- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.501
İnşallah güzel haberler duyarızBenim yarın 10.günüm sabah idrar testi yapacağım. Çarşamba da tahlil gunum
Benim de 3.günümdü.beklemek gerçekten zorİnşallah öyledir. Bir yandan test günü gelsin bitsin bu belirsizlik diyorum bir yandanda hiç gelmesin en azından hala bir umut var diyorum
Hayırlı haberler alırız inşallahBenim de 3.günümdü.beklemek gerçekten zor
İnşallahHayırlı haberler alırız inşallah
Benimde opudan sonra o şişliklerim vardı göbeğim indi biraz ama göğüsler aynı belde az ağrı 6. Günüm bugün transferde rabbim yardımcımız olsunBugün transferinin 3.günğ hiç bir belirti yok bende sadece göğüslerim şiş birde göbeğim şiş oda transfer öncesinde vardı ilaçtan sanırım.
Amin inşallahBenimde opudan sonra o şişliklerim vardı göbeğim indi biraz ama göğüsler aynı belde az ağrı 6. Günüm bugün transferde rabbim yardımcımız olsun
Benim bugün gonapeptyl iğnem de vardı. Belki salı günü iğne etkisi var mı diye bir deneme yaparım. Ama kesin emin değilimBenimde opudan sonra o şişliklerim vardı göbeğim indi biraz ama göğüsler aynı belde az ağrı 6. Günüm bugün transferde rabbim yardımcımız olsun
Canım benim 24 test günümdü çok şükür pozitifide gördüm ama dr 1000 olana kadar gün aşırı test ver dedi o yüzden hamileyim diye kabul edemedim daha kendimiİnşllah sizin ne kadar var test gününe
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahCanım benim 24 test günümdü çok şükür pozitifide gördüm ama dr 1000 olana kadar gün aşırı test ver dedi o yüzden hamileyim diye kabul edemedim daha kendimisen ne zaman test gunun Canım benim ?
Bende 10. Gün yapcam 12 yi bekliyemicemBenim bugün gonapeptyl iğnem de vardı. Belki salı günü iğne etkisi var mı diye bir deneme yaparım. Ama kesin emin değilim
Yumurta olgunluğu için değilmi o iğne şu an neden verdiki doktor onuBenim bugün gonapeptyl iğnem de vardı. Belki salı günü iğne etkisi var mı diye bir deneme yaparım. Ama kesin emin değilim
Kızlar 5. Gün embiryosuCanim günaydın 5. Gün embriyosu 9. Gün çıkıyor diyorlar genelde ama bence daha erken 2 3 Gün sonra kanında baktır
Benimde çarşambaydı tahlil günüm 5. Gün embiryosu kızlar 3ab 3bb kalitesiydi 8.gun idrar testi yaptim şükür pozitif bu 5. Denemem Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kan testinde de düzenli artışları ve kalp atışlarını da görmeyi nasip etsin hepimize RabbimBenim yarın 10.günüm sabah idrar testi yapacağım. Çarşamba da tahlil gunum
Çok sevindim darısı bizlere inşallahKızlar 5. Gün embiryosu
Benimde çarşambaydı tahlil günüm 5. Gün embiryosu kızlar 3ab 3bb kalitesiydi 8.gun idrar testi yaptim şükür pozitif bu 5. Denemem Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kan testinde de düzenli artışları ve kalp atışlarını da görmeyi nasip etsin hepimize Rabbim
Forumda da baktım bazı doktorlar veriyormuş canım, tutunmaya etki etsin diyeYumurta olgunluğu için değilmi o iğne şu an neden verdiki doktor onu
Zaten Allahın izniyle varsa çıkar. Yoksa hangi 10.günle 12.gün çok fark etmez sanki. İnşallah vardırBende 10. Gün yapcam 12 yi bekliyemicem
İnşallah sağlıklı, kaliteli yumoşların olur canımhanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldr anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.
Çok sevindimmmm. Inşallah kanda da güzel değerler görürsün. Bizi de haberdar et olur muKızlar 5. Gün embiryosu
Benimde çarşambaydı tahlil günüm 5. Gün embiryosu kızlar 3ab 3bb kalitesiydi 8.gun idrar testi yaptim şükür pozitif bu 5. Denemem Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kan testinde de düzenli artışları ve kalp atışlarını da görmeyi nasip etsin hepimize Rabbim
Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar tez vakitte nasibiniz olur yorucu bir süreç ama sonucu güzel olsun inşallahhanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldr anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.
İnşallah canım tez zamanda hepimizin yüzü gülsün vakit geçmiyor geçtikçede tedirgin oluyorum inşallah vardırZaten Allahın izniyle varsa çıkar. Yoksa hangi 10.günle 12.gün çok fark etmez sanki. İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?