2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bugün transferinin 3.günğ hiç bir belirti yok bende sadece göğüslerim şiş birde göbeğim şiş oda transfer öncesinde vardı ilaçtan sanırım.
Benimde opudan sonra o şişliklerim vardı göbeğim indi biraz ama göğüsler aynı belde az ağrı 6. Günüm bugün transferde rabbim yardımcımız olsun

Canim günaydın 5. Gün embriyosu 9. Gün çıkıyor diyorlar genelde ama bence daha erken 2 3 Gün sonra kanında baktır
Kızlar 5. Gün embiryosu
Benim yarın 10.günüm sabah idrar testi yapacağım. Çarşamba da tahlil gunum
Benimde çarşambaydı tahlil günüm 5. Gün embiryosu kızlar 3ab 3bb kalitesiydi 8.gun idrar testi yaptim şükür pozitif bu 5. Denemem Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kan testinde de düzenli artışları ve kalp atışlarını da görmeyi nasip etsin hepimize Rabbim

hanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldr anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.

Çok sevindim darısı bizlere inşallah

İnşallah sağlıklı, kaliteli yumoşların olur canım

Çok sevindimmmm. Inşallah kanda da güzel değerler görürsün. Bizi de haberdar et olur mu

Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar tez vakitte nasibiniz olur yorucu bir süreç ama sonucu güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…