 11. Gün yaparsam yaparım :)
Çok yıpratıcı çok zor bir süreçmis insan başına gelmeden anlamıyor.Evet haklısın insan garanti olsun emin olsun istiyo ama o kadar belirsiz bir süreç ki sadece bol sabır gerekiyo başka şansımız yok Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun insAllah
Doğru diyorsun canım bu işte bir terslik var bir yerde okumuştum kanda değer 20 olmadan idrar testinde cikmazmis erken gebelik testi mi yaptın normal test mi?Öyle yorgunum ki kanda 4,99 olup nasıl idrara yansıyor evet çok silik ama yansımaması gerekmez mi yarın yine kan verip stres yaşayacağım zaten Dr a dedi sağlıksız bir gebelik dedi düşecek mi değer diye kontrol istiyor sanırım
Bana da aç karnına dediler ve 4 hazirandan beri öyle kullanıyorum günde beş tane bı yan etkisini görmedim ilk başlarda baş ağrısı vardı artık oda yok çok sukurEstrofem mide ağrısı yapmaması adına tok karnına alınması gerekiyor bilginiz olsun
Canım bende günde beş tane kullanıyorum özellikle tok karna dedilerBana da aç karnına dediler ve 4 hazirandan beri öyle kullanıyorum günde beş tane bı yan etkisini görmedim ilk başlarda baş ağrısı vardı artık oda yok çok sukur
Her Dr un uygulaması farklı artık bişi diyemiyorum canımCanım bende günde beş tane kullanıyorum özellikle tok karna dediler
Canım bende günde beş tane kullanıyorum özellikle tok karna dediler
Aynen Dr lar da kişiye göre verioz diolar artık takmiom ya verilen ilacı dedikleri saatte iciorum tamam
İlk denemde ben de hüsrana uğradım. Çatlatma iğnesinin 13. Günüydü erken gebelik testinde az silik çıktı. Ertesi gün daha silik. Ertesi gün kanda 0.100 çıktı. Ben de isyan ettim. Bildiğim kadarıyla erken gebelik testleri 10 ve üzerine göre ikinci çizgiyi çıkarıyor.Öyle yorgunum ki kanda 4,99 olup nasıl idrara yansıyor evet çok silik ama yansımaması gerekmez mi yarın yine kan verip stres yaşayacağım zaten Dr a dedi sağlıksız bir gebelik dedi düşecek mi değer diye kontrol istiyor sanırım
Canım hiç belli olmaz o iş eger nasibi varsa öyle bir çıkar ki değerin yukselirki o yüzden bi bak bakalım yarın ne olacak ins yarın allahin izniyle güzel haber alirsin allahin izniyle canım benim duamız seninleÖyle yorgunum ki kanda 4,99 olup nasıl idrara yansıyor evet çok silik ama yansımaması gerekmez mi yarın yine kan verip stres yaşayacağım zaten Dr a dedi sağlıksız bir gebelik dedi düşecek mi değer diye kontrol istiyor sanırım
Canım üzüldükçe daha çok yıpratırsın süreci.Şuan senin ilaçlarına devam edip dinlenmen gerekiyor.Yarın ola hayrola,dua ediyorumÖyle yorgunum ki kanda 4,99 olup nasıl idrara yansıyor evet çok silik ama yansımaması gerekmez mi yarın yine kan verip stres yaşayacağım zaten Dr a dedi sağlıksız bir gebelik dedi düşecek mi değer diye kontrol istiyor sanırım
Normal canım 10 tl ye komşuma aldırdım hatta laboquick gebelik testiDoğru diyorsun canım bu işte bir terslik var bir yerde okumuştum kanda değer 20 olmadan idrar testinde cikmazmis erken gebelik testi mi yaptın normal test mi?
İsyerdim bi anda yükselsin herkese bana da umut olsun başımdan öyle şeyler geçti ki umut bile kalmadı nasibimde varsa yarın çıkar inşAllahCanım hiç belli olmaz o iş eger nasibi varsa öyle bir çıkar ki değerin yukselirki o yüzden bi bak bakalım yarın ne olacak ins yarın allahin izniyle güzel haber alirsin allahin izniyle canım benim duamız seninle
Allah razı olsun canım yarın seninde test günün inşAllah güzel haberler alırsın dua ediyorum sanaCanım üzüldükçe daha çok yıpratırsın süreci.Şuan senin ilaçlarına devam edip dinlenmen gerekiyor.Yarın ola hayrola,dua ediyorum
Sanırım benimki de öyle oldu minicik değer yansıdı teste 2 gündürKizlar bazi ucuz testler bayagi iyi olcuyor benim kanda 7.98 cıktıgında idrar testim gözle görülür şekilde ikinci çizgiyi pozitif gösteriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?